Племенникът ми боледуваше много често, постоянно на антибиотици. Възпаляваха му с еучите много често и в крайна сметка от много време не ходи на градина. Не беше ходил от пролетта 2015-а...Пуснаха го този април и на 4-ия ден беше пак болен със спукано тъпчанче.От тогава не е ходил и чакат да заздравее напълно, за да го оперират.Пластика някаква ще му правят на тъпанчетата.
Сестра ми просто нямаше как да го гледа напълно вкъщи и въпреки боледуванията продължаваше да го пуска. А явно някои деца са си по-болнави и предразположени към такива по-тежки възпаления.
При нас ни е фамилно-аз, майка ми, племенникът ми, вуйчо ми и дядо ми сме все с проблеми с учите, дядо ми вече е почти глух. Та оправия няма. Надявам се Огнян да няма такива проблеми, досега не съм забелязвала да го болят ушите.
Иначе от тази нощ и двамата сме болни-мен ме болят учите, и двамата имаме хрема.
Накупих Марсианци Имунофорте и докато се излекуваме ще давам по-интензивно, а после като наближи яслата.
Пият ли чайове вашите? Огнян никога не е искал, той пие само вода и айрян.Не знам как да го накарам да пие
А не мога да подсладя със захар или мед, заради зъбите.

Карах 1 месец практика(към 1 курс от преди година), от 8 до 4 ме нямаше, баща ми го гледа през това време, сега си замина. И като приключих с практиката се прибрах пак вкъщи при него, и се почна едно кърмене...Даже като сме навън и като почне да вика- цоциии....и докато не дам продължава да повтаря- "малко цоци, цоци пак, малко, цоции..."Добре, че хората не разбират какво казва. Ако сме на по-спокойно място му давам, ако не-почвам да го отвличам с нещо и да му казвам после. Ама някой път чак почва да реве и да се тръшка, ако не му дам и накрая се склонявам.
Съъъщата работа! Аз не виждам прогрес, а е вече трети месец на ясла. Не знам там кой как го храни, колко изяда... Сега не го мъча нито с хранене, нито с гърне, защото от седмица някъде е крив (явно влезе в бебешкия пубертет
), тъкмо изби последния кучешки, а за капак от снощи е с Т. Добре, че не се е разболявам още сериозно, откакто е на ясла, пу пу дано все така леко изкарва само със сополи и Т 
Много се радвам за тези му постижения, пък рано или късно ще се научи и да яде сам, и ще махнем памперса...
, без диети, без лишения, с всекидневно похапване на сладичко. Даже си пробвах наскоро роклите-имаше повод да обличам рокля, и установих, че всичките ми стават и даже балната ми рокля ми става.