Утре баща му ще дойде с нас, да види какво е положението.Но не съм сигурна дали трябва, защото той е против яслата и усещам как детето като заплаче, няма да го пусне вътре.

Децата усещат тези неща и става по-зле. Мислят си-мама и тате ме пускат на някакво лошо място и се страхуват, и плачат още повече. Става омагьосан кръг. Затова родителите дори и да изпитват съмнения и притеснения относно ДГ(което е неизбежно за всеки един родител), но все пак е добре да се опитат да ги прикрият и да изглеждат позитивно настроени пред децата, иначе не им помагат.
Също така е добре вкъщи да не говорят лоши неща за персонала пред децата, дори и да си го мислят. Обсъждането на ДГ(негативно, ако има такова) да не е пред децата. Лелите/госпожите трябва винаги да са "добрички" и "милички".
И с каката го прилагам, а е вече в гимназия.
Мисля чак другата есен да тръгне на градинка, дано до тогава да е станал още по-самостоятелен 
Има ли две деца, нашият е трети и е готов да тръгва с тях, без през ум да му мине да ме търси.
Аз помня, че ми беше ужасно гадно да ходя на градина, чувствах се самотна и изоставена, което е парадокс, защото нямах нищо против да стоя сама вкъщи...Дано и госпожите са адекватни и успеят да го предразположат, тяхната роля е най-важна в случая.
Митко не е вдигал температура от петък. Утре ще пуснем пак кръв и урина за яслата, в сряда сме на консултация с УНГ и ако всичко е наред в петък е на ясла. Но да видим. Дано се получи предварителния план, за да не се налага за четвърти път да пускаме кръв и урина.
След това ще разказвам нашите перипетии.
Мислех днес да ходя за подаръци, но явно ще си седим вкъщи.
Другите дни не е близнал, сутрин му давам няколко лъжици кисело мляко или 1 бисквитка, колкото да го залъжа, защото той обикновено със ставането мрънка за ядене.
Ама колко си права! Наистина бях забравила за форума, защото така или иначе други теми тук не чета.
На мен не ми е проблем и да не ходи на ясла, има кой да го гледа. Но все пак съм много доволна. Сутрин с мрънкане и понякога с рев влиза, но после казват, че няма проблеми. Играе с децата, хапва. Много говори, непрекъснато. Прави си страшни асоциации и всеки ден ме изумява. Например - почваме да мием ръцете и той казва "като в я'лата", едни животинки му взех, които се слагат на пръстите (за куклен театър), веднага си сложи едно пате и запя "пеят, скачат палците" (едно клипче има с ръка, на която така са сложени на прърстите майка, татко и децата) 
Трябваше да го пусна вчера за първи път, но във вторник беше с гърлена кашлица, която доста ме изплаши и ходихме до детското спешно за преглед. Едва вчера взехме пак документите от педиатърката и се моля да издържи здрав до понеделник.
Все питам дали е кашлял, но отговорът все е- не. Свикна много бързо и още от първия ден не плака. Вече остава и за по цял ден и даже не иска да си тръгва.