Смешки от форума - 23

• 119 291
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Страшки от форума:

Цитат
Абе има случаи, в които да осигуриш качествена дрога, терен, добър алкохол, може да спаси човешки живот или пък бъдещето на детето.
Цитат
Ясно съм написала как - като осигури (родителят) желаните неща на младежите, след като правителството няма да легализира нито проституцията, нито леките наркотици.
Цитат
Аз бих осигурила в случая, когато е налице белята - започнал е да злоупотребява с боклуци. Не мислиш ли, че е по-добрият вариант? Защо да купува боклуците ако може да получи нещо качествено?
Цитат
Точно това имах предвид - лично производство от добри семена.
#Crazy

(Цитатите са на една потребителка.)

# 121
 Mr. Green Надявам се, че това с наркотиците и проституцията е шега! Защото звучи сякаш на потребителката й се ще да легализират проституцията и да купува най-добрите наркотици на сина си  Mr. Green

# 122
# 123
Това е по-скоро страшка, отколкото смешка. И не, не е шега.

# 124
  • София
Хич не се шегуваше дамата, която ръсеше мозък. Съвсем сериозно ги пишеше тези глупости.

# 125
Страшки от форума:

Цитат
Абе има случаи, в които да осигуриш качествена дрога, терен, добър алкохол, може да спаси човешки живот или пък бъдещето на детето.
Цитат
Ясно съм написала как - като осигури (родителят) желаните неща на младежите, след като правителството няма да легализира нито проституцията, нито леките наркотици.
Цитат
Аз бих осигурила в случая, когато е налице белята - започнал е да злоупотребява с боклуци. Не мислиш ли, че е по-добрият вариант? Защо да купува боклуците ако може да получи нещо качествено?
Цитат
Точно това имах предвид - лично производство от добри семена.

(Цитатите са на една потребителка.)
Много тъжно, ако е истина.. Confused

# 126
  • София
Крайно либерален родител мисля аз...
Темата за какво е?

# 127
  • Шотландия
Цитат
цвят изпърцала тетра
Може ли превод на първото?
Това е ония цвят, който се получава като започне да ти пада червения цвят от косата. Един такъв никакъв - нито рижаво някакво, нито червено.

Едно такова

Какво точно означава думата "изпърцала"?  newsm78

# 128
  • Шотландия
Цитат
Напоследък са ме нападнали някакви отвратителни растящи навътре големи пъпки по брадичката. Установих, че ЕМ от гераниум (това какво се оказа в края на крайщата - здравец или индрише) доста по-бързо ги елеминира от това от чаено дърво. Нанасям го неразредено по няколко пъти на ден и доста бързо се разколебават дали да ме загрозяват пущините зли!  Twisted Evil
  Grinning

# 129
  • София

Какво точно означава думата "изпърцала"?  newsm78

Общо взето означава увяхнала.

# 130
Цитат
Вчера сутринта нали се хлъзнах в банята и се изтърсих едно зрелищно такова. Ходих на лекар понеже ме болеше главата а и светлината ми пречи и отделно някакво гадене и познайте.... Сега съм с леко сътресение и трябва да нося слънчеви очила за 2-3 дни. Това са ми най-големите муни понеже редовно си ги докарвам сътресенията  Laughing

От темата за муните. Joy

# 131
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Вчера сутринта нали се хлъзнах в банята и се изтърсих едно зрелищно такова. Ходих на лекар понеже ме болеше главата а и светлината ми пречи и отделно някакво гадене и познайте.... Сега съм с леко сътресение и трябва да нося слънчеви очила за 2-3 дни. Това са ми най-големите муни понеже редовно си ги докарвам сътресенията  Laughing

От темата за муните. Joy

По-смешното е, че тази потребителка преди време се похвали, че най-накрая, след много четене, е разбрала какво е това "муня". Но от споделените й непосредствено след това мунски изцепки стана ясно, че изобщо нищо не е разбрала /и дори някой й го каза/. Очевидно все още смята, че знае значението и начина на употреба на проклетата дума.  Laughing

# 132
Цитат
Вчера сутринта нали се хлъзнах в банята и се изтърсих едно зрелищно такова. Ходих на лекар понеже ме болеше главата а и светлината ми пречи и отделно някакво гадене и познайте.... Сега съм с леко сътресение и трябва да нося слънчеви очила за 2-3 дни. Това са ми най-големите муни понеже редовно си ги докарвам сътресенията  Laughing
От темата за муните. Joy
По-смешното е, че тази потребителка преди време се похвали, че най-накрая, след много четене, е разбрала какво е това "муня". Но от споделените й непосредствено след това мунски изцепки стана ясно, че изобщо нищо не е разбрала /и дори някой й го каза/. Очевидно все още смята, че знае значението и начина на употреба на проклетата дума.  Laughing
Това същата потребителка ли е? Аз тъкмо си помислих, че са станали две, дето имат муни. tooth

# 133
Цитат
Вчера сутринта нали се хлъзнах в банята и се изтърсих едно зрелищно такова. Ходих на лекар понеже ме болеше главата а и светлината ми пречи и отделно някакво гадене и познайте.... Сега съм с леко сътресение и трябва да нося слънчеви очила за 2-3 дни. Това са ми най-големите муни понеже редовно си ги докарвам сътресенията  Laughing
От темата за муните. Joy
По-смешното е, че тази потребителка преди време се похвали, че най-накрая, след много четене, е разбрала какво е това "муня". Но от споделените й непосредствено след това мунски изцепки стана ясно, че изобщо нищо не е разбрала /и дори някой й го каза/. Очевидно все още смята, че знае значението и начина на употреба на проклетата дума.  Laughing
Това същата потребителка ли е? Аз тъкмо си помислих, че са станали две, дето имат муни. tooth

И аз.  Joy

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, простете, неволно съм ви объркала.   Embarassed Сега ходих да видя - тази е друга. Но първата действително все още не е разбрала как се ползва думата /наскоро пак беше писала в съответната тема, затова се обърках/.

Общи условия

Активация на акаунт