Смешки от форума - 23

• 119 311
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • out of space
Муня е смотла в хумористичен вариант.
Много съм любезна, нали?  Grinning

# 136
  • Mediterraneo
Аз съм карала рубеола-дребна шарка и другата е заушка,нали така...

# 137
Муня е смотла в хумористичен вариант.
Много съм любезна, нали?  Grinning
Да, много си любезна. Grinning
Само че действията на една муня обикновено се именуват "муньовщини", "мунщини", "мунски постъпки" или нещо такова. А някои сладки муни мислят, че вършат "муни".
Ха дано го прочетат тук. Hug

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 16:44 от rain_bs

# 138
  • Варна
Аз съм карала рубеола-дребна шарка и другата е заушка,нали така...
Точно така. Пъпките избиват само зад ушите...  hahaha

# 139
Цитат
Не е пипкава работата, обаче е туткава.

# 140
  • Mars Hotel
Цитат
Цитат
Педиатърката и ги сложи с пистолет, не я боля, по-скоро се стресна от шума.

Нямаше ли заглушител?

Joy Много ми хареса. Точно в целта.

# 141
  • София
Нов симптом за бременост:

Цитат
Началото на седмицата ми се гадеше един ден от всичко,след това рязко спря да ми се пуши даже се чудех как съм пушела,корема ми е подут,имам нещо като запек  newsm78... Правих си тест днес-отрицателен... Не знам дали да чакам още или да си взема друг тест.. Може би е рано .. 

# 142
  • Пловдив
Аз ви предлагам да започнета да записвате ранните признаци на бременност. Отделен файл, примерно в докс.

# 143
  • София
 Joy

Том 1 -567страници за първи признаци на бременост. /при.отрицателен тест!!! Да се знае все пак, че не е случайна работата/

# 144
Заглавие : Съвети за естествено уголемяване на БЮСТ!!!

Дайте някакви съвети ,хапчета добавки ,хомеопатични лекарства (тези bustplus i breastfast)някой пробвал ли ги е ???Пробвала съм крема pupa -не помага  : newsm78 Rolling Eyes Thinking
и готин отговор  Grinning
Два пъти естествено ми се уголеми бюстът. Но и двата пъти имаше страничен ефект и сега съм с три деца.  ooooh!

# 145

Дайте някакви съвети ,хапчета добавки ,хомеопатични лекарства (тези bustplus i breastfast)някой пробвал ли ги е ???Пробвала съм крема pupa -не помага  : newsm78 Rolling Eyes Thinking
и готин отговор  Grinning
Два пъти естествено ми се уголеми бюстът. Но и двата пъти имаше страничен ефект и сега съм с три деца.  ooooh!
Grinning Ако за питащата целта оправдава средствата, и тя може да пробва.
Желателно е цитатите да са без авторите.

# 146
Искам само да уточня, че в тази тема няма правило "желателно е цитатите да са без авторите", както е в Правописната. Можеш да ги махнеш, ако сметнеш, че авторите могат да се обидят - т.е., по твое желание и усмотрение. Когато аз започнах да пиша и чета в Смешките, постовете без автор бяха много редки и тогава дори имаше възмущение в обратната посока - "каква е тази нова мода цитатите да са анонимни и без линк към темата"  Laughing (оставянето на името на автора е линк).

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 13:31 от Вещица в чужбина

# 147
И аз доколкото знам няма твърдо правило за цитирането, но всички имаме различни възприятия за засрамващо и излагащо и няма да ми е приятно ако засегна някого.
Ще ми кажете ли каква част от цитирането да изтрия, за да не се виждат имената?

# 148
И аз доколкото знам няма твърдо правило за цитирането, но всички имаме различни възприятия за засрамващо и излагащо и няма да ми е приятно ако засегна някого.
Ще ми кажете ли каква част от цитирането да изтрия, за да не се виждат имената?
Не, няма правило, но кой знае дали някой няма да реши да се засегне. Не, че е фатално - само предложих.
Ако решиш да изтриеш автора, в полето за публикуване триеш всичко след [quote........без последната голяма скоба.

# 149

Дайте някакви съвети ,хапчета добавки ,хомеопатични лекарства (тези bustplus i breastfast)някой пробвал ли ги е ???Пробвала съм крема pupa -не помага  : newsm78 Rolling Eyes Thinking
и готин отговор  Grinning

Ах таз Фиона  Joy  hug

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 21:45 от Lаnfеar

Общи условия

Активация на акаунт