Смешки от форума - 23

• 118 828
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
И после – защо имало мъже по затворите, нали?  Mr. Green

# 391
  • Варна
Изключвайте си речниците, че може да ви вкарат в затвора.  Laughing

За затвора не знам, ама аз веднъж бях на косъм от семеен скандал, защото писах съобщение на мъжа ми, което трябваше да гласи "миличко, кога ще дойдеш", но пращам "михаил, кога ще дойдеш". И веднага получавам отговор "???", защото мъжът ми не се казва Михаил.
Аз веднъж пък , когато бяхме гаджета с мъжа ми се обърнах към него с "Пламене". А той човека изобщо няма нищо общо с Пламен. А бяхме гаджета от година може би Mr. Green

# 392
  • Шотландия
Ами, явно телефоните не са толкова умни, за да съвместят хем туй, хем онуй...
Който го мързи да си пише собственоръчно думите, рано или късно ще стане за резил.  Mr. Green
Абе аз си ги пиша самичка докрай, обаче той не ги харесва и ако не гледам какво от неговите телефонски предложения отдолу ми е отбелязал със синьо и не го махна, ми сменя написаната дума с неговата си, дето той си я харесва.  #Cussing out ooooh! Уж идеята е да ти сменя грешно изписаната дума с правилно изписана, ама на български явно речникът е толкова недостатъчен, че просто сменя една дума, дето не я знае, с друга.

# 393
  • На брега на реката
Да се включа и аз. Пиша си със сина ми във Вайбъра и го питам дали може да звънна на приятелката му:
"Може леко да и се обадя?" леко вместо ли
Отговор:
"Ами оптай и по-силничко"
Ама не е виновен само речника, щото в друг случай ми звъни ММ и аз говорейки по служебния телефон , му отказах, след малко го набирам, той не вдига newsm78.
Вечерта се разбра каква е работата. Като се прибрахме ме пита :
- Как беше в киното, кой филм гледа?
- Какъв филм? Shocked
- Айде не се прави на луда ми кажи с кой ходи на кино днес?/ние заедно отиваме на работа и заедно се връщаме/
- На кво кино бе човек? #Crazy
Докато се изясним голям зор си беше Joy.
Изпратила съм му без да искам от тези фабрично запаметените в телефона съобщения:
"В киното съм"
Е, какво да си помисли човека? Joy

# 394
"Добро утро.

Понеже в темата пишат и мъже и жени, искам да попитам жените как се чувствате когато половинката ви примерно майстор-бира? Питам от любопитство!

Също да питам мъжете защо предпочитат да майстор-бират  при положение имат половинки!"

Crazy Joy hahaha Joy

# 395
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Добро утро.

Понеже в темата пишат и мъже и жени, искам да попитам жените как се чувствате когато половинката ви примерно майстор-бира? Питам от любопитство!

Също да питам мъжете защо предпочитат да майстор-бират  при положение имат половинки!"

Crazy Joy hahaha Joy

това надали е от телефона. по-вероятно е да е от онова между ушите  Tired

# 396
То добре, че девойката е задала и 2-ри въпрос та разбрах какво пита. Crazy
Иначе в началото помислих, че приятелят й пие много бира. Mr. Green Joy Joy Joy

# 397
  • София
 Joy Joy Оооо на мен чак сега ами стопли реотанът  Laughing Laughing  И аз си мислех, че за някакви разнирачи на бира пита Laughing Laughing Laughing

# 398
  • Пловдив
Лигльовци. Пишка не могат да напишат, мастурбация е нек'ва мноо мръсна дума.

# 399
  • София
Дайте темата насам, че да се образовам малко:)

# 400
И аз пиша във Вайбър бяло яке, то излезе бяло ако. Обърках буквите и ...

# 401
  • София
Цитат
... явно за вайръл се иска простотия, що не направиха Марта от слюхана лелка в забавна дебеланка дето денси нещо като гангнам стайл

това си го представих Joy

# 402
  • Варна
Здравейте и вместо запис:

Цитат
...Ходихме на кардиолог, каза, че няма проблем и хормони на счетовидната съм пускала вс в норма

Crazy

# 403
Цитат
счетовидната

ох, не мога  Joy Joy Joy

Сигурно затова съм толкова зле с математиката. Нямам счетовидна жлеза  Mr. Green

# 404
  • Шотландия
Цитат
... явно за вайръл се иска простотия, що не направиха Марта от слюхана лелка в забавна дебеланка дето денси нещо като гангнам стайл

това си го представих Joy
Аз пък не го разбрах - какво значи "за вайръл се иска простотия"? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт