Смешки от форума - 23

• 118 836
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • here and now
С риск да ме изтрият предлагам  Ху*Анита, хем на свекъра, хем на някоя друга роднина от женски пол.

# 376
  • София
може направо Каралайна да е  Peace
Ох, бе, Добриииии  Joy Joy Joy

# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес явно ми е ден - появя ли се някъде и настъпват масови безредици  Blush

докато се раззеленее  Whistling и половината постове изчезнат

# 378
  • София
Първо вадих само ориза с млякото около час и малко, после сложих начупена бадеми, шампоан фъстък и кашу, а последните 20 минути сложих сушени червени череши и фурми. Стана страхотно. Нищо общо с традиционното мляко с ориз, което не харесвам иначе.

по-пенесто е било предполагам  Laughing

# 379
Първо вадих само ориза с млякото около час и малко, после сложих начупена бадеми, шампоан фъстък и кашу, а последните 20 минути сложих сушени червени череши и фурми. Стана страхотно. Нищо общо с традиционното мляко с ориз, което не харесвам иначе.

по-пенесто е било предполагам  Laughing
Това е заради някой гаден нахален речник на телефона, бас ловя. Моя го махнах, ама бая се червих заради него. Преди седмица пуснах една тема, после пиша "Благодаря ви", а то излиза " България ви".
Най-тъпата ми изцепка беше с леля ми във вайбъра - "коя школа си избрала", а речникът попита " коя пишка си избрала", почувствах се като пълна идиотка в речника ми да няма думата "школа", че да я замества с... Ама наследен телефон от брат ми Embarassed

# 380
И леля ти к`воооо?  Mr. Green

# 381
  • София
оооо, да, сигурна съм и аз че е заради речник.... много са подли и проклети Grinning

И леля ти квоу?  Laughing

# 382
Това с шампоана то е написал някой телефон като моя.
Проба. Щам фъстък.
А, моят го променя на щам.

# 383
Е, кво - ни буква, ни знак. Аз, естествено се оправдавам като ученичка, обяснявам се, тя накрая се смили и се пошегува, че не било, защото е от брат ми телефона, ами гладната кокошка просо сънува Laughing

# 384
Това с шампоана то е написал някой телефон като моя.
Проба. Щам фъстък.
А, моят го променя на щам.

Изключвайте си речниците, че може да ви вкарат в затвора.  Laughing

# 385
Не искам да го изключвам, но не искам да ми замества думите автоматично. На този ми телефон не става. Или няма опция за предвиждане, или ако я има, замества с разни глупости.

# 386
Ами, явно телефоните не са толкова умни, за да съвместят хем туй, хем онуй...
Който го мързи да си пише собственоръчно думите, рано или късно ще стане за резил.  Mr. Green

# 387
Еми мразя да цъкам на телефон, Сийка. То пък голям резил. В горния пример е от ясно по-ясно за какво става въпрос.

# 388
Щамът е ясен, ама шампоан фъстъкът вкарва нотка на изненада, да не кажа и интрига.  Laughing

Скрит текст:
И аз мразя да пиша по телефона, затова предимно чета.  Peace

# 389
Изключвайте си речниците, че може да ви вкарат в затвора.  Laughing

За затвора не знам, ама аз веднъж бях на косъм от семеен скандал, защото писах съобщение на мъжа ми, което трябваше да гласи "миличко, кога ще дойдеш", но пращам "михаил, кога ще дойдеш". И веднага получавам отговор "???", защото мъжът ми не се казва Михаил.

Общи условия

Активация на акаунт