Смешки от форума - 23

• 118 769
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Цитат:
"...-И тамън си викам - ихаааа, сега като ида в Амстердам ше карам колелооо. Да, ама не. Отказах се, след като прочетох че да караш колело в Амстердам е все едно да караш кола по Орлов мост през пиковите часове. и не стига че Амстердам заприличал на нашенския мост, ми никой от каращите не се съобразявал с никой. и само си представям някой не-съобразяващ се да засече мъжлето с колелото си.... той тука тея де го засичат ги псува и им размята юмруци, ма все още не разбил нечии ребра или чене. обаче тааам - че и ако сме излезли от кофе-шопъ в полу-безтегловно състояние (естествено без да караме на зиг-заг с колелетата) - направооо се виждам как ше осъмнем в някой полицейски участък, а несъобразилия ше охка от спукани ребра...
тцъ ... и колело се отказах да карам ..."
 ooooh! И това е само малка част от есето: "Защо не ми се ходи в Амстердам, ама се налага"  ooooh!
Откъде е това?

# 496
  • Sofia
Скрит текст:
Цитат:
"...-И тамън си викам - ихаааа, сега като ида в Амстердам ше карам колелооо. Да, ама не. Отказах се, след като прочетох че да караш колело в Амстердам е все едно да караш кола по Орлов мост през пиковите часове. и не стига че Амстердам заприличал на нашенския мост, ми никой от каращите не се съобразявал с никой. и само си представям някой не-съобразяващ се да засече мъжлето с колелото си.... той тука тея де го засичат ги псува и им размята юмруци, ма все още не разбил нечии ребра или чене. обаче тааам - че и ако сме излезли от кофе-шопъ в полу-безтегловно състояние (естествено без да караме на зиг-заг с колелетата) - направооо се виждам как ше осъмнем в някой полицейски участък, а несъобразилия ше охка от спукани ребра...
 ooooh! И това е само малка част от есето: "Защо не ми се ходи в Амстердам, ама се налага"  ooooh!
Откъде е това?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531973.msg33020761#msg33020761

# 497
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат:
Откъде е това?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531973.msg33020761#msg33020761
Благодаря! bouquet

# 498
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Накратко интересува ме изкуствената инсинуация,сама съм но искам бебе и неискам да чакам повече.
  Laughing

# 499
  • София
Цитат
Накратко интересува ме изкуствената инсинуация,сама съм но искам бебе и неискам да чакам повече.
  Laughing
hahaha Нееееееееее!!!

# 500
Кофе-шопъ Laughing
 Joy
Много се смях на есето hahaha

# 501
Изкуствена инсинуация.  Joy  hahaha  Joy

# 502
Насочете жената към опрашване по-добре, по-ефективно ще бъде от изкуствената инсинуация

# 503
Те тва ще да е резултат пак от изкуствен интелект. Телефонът ще да е виновен.

# 504
Цитат
.
Цитат
Skoro na 2 pati namiram v ka6ti varzani konzi na vazli posredata s nqkakva zipa (4ervo) neznam kavoe ,no mi prili4a na magiq i az ne sam na sebesi ot 3 meseza po4ti, imam 4uvstvoto ,4e poludqvam..

Някой реже салама мундарски и котката разнася крайчетата из къщи?
Joy hahaha Joy

# 505
 hahaha
Ще знам вече, ако намеря нещо странно из къщи, котьо го е разнесъл.

# 506
Излиза, че котките правят магии, а после хората са виновни.  Joy

# 507
hahaha
Ще знам вече, ако намеря нещо странно из къщи, котьо го е разнесъл.
да не те е омаГосъл котьо без да не иска

# 508
  • София
2 дни изпускам и после така се смея, че стряскам кучето Laughing Laughing Laughing След това със салама , така се изкисках , че кучето падна от дивана Laughing Laughing

Туй не е от форума ама вчера ме постави в оная дилема -" Да се смея ли, да плача ли?  Laughing

Скрит текст:

# 509
  • София
 hahaha hahaha hahaha Нееееее! Аз да му пиша да го помоля за уроци! Очевидно владее таен старобългарски!

Общи условия

Активация на акаунт