Смешки от форума - 23

• 118 775
  • 749
  •   1
Отговори
# 480

мисля че темата е доста добра за жени, които са сингъл и лукинг. да знаят по какво могат да познаят мъжът, който не става за връзка.

освен това ако ще търсиме "какъв ми е проблемът" мисля че проблемът ми е бил, че бях разбираща, приемаща, готова бях на компромиси и т.н. обаче ноу мор и сега ми е много добре. една определена прослойка мъже директно отива на риджект и си отделям вниманието само за тези, които имат потенциал за връзка.

Лукинг за чеснинг, сигурно?  Laughing

# 481
  • София
Има една грешка. Не се казва потенциал, а потеншъл  Mr. Green

# 482
  • Сф
Хи хи, реджект ЛУКинг-no more #2gunfire Че(й)сънинг only самосиндикално by the way 😛

# 483
Ентшулдигунг моа, ама от толкова много чуждици, нищо не разбрах. Whistling

# 484
  • Сф
От темата за оплаквания:

Цитат
   Преядох с боб и не ми е добре.         

Представих си как получаваш температура и световъртеж..
от боба..  Joy

# 485
 Joy
Горката, но другаде ще избие.

# 486

мисля че темата е доста добра за жени, които са сингъл и лукинг. да знаят по какво могат да познаят мъжът, който не става за връзка.

освен това ако ще търсиме "какъв ми е проблемът" мисля че проблемът ми е бил, че бях разбираща, приемаща, готова бях на компромиси и т.н. обаче ноу мор и сега ми е много добре. една определена прослойка мъже директно отива на риджект и си отделям вниманието само за тези, които имат потенциал за връзка.

Лукинг за чеснинг, сигурно?  Laughing

Ноу мор! Риджект и лукинг, и чеснинг!

# 487
Цитат на: sophiemmaspencer link=topic=913630.msg33017501#msg3301750

Ноу мор! Риджект и лукинг, и чеснинг!

Joy Joy Joy

Някой в другата тема се оплакваше от хиперболата "изплюх си кафето върху клавиатурата", ама на този пост аз съвсем буквално се изхилих и си изпръхтях храната върху компютъра.

# 488
Цитат
Много ми се искаше да се изкъпя,но заради традицията се отказах и днес първата работа,която направих като станах беше да вляза в банята.Чувствах се толкова мръсна,че направо с чаршафите влязох да се къпя.

Мдам... Традицията повелява да се къпем само в събота.  Naughty

# 489
Странно ми е, че хората още спазват традицията да не се къпят по Великден. За пране, чистене и т.н хубаво, въпреки че аз не ги спазвам, но за къпане. Знам, че преди време така е било и съм изненадана да науча, че и сега се практикува.

Zdravei te Simple Smile nadqvam se da mi pomognete Simple Smile.Znachi problema e che ot nqkolko meseca vijdam che imam neshto kato podutina vurxy koronata na glavichkata neshto kato rozov cvqt e.....Nz ot kakvo moje da se dulji.....Po princip obicham da si masturbiram dori prez den go pravq....Po nqkoi put dori kagato masturbiram ot murzel sdurjam sperm.... Grinning.Zabelqzax kato se vuzbudq i pri ugolemqvane na penisa imam bolki tochno ot tova rozovoto neshto kato na cvqt i se pritesnqvam Simple Smile molq daite suvet mislq che imam seriozen problem Simple Smile Blagodarq predvaritelno

P.S. Ako iska nqkoi moga na snimka da pokaja problemasi zadami go reshi Simple Smile
Някой няма какво да прави по празниците.
Снимка искате ли?  Laughing
Може някой да реши проблема.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 11:39 от Ивекс

# 490
Странно ми е, че хората още спазват традицията да не се къпят по Великден. За пране, чистене и т.н хубаво, въпреки че аз не ги спазвам, но за къпане. Знам, че преди време така е било и съм изненадана да науча, че и сега се практикува.

Майка ми вчера не искаше да перем. Спорихме. Накрая аз пуснах пералнята  Joy
Било петък и ще е грях. Ама и казах, че не тя ще  пере, а пералнята. Много се измъчи душевно докато реши.
А за къпането в събота или неделя не ми припомняйте. Crazy Като малка съм живяла с баба и дядо, които спазваха това и не даваха да се къпем в останалите дни. Такава била традицията и трябвало да се пести вода и ток. Що борба съм водила. И бойлера включвах без тяхно разрешение. Дупето ми колко шамари отнесе. Но те не ме притесняваха, дупето ми беше яко. Притесняваше ме, че мириша. Накрая победих  Sunglasses

# 491
много обичам дни, в които е забранено да се работи  bowuu
съгласна съм в тези дни и да не се къпя  Flutter
да му мислят околните  Mr. Green

# 492
Всичко забранено правих вчера аз, дори яйцата боядисах че скучаех.
Традициите не са това, което бяха. Naughty

Моите родители го спазват това за некъпането и прането.

# 493
Баба ми и дядо ми го спазват това, но така са свикнали.
И аз вчера пуснах пералня, чистих даже.  Rolling Eyes

# 494
  • Sofia
Цитат:

"...-И тамън си викам - ихаааа, сега като ида в Амстердам ше карам колелооо. Да, ама не. Отказах се, след като прочетох че да караш колело в Амстердам е все едно да караш кола по Орлов мост през пиковите часове. и не стига че Амстердам заприличал на нашенския мост, ми никой от каращите не се съобразявал с никой. и само си представям някой не-съобразяващ се да засече мъжлето с колелото си.... той тука тея де го засичат ги псува и им размята юмруци, ма все още не разбил нечии ребра или чене. обаче тааам - че и ако сме излезли от кофе-шопъ в полу-безтегловно състояние (естествено без да караме на зиг-заг с колелетата) - направооо се виждам как ше осъмнем в някой полицейски участък, а несъобразилия ше охка от спукани ребра...
тцъ ... и колело се отказах да карам ..."

ooooh! И това е само малка част от есето: "Защо не ми се ходи в Амстердам, ама се налага"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт