Смешки от форума - 23

• 119 301
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Свиквайте. Такива ще са бъдещите учители.

Мдааа... Написал ми е ЛС:
Цитат
Какъв ти е проблема ?

И в темата подскача:
Цитат
Като почнете да се изказвате неподготвени ...какво изтървах някъде запетайка ?

# 106
В коя тема се подвизава бъдещият учител?

# 107
# 108
Почти един ден си е сериозно закъснение...
Цитат
Здравейте,

Аз съм момче на 17 и искам да попитам за приятелката ми, която е на почти 16, правим го от 3 месеца ВИНАГИ със предпазни средства и два пъти презерватива се скъса (гледах да не свършвам в нея, но все пак решихем да вземем ескапел), но взе Ескапел и двата пъти, може би се притеснявам излишно, но не съм безотговорен като другите момчета и да не ми дреме за приятелката. Преди 1 месец се скъса презерватвива пи ескапел и сега цикъла и закъснява с почти ден 1 ден (още не е дошъл, трябва да и доиде на 30-ти - 31-ви днес е 31-ви) дали това е симптом, иначе относно другите симптоми няма нито един като (главоболие, отпадналост, умора, болезнени гърди, гадене и т.н.). Четох, че от ескапел може да закъснява цикъла или от стреса, защото тя много се уплаши като се е скълал, нищо, че взехме предпазни мерки. Притеснявам се за нея най-вече, защото се стресира доста.

# 109
Няма ли кой да обясни на тези деца действието на Ескапел?
Жалко е, не е смешно.

# 110
  • София
Аз пък друго се чудя. Какво правят с тия презервативи та ги късат толкова често?

# 111
Аз пък друго се чудя. Какво правят с тия презервативи та ги късат толкова често?

Сигурно са ги купили от оня, дето открадна кашона.

# 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
'се да обяснявам Sunglasses

вкратце:
гле'й къф съм грижовен.
и къ'ф дзвер съм в леглото - презервативи късам като едното нищо!
някъде из следващите постове ще се промъкне проблем на приятелката с размера, разбирай: идва и в повече и тя ще го изостави.

Wink

# 113
  • София
Цитат
Здравейте, скъпи майки и колеги тази година завършвам история с педагогически профил, и се чудя в София съм, да започна да си търся работа като младши учител в някое СОУ обаче как вървят заплатите бонусите и всичко свързано с възнаграждението като учител или да се насоча към някоя друга област като магистратура ?

Ко речи завършваш?
Само не учител, моля те! Насочи се, където искаш, само не в СОУ!
Аз ли съм ослепяла или това цялото е едно изречение?

# 114
  • В сърцето на любимия човек
Късат ги, защото бързат и не ги слагат правилно, според мен  Rolling Eyes
Когато бях ученичка всяка година от БЧК обикаляха гимназиите и правеха лекции по сексуално здраве и култура. Може да звучи неприлично, но караха всички ученици да поставят презерватив на банан и поне всички момичета, че и момчета знаехме какво е овулация и горе-долу кога се случва, за да няма въпроси тип " може ли да съм бременна на 2-ри ден от МЦ?" или "дойде ми и ме сърби едикъде  си, може ли да съм бременна?".

# 115
На конкретните това ограмотяване няма да им помогне. Като гледам с каква лека ръка пият Ескапел и ми става гадно за момичетата.

# 116
  • София
Ама защо е изтрита темата? Сега не мога да се възхитя на езиковата подготовка на "бъдещото бодро поколение" учители. Sad

# 117
Страшки от форума:

Цитат
Абе има случаи, в които да осигуриш качествена дрога, терен, добър алкохол, може да спаси човешки живот или пък бъдещето на детето.
Цитат
Ясно съм написала как - като осигури (родителят) желаните неща на младежите, след като правителството няма да легализира нито проституцията, нито леките наркотици.
Цитат
Аз бих осигурила в случая, когато е налице белята - започнал е да злоупотребява с боклуци. Не мислиш ли, че е по-добрият вариант? Защо да купува боклуците ако може да получи нещо качествено?
Цитат
Точно това имах предвид - лично производство от добри семена.

(Цитатите са на една потребителка.)

# 118
Мамасита?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт