Смешки от форума - 23

• 118 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Ахахахахаха  Joy
Татти е от Свищов?  Thinking  Joy

да, но и той не знаеше до преди малко  Joy

# 601
Ахахахахаха  Joy
Татти е от Свищов?  Thinking  Joy

да, но и той не знаеше до преди малко  Joy

И е собственик на Мания! Знаех си аз, че с една БГ Мамма за никъде не е  Crossing Arms

# 602
Не четете добре - жената казва, че неин съгражданин е създал БГ мама и я продал! После с парите станал собственик на Мания!  Naughty

# 603
Не четете добре - жената казва, че неин съгражданин е създал БГ мама и я продал! После с парите станал собственик на Мания!  Naughty
Значи Татман е прекупвач  Laughing
Ох, сега ще ме погне гущера!  Crazy

# 604
Значи Татман е прекупвач  Laughing
Ох, сега ще ме погне гущера!  Crazy
А собственикът на Мания е биологичният баща на форума!!!

# 605
Значи бг мама е изгубеното бебе в сапуненият сериал... Mr. Green

# 606
Не мога.  hahaha

# 607
  • София
Цитат
В коя хранителна верига в София се продават 19 литрови бидони за диспансери за вода?

# 608
  • ❌❌❌
В кръга на шегата (или не съвсем Mr. Green), но и аз вече като чуя, че някой е от Свищов, колкото и велик да е (няма как да не е Naughty) - не с 200, ами с 2000 бягам! animal037 Буквално допреди няколко седмици един откачалник от Свищов ме преследва ЧЕТИРИ МЕСЕЦА. За да ме накара да му вдигна, ми беше написал съобщение, че ще заминава на фронта в Украйна и може би там щял да загине. След като не сполучи, реши да продължи с обяснения как всички банки в България щели да фалират, затова да съм си изтеглила парите, щото не се знаело. Накрая SAISMQX и спря да ме занимава. Mr. Green

# 609
  • Пловдив
Къде намирате тъпанари да ви притесняват? Не ми се е случвало от години.

# 610
  • ❌❌❌
С тоз се бях запознала преди 2-3г., ама тогава най-безпардонно го отсвирих. Mr. Green Преди няколко месеца се присетих за запознанството ни (доста колоритно беше) и доста се посмяхме с едни приятели (всъщност те ме подкокоросаха да го намеря Twisted Evil). Е, да, ама през носа ми излезе! #Crazy Втори път подобни експерименти - не! Naughty

извинявам се за спама bouquet

# 611
  • Пловдив
Какво да ти кажа - сама си го направила.

# 612
  • София
Аз моите не си ги намирам аз, те ме намират. Като магнит за откачалки съм ooooh! ooooh!

# 613
Цитат
Цитат
Искам да ви попитам относно пилинг маските за лице. Имах преди на Хималая с краставици мисля, че беше. Струва ми се, че след използването ми се появиха мъхчета по бузите и брадичката. Съответно като забелязах това, преустанових използването й. Ще започнат и косми да ми растат имам чувството, ако продължа с употребата.  ooooh!
А?!
Добре, че си го спряла, иначе щеше да станеш като някакъв бизон в лицето..

# 614
Къде намирате тъпанари да ви притесняват? Не ми се е случвало от години.

Янтре, с твоите мъже никой няма да те притесни Simple Smile. До пет ги добута с котаракът  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт