Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 041
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета!
Утре съм на пункция на ЕЦ и ме искат рано рано първо пред кабинета на др.Персенска. Аз съм при Стаменов по принцип и се чудя кой ще ме "пунктира"???Simple Smile
Вчера си слагах Цитротид в 17ч и Прегнил в 22.30, но все ме е страх,може да ли да се изпусне Ф въпреки инжекциите или напразно се тормозя? И още питанки, към колко спирате да ядете и пиете и горе долу колко време отнема "приключението"?
Дано от едничкото Ф излезе красива Я, пък да изнамерят и страхотен плувец ♡Simple Smile
Днес ходих до Руската църква, че се каня от месеци, пък дано се случи някакво чудо...
Успех и късмет, момичета!  Hug
Здравей,
Момичетата които са с един фоликул, първо минават преглед през кабинета на Персенска за да се види дали фоликула е там и да не се е пукнал.Прегледа се извършва от акушерка, ако е там фоликула отиваш да платиш на касата пункцията.
След това ви викат по имена и отивате в стаята за преобличане там ти дават шапка, нощница, чехли и те качват горе. Няма нищо страшно, гледай да не вдигаш тежко до утре а и след пункцията един ден, мисля, че последното приемане на храна е до 6часа и до 8може да пиеш вода. Цялото приключение продължава до обяд, но пак зависи как ще се чувстваш.
Не се притеснявай,там си в опитни ръце.
Късмет и успех ти пожелавам!

# 16
Манди, благодарности за темата  bouquet
Да ръсна за успех в темата малко розово  babydust7 babydust7 babydust7
Първи опит на изцяло ЕЦ, фоликула се спука пред очите на Шефкетова докато ме подготвяха, 2 опит на ЕЦ с фемара имах и цитротид, пак се спукаха двата фоликула преди пункцията  Mr. Green
Реших, че не е моята формула и направихме опит по фонда.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 17:11 от Queen bee

# 17
  • София

fioreto, аз не съм чувала за случай при който имайки Цитротид да се спука предварително фоликула. Спокойно.
aко ме видиш из болницата обади се, да ти разкажа  Mr. Green
пукат се тия с еднократния цитротид, на ец.
стимулираните по-рядко.

# 18
бамби, ти ме разби! Това ако го знаех, щях много да се притеснявам!
аз си мислех, че проверяват само тези на ЕЦ, но без Цитротид

# 19
Шакира Hug
И аз така се моля поне един да оцелее Praynig
Моите са замразени на 5-ти ден, предполагам в деня на трансфера ще ги размразят?

# 20
оооо, ама ти си имаш силни юначета! Споко! Моите ги размразиха на 3-ти ден и си ги наблюдаваха до 5-ти ден. Е те тогава само дето ушите си не изядох от нерви. Споко! Всичко ще е наред

# 21
бамби, ти ме разби! Това ако го знаех, щях много да се притеснявам!
аз си мислех, че проверяват само тези на ЕЦ, но без Цитротид

Аз бях на ЕЦ със Цитротид и ме провериха преди пункцията.

# 22
оооо, ама ти си имаш силни юначета! Споко! Моите ги размразиха на 3-ти ден и си ги наблюдаваха до 5-ти ден. Е те тогава само дето ушите си не изядох от нерви. Споко! Всичко ще е наред

И аз така си мислех, че са прескочили трапа понеже са на 5-ти ден и дори казах направо за 6 месеца да правят договора, защото са 4.
Но изведнъж ме обзеха съмнения, чак не мога да мисля за нищо друго, а как работя не знам ooooh!
Дано си права и всичко да е наред Praynig

# 23
Електра, не се притеснявай, щом са оцелели до 5 ден, значи са машини  Wink
Шегата настрана, аз също много ги мислех моите, но се размразиха успешно, даже като ми се обади ембриоложката й споделих моите терзания, а тя ми каза, че много рядко се случвало и то при некачествени още преди замразяването.

# 24
Elektra.13 аз имам 2 замразени на 5-ти ден и двете успешно размразени. Първите дни около замразяването се притеснявах толкова, че си загубих съня. Съветвам те да приемеш, че сега малките душички ще спят зимен сън и всичко ще е наред с тях. Вярвам че дори дистанционно можем да влияем с мислите си и по този начин им изпращах много положителна енергия. Може да е смешно, но до трансфера всяка нощ им казвах лека нощ. Това беше моя начин да прочистя мислите си от негативни мисли и притеснения, да им пращам положителни вибрации.   Peace

Моля не ми се присмивайте много  Crazy

Имала съм 2 пункции, на първата ме гледа Тихомирова преди да ме качат, а Персенска си я направи, а втората пак Персенска я прави, но никой не ме провери дали ми е там фоликула, а направо си ме качиха.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 17:16 от GreenSoul

# 25

fioreto, аз не съм чувала за случай при който имайки Цитротид да се спука предварително фоликула. Спокойно.
aко ме видиш из болницата обади се, да ти разкажа  Mr. Green
пукат се тия с еднократния цитротид, на ец.
стимулираните по-рядко.

И аз като Бамба. Доста мога да разказвам  Mr. Green

Когато сме на ЕЦ трябва да сме готови за всичко. На мен на прегледа преди пункцията Тихомирова видя, че Ф си е там, като се събудих от упойка, Персенска ми даде една бележка,  с която да ми върнат парите от касата. Ф се беше спукал някъде между събличането и чакането. След този случай винаги ме гледат преди да ме приспят горе в самата зала. В последно време не ме и приспиват, че не ми понасят упойките много.

# 26
  • София
Записвам се в темата с пожелание да я напълним с много хубави новини, положителни тестчета и бебета  Praynig  bouquet.

# 27
Електра, не се притеснявай, щом са оцелели до 5 ден, значи са машини  Wink
Шегата настрана, аз също много ги мислех моите, но се размразиха успешно, даже като ми се обади ембриоложката й споделих моите терзания, а тя ми каза, че много рядко се случвало и то при некачествени още преди замразяването.

Elektra.13 аз имам 2 замразени на 5-ти ден и двете успешно размразени. Първите дни около замразяването се притеснявах толкова, че си загубих съня. Съветвам те да приемеш, че сега малките душички ще спят зимен сън и всичко ще е наред с тях. Вярвам че дори дистанционно можем да влияем с мислите си и по този начин им изпращах много положителна енергия. Може да е смешно, но до трансфера всяка нощ им казвах лека нощ. Това беше моя начин да прочистя мислите си от негативни мисли и притеснения, да им пращам положителни вибрации.   Peace

Моля не ми се присмивайте много  Crazy

Имала съм 2 пункции, на първата ме гледа Тихомирова преди да ме качат, а Персенска си я направи, а втората пак Персенска я прави, но никой не ме провери дали ми е там фоликула, а направо си ме качиха.

Не знаете какво означават думите ви за мен, честно, много по-добре ми е вече, благодаря ви, че ви има bouquet Hug
И през ум не ми минава да се присмивам. И аз си загубих съня, снощи се събудих по средата на нощта с тази мисъл и не можах да заспя повече. Но вече започвам да им пращам положителна енергия на душичките Simple Smile И лека нощ ще им казвам Crossing Arms

# 28
Успокоих се, че не съм само аз луда  Mr. Green Ние живеем много близко до клиниката и от кухненския прозорец имам видимост към нея. От пункцията до трансфера сутрин като стана да си правя кафе и им казвах добро утро, вечер минавах да им кажа лека нощ  hahaha hahaha

# 29
Успокоих се, че не съм само аз луда  Mr. Green Ние живеем много близко до клиниката и от кухненския прозорец имам видимост към нея. От пункцията до трансфера сутрин като стана да си правя кафе и им казвах добро утро, вечер минавах да им кажа лека нощ  hahaha hahaha
Абе ние като минаваме с колата покрай болницата и им махах с ръка, дори имена им дадох, за да мисля за тях като за силни и борбени и придобият тези качества, а не като за случайни клетки или човешки материал с неясно бъдеще.

Този поглед на нещата наистина дава неописуемо спокойствие и увереност !

Общи условия

Активация на акаунт