Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 042
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Вчера попитах в кварталната аптека за зарзио, да не се разкарвам до Надежда. Обявиха ми цена от 332лв.. баси.
Благодаря за темата.
  Това 332 е цената за 5 инжекций понеже всички фирми ги предлагат в пакет на аптеките неможеш да си купиш само 1 и аз проверявах преди и така ми обясниха

# 31
Magdalena, вероятно си от Плевен или от региона, ходила ли си при професор Горчев в "Св.Марина"?
Убедена съм, че няма да откаже лапароскопия, а и е един от най-добрите онкогинеколози в България и единственият с робот Да Винчи.

# 32
Момичета, аз днес съм с отрицателен тест Sad

Аз, също съм правила две лапароскопии при проф Горчев, но за ендометриоза и премахване на тръбите, щото от първия път не си ги давах. Rolling Eyes

# 33
Magdalena, вероятно си от Плевен или от региона, ходила ли си при професор Горчев в "Св.Марина"?
Убедена съм, че няма да откаже лапароскопия, а и е един от най-добрите онкогинеколози в България и единственият с робот Да Винчи.

От Варна съм. Изпуснах момента за лапароскопия. Ще правя на следващ цикъл инвитро. Ако и то е неуспешно, тогава пак ще търся варианти за лапароскопия. Ще опитам и при него. Благодаря ти!
За мен разстоянията са вече само някакви абстрактни километри, след като свикнах дори и за един преглед да пътувам Варна - София - Варна. Плевен ми се струва страшно близко вече.

# 34
Момичета, да ви питам, ако забременееш, но си в изпитателен 6 месечен срочен договор, могат ли да те махнат?

# 35
  • София
могат

# 36
Няма да казваш, че си  забременяла, че може да не ти подновят договора.
Ще си мълчиш и ще си траеш.  Wink
Пък бременността като е напреднала, май имаше вратичка.

# 37
Момичета, да ви питам, ако забременееш, но си в изпитателен 6 месечен срочен договор, могат ли да те махнат?

Ако си в изпитателен срок всичко може, за съжаление.

# 38
За жалост може. Моя приятелка беше на изпитателен срок в пиб, забременя и кри до средата на 4 месец с много зор, излезе в болничен и пак я махнаха.

# 39
Момичета предстои ми за първи път пункция - ясно без ядене, ясно без пиене а цигари тогава разрешени ли са  Crazy

# 40
  • В сърцето на любимия човек
Момичета предстои ми за първи път пункция - ясно без ядене, ясно без пиене а цигари тогава разрешени ли са  Crazy
Не,все пак ще си под пълна упойка  Naughty Цигари, кафе и храна - след като те пуснат.

# 41
Не,все пак ще си под пълна упойка  Naughty Цигари, кафе и храна - след като те пуснат.

Благодаря 😂 Надявах се поне на една цигарка

# 42
За жалост може. Моя приятелка беше на изпитателен срок в пиб, забременя и кри до средата на 4 месец с много зор, излезе в болничен и пак я махнаха.

Е как така го направиха докато е в болничен  #Crazy
Не се затрудниха. И аз бях потресена  #2gunfire

# 43
Вчера попитах в кварталната аптека за зарзио, да не се разкарвам до Надежда. Обявиха ми цена от 332лв.. баси.
Благодаря за темата.
divost, това за една инжекция ли е цена? Дето в Надежда е 65лв...

# 44
Благодаря за темата.
divost, това за една инжекция ли е цена? Дето в Надежда е 65лв...
  Това е цената за 5 инжекций,в аптеката вервят в пакет и немогат да продават по една само.

Общи условия

Активация на акаунт