Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 028
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Вчера попитах в кварталната аптека за зарзио, да не се разкарвам до Надежда. Обявиха ми цена от 332лв.. баси.
Благодаря за темата.
divost, това за една инжекция ли е цена? Дето в Надежда е 65лв...
  Това е цената за 5 инжекций,в аптеката вервят в пакет и немогат да продават по една само.
Ясно.

# 46
За жалост може. Моя приятелка беше на изпитателен срок в пиб, забременя и кри до средата на 4 месец с много зор, излезе в болничен и пак я махнаха.

Е как така го направиха докато е в болничен  #Crazy
Не се затрудниха. И аз бях потресена  #2gunfire
Не могат да прекратят договор, докато работникът е в болнични. Могат след това.

# 47
Елба, много съжалявам Sad аз след последния ми неуспешен опит подадох документи за последен опит по фонда още на следващия ден...защото от клиниката не можеха да ми ги подготвят същия...

# 48
  • София
Голямо безсъние ме е хванала. Прегледа утре (днес)  ме държи будна, а и това, че няма да ме гледа доктор Стаменов,  а доктор Тихомирова.  Голямо съм мрънкало, ей  ooooh!

# 49
Цената за една инжекция с 5дози е. Изрично попитах.

# 50

Не могат да прекратят договор, докато работникът е в болнични. Могат след това.

Щом е в изпитателен срок могат и още как. В този случай работодателя е просто длъжен да приема болничния на съкратения служител в рамките на 30 дни мисля беше и да ги предава на НОИ, но може да го съкрати докато е в болничен.

# 51
Мерси за темата  bouquet
Честито Благовещение! Дано всяка от нас чуе по-скоро благата вест от своя доктор!  Heart Eyes

# 52
Начита ще питам пак в счетоводството, но изрично помня как искахме да освободим служителка, която според нас лъжеше, че беше болна, но беше с реален болничен лист. И отговорът беше да забравя за това Mr. Green

# 53
Кристи, аз съм напълно сигурна в това, което пиша. Не можеш да освободиш служител докато е в болничен, когато е назначен на постоянен трудов договор или на срочен договор, който е сключен до завършване на определена работа.
Ако изпитателния срок е в полза на работодателя и договора е сключен във връзка с чл 70 то основанието за прекратяване на трудовото правоотношение по чл. 71, ал.1 КТ не е предвидено в чл. 333 КТ, който в ал. 4 урежда предварителната закрила при уволнение на работник или служител.

# 54
Значи освен да ни е страх от евентуална драма с ИТ и заради това да сме си затраяли newsm78

# 55
  • София
Манди, благодаря за темата bouquet

Момичета, днес е Благовещение, желая на всяка една жена която мечтае да стане майка скоро мечтата и да се сбъдне.
От мен малко прашец за късмет- Близнашки. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 56
Може и от незнание да са затраяли. Няма драма с ИТ в този случай. Освободеният служител може да подаде жалба, но от нея няма да има последствия за работодателя ако всичко е направено както трябва. В случая заповедта за освобождение се изпраща с куриер с обратна разписка и просто работодателя е длъжен в срок от 30 дни след датата на освобождаването да приема болнични листи, които да предава в НОИ.
Може вашият служител да е бил назначен по друг член от КТ и заради това да не е било възможно освобождаване.

# 57
  • Пловдив
Манди, благодаря за темата bouquet

Момичета, днес е Благовещение, желая на всяка една жена която мечтае да стане майка скоро мечтата и да се сбъдне.
От мен малко прашец за късмет- Близнашки. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Веднага под прашеца да се намърдам  Hug

# 58
  Честит празник момичета! Пожелавам Ви сбъднати желания и много успехи.  Hug

# 59
Цената за една инжекция с 5дози е. Изрично попитах.
   Аптекарката не е била на ясно,една моя позната има аптека и като звъняхме във всички фирми дето го доставят казаха че неможе само 1 инжекция вървят по 5 инжекции с по 5 дози за тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт