Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 048
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Кристи, следях отблизо случая, момичето криеше достатъчно време, за да може да ползва болничен до края, но я махнаха, докато беше в болничен. Консултира се с адвокат, който й обясни, че щом е в изпитателен срок- защита няма.
Събирам си още прашец и ви пожелявам честит празник  Hug

# 61
  • София
Мушвам се под прашеца  Blush.
Честито Благовещение. Желая ви да ви споходи благата вест  bouquet.

# 62
Честито Благовещение, пожелавам и аз на всички да чуем скоро благата вест bouquet

# 63
  • София
Да се похваля и тук  Heart Eyes
Видяхме сакче и жълтъчно мехурче. Отговаря си на времето - 5с3д.
Пожелавам блага вест на всяка очакваща  мама  Hug
Ошашках  се и не попитах какви са му размерите. Имам си и снимка, ама освен едно петънце  не виждам нищо, то и няма какво да се види  Joy Та не знам размерите на точицата,  но ми е важно, че си е на мястото и си отговаря на седмиците  bouquet

Честит празник момичета  bouquet

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Браво, Магнолия  Hug
Важното е, че е на място и има жълтъчно мехурче, размера не е толкова важен, щом си отговаря на седмицата  Peace
Пожелавам ти лека бременност и да си го гушнеш по термин  Hug

# 65
Много се радвам, Мagnollia! Simple Smile Нека сега да си седи на топличко, да си расте здравичко и мама да има най-леката бременност Simple Smile  Hug

# 66
Честито Магнолия! Колко хубава вест точно на този ден! Пази се и всичко ще е ок!  Hug
А аз в сряда като бях на преглед ми казаха, че бебо е в 7седм. и 4дни, а по мои сметки аз правех точно 7седмица. Тихомирова каза да не се притеснявам, че избързвал с развититето си, защото ако изоставя тогава съм щяла повече да се притеснявам. За първи път чух сърдечните тонове...поплаках си на стола..и те така. Много мили и сладки мигове са това.

# 67
  • София
Магнолия, честито. Желая ти една лека, спокоина и прекрасна бременност. Hug

# 68
  • Варна
Момичета, според вас вредно ли е честото ходене на преглед и  гледане на видеозон в ранни седмици 6 та 7 ма с.?
Да общо 4 пъти  в рамките на  две седмици и половина дали би навредило с нещо?

# 69
  • София
аз ходех веднъж седмично, не виждам да е навредило някак  Rolling Eyes

# 70
  • Варна
Питам защото, на 17 ти бях при Перси.
На 21 ви болния ми мозък реши, че пак трябва да отида на лекар.
Днес пак отидох 25 ти,  а на 28 ми имам записан час пи Перси.

# 71
Не бъркай видеозона с рентгена. Видеозона няма никакво вредно влияние.

# 72
  • Варна
Не го бъркам Simple Smile
Днес чух сърчицето, няма такава радост Simple Smile
В понеделник на 28 ми пак и не знам дали не е прекалено рано
 след днешния прегред и да не навредя на бебо

# 73
Честит празник момичета! Нека всички сме живи и здрави и всяка чуе благата вест.

Магнолия, толкова се радвам за теб, желая ти все такива хубави новини до пухкав ревящ финал.

# 74
Много хубави новини, Магнолия. На снимката нямаш ли размер и седмица?  Не помня дали мереха сакчето или само по- късно ембреона.

Общи условия

Активация на акаунт