Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ех, какви прекрасни новини ни носят Магнолия и Джони  Hug

Някои лекари твърдят, че не е хубаво често да се прави УЗ.... ама нашите сърца не траят  Mr. Green

# 76
  • София
Електра, при мен винаги при размразяване оцеляват, но от 4-ри ембриона на 3-ти ден един отпадна до 5-ти ден. И аз като теб много се притеснявах, но сама си поисках да се размразят и да ми ги прехвърлят на 5-ти ден. Два дни ходех като блъсната и се молех поне един да ми остане и да не ме предаде. Останаха цели три и даже след трансфера замразихме едно за незнайни времена. Споко! Господ е с теб сега, повярвай ми! Hug

fioreto, аз не съм чувала за случай при който имайки Цитротид да се спука предварително фоликула. Спокойно. Той именно от това пази. По принцип изискват да отидеш гладна и жадна. Аз се тревожех по същия начин първия път, ще свикнеш...Оххх, дай Боже да не свикваш! Сори!

Лелее, до като разбера, че има нова тема... Сте изписали 6 страници
Напротив, аз 2 пъти съм пукала Ф преди пункция въпреки цетротида

# 77
Нандин, вчера се сетих за теб и се чудех къде се загуби. Направо ми четеш мислите. Как вървят нещата при теб?

# 78
  • София
 Hug Благодаря момичета  Hug
Много ми беше притеснено.
Сега се сещам, че доктор Тихомирова ме пита дали съм имала много фоликули, аз й казах, че сме извадили 7, но тя ми каза, че не това я интересува, а дали съм имала много фоликули. Казах й, че не знам  newsm78 Нищо не ми каза друго, на въпроса ми има ли проблем, тя каза не, а за се чудя защо ме пита това.
Според вас защо? newsm78

# 79
Аз мога да изкажа предположение, но се опитай да не се ошашкаш. Възможно е да е видяла кистичка, вследствие на фоликул.

# 80
и аз бях ошашкана, но се оказа че тази киста е лутеална и произвежда прогестерон, който е необходим за бременността.

# 81
  • София
За момента не вървят Шакира. Само провали от началото на годината... В понеделник съм на преглед 8ден на ЕЦ. Да видим дали този месец ще стигна до пункция и да замразим.
Иначе вече имам одобрение от фонда и ще чакам заповед, но с тия темпове... Може и повече от година да откарам от подаването на документите...

# 82
Нандин, стискам палци. Този месец се оказа късметлийски за повечето момичета, дано и за теб да е  Hug
Този фонд и темпото, с което раздават заповедите  ooooh! ooooh! ooooh! е просто... без коментар. Но поне го има де, че преди години и толкова нямаше  Tired

# 83
Момичета,честит празник на всички, и скоро нека всички чуем благата вест която така чакаме Simple Smile
 Искам да ви питам знаете ли д-р Стаменов до кога ще отсъства ?

# 84
Привет, момичета!
Мина и мойта пункция днес, голямо чакане, нещо не се бяха доразбрали Стаменов и Тихомирова, та мен и още две жени ни бяха позабравили, док.дойде крещейки по телефона, но като влезе си беше мил и ни се извини няколко пъти, и както си представях, каза че въпреки чакането идва с Благи вести за трите Simple Smile От неугледното ми фоликулче каза, че го изненадало много прилично яйчицеее и дано въпреки неразборията днес, и съвършеният плувец да се е намерил и да имаме блага вест и утре ♡
Пожелавам на всички Благата вест! :*

# 85
  • София
Аз мога да изкажа предположение, но се опитай да не се ошашкаш. Възможно е да е видяла кистичка, вследствие на фоликул.

Аз до сега само веднъж съм имала кистичка от неспукан  фоликул и на следващия цикъл го нямаше. Аз също за това си помислих, но пък всичките ми документи са при тях - на компютъра веднага могат да й кажат преди пункция колко фоликула съм имала.
Другото което ме притеснява е, че при това високо ЧХГ (в понеделник ми беше 5035) не би ли трябвало вече да се чуят пулсации или тя просто е отбила номера за да ми каже, че има плодно сакче в матката. Много бързо мина прегледа, 5 минути.
Казала съм си, че всичко ще е наред и съм с такива усещания, ама едно гадно червей че рови, ли рови  #Cussing out

# 86
С какво ниските стойности на вит Д пречат на имплантацията? Не открих никакво инфо.

# 87
Magnolia, моите пулсации ги видях чак в шеста седмица, а сърчице чухме в седма. В пета и аз бях само на сакче. Не го мисли, ако имаше нещо нередно, тя щеше да си каже Simple Smile

# 88
С какво ниските стойности на вит Д пречат на имплантацията? Не открих никакво инфо.

"При хората, рецептор за витамин D присъства в много женски органи, включително яйчниците, матката и плацентата. Активната форма на витамин D (калцитриол) има много функции в женското възпроизвеждане. Свързан към своя рецептор, калцитриолът е в състояние да контролират гените, участващи в синтеза на естрогени. Лигавицата на матката произвежда калцитриол в отговор на навлизащия в маточната кухина ембрион, непосредствено преди имплантирането. Калцитриолът контролира няколко гени, участващи в имплантацията на ембриона. След като жената забременее, матката и плацентата продължават да синтезират калцитриол, която спомага за организиране на имунните клетки в матката, така че инфекциите да бъдат преборени, без това да навреди на бременността."

# 89
Без капитана нещо на кораба настава суматоха. Laughing
Няколко пъти съм го изпитвала.

Общи условия

Активация на акаунт