Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 076
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Magnolia, моите пулсации ги видях чак в шеста седмица, а сърчице чухме в седма. В пета и аз бях само на сакче. Не го мисли, ако имаше нещо нередно, тя щеше да си каже Simple Smile

Благодаря ти мила, успокоих се  Hug

Реших да си запиша час за 5-ти април, макар че можеше и по-рано, за да дам малко време на малчето в мен да си порасне и да ми покаже пулсации  Heart Eyes

# 91
Благодаря Начита.

# 92
Магнолия, всичко ще е наред Simple Smile

# 93
Момичета, някоя знае ли как стои въпросът със записване на часове и прием при други специалисти в клиниката? (гастроентеролог например) Възможно ли е изобщо, за след колко време дават час, спешен прием? Ще съм благодарна на всяко инфо.

# 94
  • София/Стара Загора
Момичета, някоя знае ли как стои въпросът със записване на часове и прием при други специалисти в клиниката? (гастроентеролог например) Възможно ли е изобщо, за след колко време дават час, спешен прием? Ще съм благодарна на всяко инфо.

Д-р Петрова вътрешни болести, отиваш пред кабинета и си чакаш реда, работи. с направления

# 95
  • София
А тя помага ли за проблеми с бъбреци, песъчинки и прочие. Някой ходил ли е при нея?

# 96
  • София
А тя помага ли за проблеми с бъбреци, песъчинки и прочие. Някой ходил ли е при нея?

За такива проблеми ти трябва уролог.  Доктор Маки.  Аз съм била при него. Много е мил,  обяснява и си записва час веднага. Не се чака.

# 97
Когато имаха съмнение за бъбречна криза изпратиха да ме погледне именно Петрова. Така че става.

# 98
  • Пловдив

За такива проблеми ти трябва уролог.  Доктор Маки.  Аз съм била при него. Много е мил,  обяснява и си записва час веднага. Не се чака.

За бъбреците не се ли ходи при нефролог?

# 99
Аз също съм била при Петрова. Записваш час на регистратура и чакаш пред кабинета. Часове по принцип има, записват май за същия ден, но по-добре се обади първо по телефона.

# 100
Добро утро момичета
Най накрая и аз на пункция  Crazy
Моля ви за помощ - вчера ми пуснаха стандартните изследвания но има един показател който е леко завишен. Това означава ли че имам анемия или
Всички показатели от ПКК са в норма само MCV е 97 при реф. 82-96
Благодаря ви предварително

# 101
  • София
За проблеми с бъбреците са ме изпращали при д-р Маки.

# 102
Ирена, ако искаш напиши и останалите стойности как са.
Според мен от това, което си посочила, нямаш повод за притеснение. Hug

# 103
Ирена, ако искаш напиши и останалите стойности как са.
Според мен от това, което си посочила, нямаш повод за притеснение. Hug

Благодаря ти Герда. А ето и останалите
WBC 8.18  реф. 3.5-10.5
RBC 4.2        3.7-5.3
HGB 134        120-160
HTC 0.405      0.36-0.48
MCV 97         82-96
MCH 32         27-33
MCHC 330       300-360
RDW 13.6       11.5-14.5
PLT 193        130-440
MPV 10.4       7.2-10.7