Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 029
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Всички доктори са добри. Някой път е на късмет да си при др.доктор. Получава се  Peace

# 706
Момичета, на някой случвало ли му се е да му дойде цикъла 3 дни след пункция на ЕЦ? След самата пункция нямах никакво зацапване до тази вечер, придружено с болки като при цикъл  newsm78

# 707
След 3 - не,но след 6 ми се е случвaло  Peace

# 708
Не знам обаче правилно ли е  РВМС да го поставя акушерка и на нея да й асистира санитарката, която преди това  ми е слагала калцуни на краката  и с тия ръце да подава спекулумите.
 Каква е информацията, до кога ще отсъства д-р Стаменов, че трябвало да си запазвам час за него?

Не знаех, че и акушерките извършват такива процедури  #Crazy сигурна ли си

# 709
И сега не знам, да записвам ли час за старт на стимулация или да изчакам да мине един нормален цикъл. Уфф, идва ми да се тръшна по гръб на земята, да махам с крака и ръце и да крещя  smile3514

# 710
И сега не знам, да записвам ли час за старт на стимулация или да изчакам да мине един нормален цикъл. Уфф, идва ми да се тръшна по гръб на земята, да махам с крака и ръце и да крещя  smile3514
По-добре изчакай, ако не те притиска някакъв фактор /най-важен за мене е възрастта/. Имаше ли Я. на пункцията?

# 711
Беше презряла. Годините са горе-долу ок - 30, но АМХ е ниско и усещам промява в цикъла.

# 712
Беше презряла. Годините са горе-долу ок - 30, но АМХ е ниско и усещам промява в цикъла.
Само за кураж - надали имаш по-нисък от моя АМХ и по-високо от моето ФСХ, а и с десетина годинки съм по-голяма от теб, но с добавки и добра стимулация, както и с открит навреме имунологичен проблем сега съм бременна. Я горе главата! Никакво отчайване, а борба! Надявам се знаеш добавките, които повечето от нас пият за добро качество на яйцеклетките?! Стискам палци скоро да имаш хубави новини! Hug
Иии запиши час - пък те ще преценят дали в момента могат да те стимулират.

# 713
Обади се на спешния и ги питай. Ако си от София отиваш казваш им, ще те прегледат щом си след пункция. До ти е спокойно.

# 714
Шакира, Ина  Hug Благодаря ви за подкрепата. Може би наистина утре ще цъфна в клиниката. Добавките ги знам, пия от 5 месеца Омега 3, Коензим Q10 и Инозитол, а от 2 месеца Л-Аргинин и НАК. Ефекта е - презряла яйцеклетна. Последните 2 ги спрях, защото ми възпалиха колита.  ooooh!

# 715
  • София
Здравейте  bouquet.
Оказа се, че имам задържан фоликул и започнах инжекции декапептил с идеята да почваме стимулация като дойде МЦ.
Този задържан фоликул очаква ли се да изчезне от декапептила  newsm78 или с настъпването на самия цикъл? Ако не, не е ли по-добре да се изчака следващ цикъл, при който няма задържан?
Логично беше да питам доктора, ама нещо се притесних и чак по-късно ми изплуваха тези въпроси.

# 716
Шакира, Ина  Hug Благодаря ви за подкрепата. Може би наистина утре ще цъфна в клиниката. Добавките ги знам, пия от 5 месеца Омега 3, Коензим Q10 и Инозитол, а от 2 месеца Л-Аргинин и НАК. Ефекта е - презряла яйцеклетна. Последните 2 ги спрях, защото ми възпалиха колита.  ooooh!
Презрялата яйцеклетка не съм сигурна, че е от добавките. Не знам дали е правилната стимулация, обаче?! Защото и това е мнооого важно. Не се отчайвай. Другият път! При Персенска ли си ?

# 717
Шакира, бях на естествен цикъл, с 20 мм фоликул на 8 ден, явно нещо не е било наред в този цикъл. При Персенска съм да, много си я обичам. Дано да ми помогне.

# 718
Някой да има телефона на д-р Стаменов? Трябва ми спешно? на лични

# 719
Някой знае ли до кога отсъства д-р Стаменов, много ми е важно?

Общи условия

Активация на акаунт