Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 148
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Електра  Hug Hug
Толкова се надявах като отворя да си щастлива, цял ден си мисля за теб, щях и аз да правя днес пиклив, но ме хвана шубето, искам още малко да си мечтая...
Прегръдки и силно ти желая съвсем скоро да го изживееш онова щастие...  Heart Eyes

# 511
  • пазарджик
Момичета някой правил ли е диагностична хистероскопия в Надежда-дайте малко повече инфо и цена.
След 2 неуспешни опита съм се насочила на там,само чакам да се обадят за час.Успех на всички  bouquet

# 512
На мен след два неуспешни ми правиха биопсии втора за около 500 лв.
Ако имах полип щеше да се усети  при биопсията, нали?

# 513
  • В сърцето на любимия човек
Полипите се виждат и на ехограф, ако имаше нещо, до сега да са го видели. Още повече, че при наличие на полип има и симптоматика в повечето случаи.

# 514
  • София
А аз почвам естрофем и евентуално биопсия. Каква точно не знам, но забравих да питам и за цената. Това 500 лв ме изненада сега. И странно, но имам фоликули. Мислех, че ще почиват яйчниците след блокажа и неуспешния трансфер и т.н.

# 515
При мен всичките видове биопси, с хормоните бяха по малко от 500лв.Чакам резултатите.

# 516
  • София
Полипите се виждат и на ехограф, ако имаше нещо, до сега да са го видели. Още повече, че при наличие на полип има и симптоматика в повечето случаи.
я се видят, я не. Моя един го виждаше, друг не, та провалихме два трансфера. И симптоматика нямах.

# 517
Благодаря ти, Шакира Hug

Да, наистина е хубаво, че скоро ще разбера какво мисли. Много ме вълнува това.
ММ каза, че се притеснява, че няма да могат да намерят пак причина. И много ме замисли.

Първият път резултатът беше 0.100, сега 0.20 - т.е. никаква имплантация. Изследванията не показаха нищо нередно. Биопсията (имунологична) също била добра.

Моля ви, ако се сетите нещо като причина за липса на имплантация да споделите. Възможно ли е да ми е изместен прозореца просто и затова да не става?

Имам две замразени ембриончета, но преди да стигнем до тях ми се иска да открием проблема.

Герда,  тези биопсии, които си правила включват ли такава за прозорец?

Фиорето, дано поне ти ни зарадваш, стискам палци Hug

# 518
Напиши какви изследвания са ти правили досега? Заедно с момичетата все ще ти дадем някакви идеи. Аз пък не мога да разбера - защо като правят биопсии не правят разширената?! Ами ако наистина ти е изместен прозореца и оп - пак биопсия. Щитовидната и антителата си проверила, нали?

# 519
Да, включва и прозореца.

# 520
Цветна снимка - тръби ОК.
Хормони на щитовидната - ОК.
Имунологични кръвни - имах НК клетки 13 при реф. стойности 12. По препоръка на имунолозите пих Респистим за 30 дни и Омега 3. Контрола при + тест. Обясниха ми по телефона, че всичко е наред и не може там да е причината за първия неуспешен опит.
После правих и колпоскопия, защото имах цитонамазка, на която пишеше - клетъчни изменения, свързани с възпаление. При д-р Еленчев. Той каза, че всичко е наред и мога да си продължа с опита.
Имунологична биопсия - ОК.
Персенска каза, че няма смисъл от генетични, защото яйцеклетките са донорски. Тези антитела какви са?
Яд ме е, че не поисках разширена биопсия, тя нали включва и микробиологична, и за прозорец?
С тази липса на имплантация и при двата опита си мисля, че точно това е проблема.

# 521
На мен ми е интересно какво ще покажат новите биопсии.Чакам с интерес.

# 522
И на мен ми е интересно. Пиши като излезе резултата.
Първия път какво показаха?

# 523
Първият път показаха отличен шест. ИМа ли момичета, които са правили втори път биопсии?
Кристи, може да сподели повече за повторно правени биопсии.

# 524
Някой, може би беше точно Кристи, не каза ли, че всеки път е различно?

Общи условия

Активация на акаунт