Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 49

• 62 071
  • 735
  •   2
Отговори
# 585
  • София
И на мен ми се обадиха за резалтутите от биопсията newsm68 newsm44. Днес цял ден гледам с надежда телефона и чакам да звънне, дори не можах да спя добре през нощта  Crazy.
Микробиологията и имунологията са ок, а прозорецът е изместен с два дни, но не разбрах в каква посока.
Продължаваме напред  Praynig.

# 586
Зазу, успех Hug

# 587
Успех, Зазу! Много се радвам, че не са излези проблеми!

Електра, много гуш  Praynig

Аз пак с въпрос - док ми каза след хистеро+лапаро да не си променям начина на живот и от петък следобяд пак съм на черешата - много задачи имам за вършене. Чувствам се много добре... нали няма как да си докарам някакъв проблем?

# 588
Ели, след моята лапаро бях на работа след два дни и се чувствах добре, нямах лоши усещания, нито болки.

# 589
  • София
Избягвай тежко да вдигаш.
Аз след лапароскопия бях на планина, едни целодневни преходи, добре се чувствах. И на мен ми бяха казали да си живея нормално. Само конците опъваха неприятно, като ги махнаха си бях съвсем добре.

# 590
Браво Зазу за добрите новини! Хайде с трансфер на правилния ден, най-после да станат нещата  Praynig
Електра, съжалявам за резултата  Hug
Имам молба към момичетата, които изразиха мнение по петицията - може да се включите във ФБ групата или пишете на мен или г-ца Магнетична на ЛС, предложения и мнения за промени не само за фонда, а и цялата система.

# 591
  • При семейството си
Момичета, а кой лекар ви прави биопсията за имплантационен прозорец, тъй като на мен ми казаха, че я прави само доктор Стаменов.  Thinking

# 592
Момичета, а кой лекар ви прави биопсията за имплантационен прозорец, тъй като на мен ми казаха, че я прави само доктор Стаменов.  Thinking

Наистина ли  Shocked
А като се прави разширена не е ли с една проба?
Кой го каза това?

# 593
АААА и другите лекари правят разширена биопсия с една и съща проба се изследва.
и аз  подписах петицията

# 594
Така, така, да разбирам, че ако е разширена може, но ако поискаш само за прозорец не?
Ако е верно, това е най-тъпото нещо, което съм прочела откакто чета тая тема!

# 595
На мен първата Шефкетова ми я взе, а Стаменов я коментира. Кой ще вземе тъканта няма никакво значение. Не е Стаменов този, който я изследва после Mr. Green

Ели, аз си бачках веднага след манипулациите. Както Бамба е казала, само избягвай да вдигаш тежко.

# 596
Да ви питам пак колко време  ви продължи менструацията след неуспешен опит по дълъг протокол

# 597
  • При семейството си
Момичета, а кой лекар ви прави биопсията за имплантационен прозорец, тъй като на мен ми казаха, че я прави само доктор Стаменов.  Thinking

Наистина ли  Shocked
А като се прави разширена не е ли с една проба?
Кой го каза това?

Персенска, преди време. Затова исках да си сверя часовника. Ще я попитам пак тези дни.

П.С. Да, тогава я питах само за имплантационен прозорец.

# 598
Кейла, при мен се забави, дойде ми на 46 ден, но беше стандартните за мен 5 дни.

# 599
Благодаря ви! Аз вдигам най-много 10-килограмово тежко нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт