На пазар във Варна - 42

• 73 380
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Deutschland/HE
Не съм много по темата, но все пак да попитам  Embarassed знаете ли дали кабинета за неотложна помощ в Окръжна работи днес през деня  newsm78 не е спешен случая, но малката кашля зверски и искам да и ударят една слушалка, че лекарката и е чак в сряда втора смяна  Praynig

да, днес ще работи - официален почивен ден е.

# 556
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може и да ви прегледат ако са на кеф,но официално трябва да посетите Вашия неотложен кабинет.Във правото си са да ви откажат.Всеки ЛЛ е сключил договор със някой неотложен кабинет,а не със кабинетите в Спешна помощ.

# 557
  • Варна
Питането е точно за кабинета за неотложна помощ, а не за спешното, но е написано ОБ. Това поне разбирам аз от поста.
ИНаче спешното отделение нямат право да отказват помощ.

# 558
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Права си Ели,махам си поста.Хм,не ми дава да го изтрия,странно. newsm78

# 559
  • Вестерос
Баумакса утре дали ще работи?  Thinking

# 560
Баумакса утре дали ще работи?  Thinking
Мисля, че ще работи. То за тях е на далавера, хората ползват празниците за някое леко ремонтче.

# 561
  • Вестерос
И аз така мисля, днес Кауфланд беше фраш и си мисля, че най-много оборот тези големите правят през почивните дни

# 562
  • Варна
Здравейте! Отново се включвам в темичката, която е доста практична! Благодаря!
Търся папионка за момченце! Купих страхотно елеченце на малкия и много искам отстрани да му закача една папионка! Покрай мен всички мами са с момичета и панделки, лентички, всякакви аксесоари,а за нас- мъжките майки-  трудна работа!  Grinning
Благодаря!

# 563
  • Варна
Купих комплект с тиранти от Уайкики за ~10лв. Ако не се лъжа и в НМ съм виждала, но може да погледнеш в сайта им за 100% сигурност.

# 564
  • Варна
Купих комплект с тиранти от Уайкики за ~10лв. Ако не се лъжа и в НМ съм виждала, но може да погледнеш в сайта им за 100% сигурност.
Благодаря много! Ще проверя! Simple Smile

# 565
къде има рициново масло  newsm78

# 566
къде има рициново масло  newsm78

Купувала съм от аптека.

# 567
благодаря!

# 568
  • Варна
Някой пазарувал ли е от магазин Солунска митница по ул. Пирин? Как са обувките като качество?

# 569
  • Варна
Здравейте! Предлагат ли се във Варна турски перилни препарати имам предвид Персил Ариел или Омо на добри цени и ако някой е купувал дали са по- добри като качество от същите марки предлагани в големите вериги. А също така ако сте попадали на добър течен перилен препарат от друга марка моля да споделите, кой е и откъде го купувате.

Общи условия

Активация на акаунт