На пазар във Варна - 42

• 73 339
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Къде ,освен в CBA  продават сладоледите Coppa della Maga?

# 541
Къде ,освен в CBA  продават сладоледите Coppa della Maga?
Аз съм купувала от Пикадили.

# 542
  • Варна
Откъде да купя сребърно кръстче за кръщене на момченце?

# 543
Откъде да купя сребърно кръстче за кръщене на момченце?
Бараките за сребърни нещица...сега се сещам на Козирката има една барачка такава.

# 544
Момичета, от къде в района на зимно Тракия, Колхозен пазар или Автогара да купя кутия за храна за обяд с няколко отделения. Не е за дете, така че ми трябва по-голяма? Имате ли идеи?
В Шихо на колхозния и там магазините за домашни потреби по пазара bouquet

Аз продължавам да търся такава кутия, с отделения. Обиколих домашните потреби в района - няма.В Шихо, Елитис и Била също. В Метро имаше, но много малка. В Техномаркет хоум също проверих. Навсякъде има много марки, размери и форми, но не и с отделения. Някой да е купувал скоро за да ме насочи към конкретен магазин, вече не държа да е в района на зимно Тракия, Колхозен пазар или Автогара  Praynig

# 545
Поръчай от тук. Не имаме такава и е удобна http://www.emag.bg/kutija-za-syhranenie-na-hrana-sistema-lunch-b … 965/pd/DQJ6JBBBM/

# 546
  • Варна
Не знам с колко отделения ти трябва, но бях видяла в Джъмбо по 1лв и грабнах 3 кутии да имаме. С две отделения е(1 по-малко и едно по-голяма) + пластмасови прибори на капака. Размерът е ~ 25х15см
1 път вече се наложи да ползваме и не е имало проблем с храната. Добре се и затваря. Ако е за ежеднивно ползване обаче не знам колко ще издържи, но като им видях цената реших да взема и пробвам, а пък и да не ставаха за нищо нямаше да ме е яд.

# 547
Точно щях да предложа да разгледа в Джъмбо. Peace

# 548
  • ВАРНА
https://www.amazon.co.uk/Sistema-Slimline-Quaddie-Lunchbox-Bottl … ;keywords=sistema  имаме такава,доволна съм,най-вече BPA and phthalate free

# 549
Благодаря ви момичета,ще разгледам в Джъмбо и ако не си харесам ще поръчам  bouquet

# 550
  • Варна
На мен ми се наложи да купя кутия за храна, за дете търсех.
Неговата е с две отделения, едното по-малко. Два месеца я ползва всеки ден, издържа този период.
Купих я от домашните потреби на късата, еднопосочна улица, към ДКЦ-то на Окръжна.
Не си спомням точната цена, около 3 лева.
Взех я началото на април.

# 551
  • София/Варна
Здравейте! Искам да попитам къде мога да намеря сандали и чехли Ipanema?! Мисля че преди имаха щанд в някои от моловете, но не си спомням къде!? Видях само в Sport Vision, но бяха останали много малко номера и модели.
Благодаря Hug

# 552
Здравейте! Искам да попитам къде мога да намеря сандали и чехли Ipanema?! Мисля че преди имаха щанд в някои от моловете, но не си спомням къде!? Видях само в Sport Vision, но бяха останали много малко номера и модели.
Благодаря Hug

Преди няколко дена бях в мол Варна и мернах щанд, но сега не помня на кой етаж беше.А  съм почти сиг. че и в гранда имаха един малък магазин забутан някъде,но сега не помня.
За мол Варна съм сигурна ,че имат щанд доста дългичък.

# 553
  • Варна

Преди няколко дена бях в мол Варна и мернах щанд, но сега не помня на кой етаж беше.А  съм почти сиг. че и в гранда имаха един малък магазин забутан някъде,но сега не помня.
За мол Варна съм сигурна ,че имат щанд доста дългичък.
в мол Варна на ет.1 преди им беше щанда, до New Yorker мъжкия. в Гранда също на ет.1 в близост до магазин Lucy има магазин за чехли De fonseca и мисля, че има и Ipanema там

# 554
  • Варна
Не съм много по темата, но все пак да попитам  Embarassed знаете ли дали кабинета за неотложна помощ в Окръжна работи днес през деня  newsm78 не е спешен случая, но малката кашля зверски и искам да и ударят една слушалка, че лекарката и е чак в сряда втора смяна  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт