На пазар във Варна - 42

• 73 363
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
А в Мадара има ли качествени български дамски анзунзи, екипи - долнище и горнище?

Има на марката Flair. Шият ги в Пловдив мисля. ето сайта им, ако искате да разгледате http://flair.bg/.
Добре изглеждат, обаче цените са...  ooooh! На мен ми трябва нещо качествено и леко за из къщи. До към 50 лв. максимум.... Може би искам много...  Rolling Eyes

# 316
  • Варна
А в Мадара има ли качествени български дамски анзунзи, екипи - долнище и горнище?

Има на марката Flair. Шият ги в Пловдив мисля. ето сайта им, ако искате да разгледате http://flair.bg/.
Добре изглеждат, обаче цените са...  ooooh! На мен ми трябва нещо качествено и леко за из къщи. До към 50 лв. максимум.... Може би искам много...  Rolling Eyes

Може да разгледате на място в Мадара. Има доста голям избор на артикули на по-достъпна цена и все нещо ще харесате. Не съм сигурна за произхода им.

Сега се сещам, ако е от полза, за една друга марка български спортни облека, които са на по-ниски цени мисля - Diamond. Имат магазин на кръстовището на Чаталджа и на ул Пискюлиев. Ето дамските комплекти http://www.diamond-sport.com/bg/productCategory/78/1. Успех в търсенето.

# 317
Търса си шампоан Faith in Nature. Някой да е срещал? Преди съм засичала в био магазини и в по-големи аптеки, но напоследък никъде го няма Sad

# 318
  • Варна
Благодаря за насоките за долнище на анцуг, но за съжаление няма размер 140 см. височина - все са по-големи, та продължавам да търся Simple Smile

Сега влизам с питаница за калъфки на декоративни възглавници. Купих много хубави от Джъмбо от промазан плат, но ми трябват още поне 2, а там са свършили. Някакви идеи да има готови някъде  newsm78 , ако не ще търся плат и да ми ушият май!

# 319
  • Deutschland/HE
Благодаря за насоките за долнище на анцуг, но за съжаление няма размер 140 см. височина - все са по-големи, та продължавам да търся Simple Smile

Сега влизам с питаница за калъфки на декоративни възглавници. Купих много хубави от Джъмбо от промазан плат, но ми трябват още поне 2, а там са свършили. Някакви идеи да има готови някъде  newsm78 , ако не ще търся плат и да ми ушият май!

За долниците провери в Декатлон, есента купихме много хубави на сина ми, удобни са и не са скъпи (бяха около 15лв).

За калъфките за декоративни възглавници, много харедвам тези на Икея, но не знам дали имат наличности в центъра им във Варна, но можеш да погледнеш сайта.

# 320
  • Варна
Сега влизам с питаница за калъфки на декоративни възглавници.
Аз много харесвам нещата на English home  в Гранд Мола -  в момента имат 50% намаление. Имат сайт - може да разгледаш декоративните калъфки там.

# 321
Мамиии, от къде мога да си закупя такъв обръч :

и то днес? И занете като ли цени как е??

# 322
  • Варна
Търся бели яйца, днес гледах в Биоа, Кауфланд и Лидл - няма. В Метро май има, но не искам цяла кора.
Анцузи - декатлон, хем са качествен,и хем сносни цени и гаранция имат даже.

# 323
Моля за предложения къде да даря дрехи....миналия път ги носих в дома за деца на Чаталджа, но сега ми се иска да е другаде пък и има дрехи за възрастни Simple Smile върти ми се нещо в главата за една социална кухня, която не знам къде се намира
 bouquet bouquet bouquet

# 324
имате ли идея какъв матрак качествен да избера и откъде? /не намирам тема за матраци/

# 325
Момичета, от къде в района на зимно Тракия, Колхозен пазар или Автогара да купя кутия за храна за обяд с няколко отделения. Не е за дете, така че ми трябва по-голяма? Имате ли идеи?

# 326
Момичета, от къде в района на зимно Тракия, Колхозен пазар или Автогара да купя кутия за храна за обяд с няколко отделения. Не е за дете, така че ми трябва по-голяма? Имате ли идеи?
В Шихо на колхозния и там магазините за домашни потреби по пазара bouquet

# 327
  • Варна
имате ли идея какъв матрак качествен да избера и откъде? /не намирам тема за матраци/

Трудна работа е избора на матрак ! Аз купувам и продавам пореден матрак, защото все гърба ме боли от тях. Има един магазин на Лятно тракия за матраци, срещу Гардън бара. Мисля че магазина е на ТеД, има голям избор и може да си полежиш , консултант- продавачката също беше доста полезна.
Успех !!!!

# 328
Здравейте, някоя от вас да е ходила на маникюр в салона Красен стил на Чаталджа? Доволни ли сте ? Hug

# 329
Ние купуваме само ЛАТЕКС ,много съм доволна:
https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/promocii-103? … 8wCFUQcGwod6wsJzA

Някой да знае къде мога да сменя цип на раница и катарамите,които регулират дължината на презрамките?

Общи условия

Активация на акаунт