На пазар във Варна - 42

• 73 390
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Къде има магазин за български обувки на Пещера.

# 301
  • Варна
ужассс, някой друго ако има да каже още нещо  ooooh!

# 302
ужассс, някой друго ако има да каже още нещо  ooooh!

Аз лично съм доволна от храната там.Често го посещаваме и летния и зимния.Първия рожден ден на малкия го правихме в зимния Ред Хот.Никога не сме имали проблеми с храната.В детския кът също не ми е миришело лошо.

# 303
  • Варна
В детската градина на синът ми, в стаята, като се стопли редовно миришеше на спарени крачета, така че в онзи детски кът не ме учудва.

# 304
Някой има ли идея откъде мога да си купя боите за коса на Alfaparf Evolition  newsm78 Без онлайн магазини  Peace тях ги знам.

# 305
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте! Винаги сте ми помагали,надявам се и сега.
Знаете ли къде има магазини за мебели втора употреба,сайтове на такива във Варна
или тема за такива тук във форума за продажба и купуване,и дали в Позвънете има такива обяви?
 Hug

# 306
  • Варна
За тези се сещам,имат няколко магазина в града.
http://mebelivarna.bg

# 307
Точно от магазина им на бул.Владислав (блока срещу Автогарата) днес си купихме гардероб.Има нови и втора употреба мебели.

# 308
  • Варна
А в Мадара има ли качествени български дамски анзунзи, екипи - долнище и горнище?

# 309
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой има ли идея откъде мога да си купя боите за коса на Alfaparf Evolition  newsm78 Без онлайн магазини  Peace тях ги знам.
Магазинчето на Генералите,пада се горната успоредна пресечна над Вишнев цвят.

# 310
 bouquet благодаря за инфото

# 311
  • Варна
А в Мадара има ли качествени български дамски анзунзи, екипи - долнище и горнище?

Има на марката Flair. Шият ги в Пловдив мисля. ето сайта им, ако искате да разгледате http://flair.bg/.

# 312
къде мога да намеря разнообразие от дамски мокасини естествена кожа/ велур, търся конкретно тъмно сини или светло кафеви?

# 313
  • гр.Варна
HugЗдравейте! Винаги сте ми помагали,надявам се и сега.
Знаете ли къде има магазини за мебели втора употреба,сайтове на такива във Варна
или тема за такива тук във форума за продажба и купуване,и дали в Позвънете има такива обяви?
 Hug

В ОЛХ,редовно пазаря от там.А иначе има магазин във Владиславово,точно срещу магазин Пени,а също и в блока срещу автогарата и още един в Кооптърговията.Даже имат и страница във фейсбук.
Vtora Ryka Mebeli-Varna

# 314
  • Варна
Къде има разнообразие от формички за сладки? Търся конкретно корона. Ще ходя до Куки-буки, но ми се иска и другаде да погледна.

Общи условия

Активация на акаунт