На пазар във Варна - 42

• 73 242
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Във Варна има ли от тези раници и куфари? Искам да ги видя на живо.

има на Владислав в участъка от Образцов дом до Райфайзен, има два магазина и не съм сигурна в кой точно съм ги мяркала

# 31
  • Варна
Там има за куфари магазини. Сигурно е в някой от тях. Ще проверя. Благодаря! Днес намерих и на "Княз Борис", но за жалост вече не ги зареждали, а нямаха точно каквото исках.

# 32
Червената калинка я има в магазина за куфари точно срещу бившия Бенетон на центъра. Голямата Валентина посока малката. На витрината е.

# 33
  • Варна
Здравейте,

Не съм особено активна тук, но имам какво да кажа по темата от къде да НЕ пазарувате мебели във Варна. Пиша поста не за да се оплаквам, а за да помогна повече хора да не изпаднат в ситуацията, в която се намирам аз.

На 22ри декември 2015 година поръчахме трапезна маса, 6 стола и допълнително текстил за възглавници за дивана ни от магазин за мебели Бали на ул. Бенковска във Варна. Мебелите се изработват от фирма в Троян. Срокът за изработка и доставка беше един месец, което ни устройваше. Предвид коледните и новогодишните празници поръчката ни се забави малко и дойде на 9ти февруари 2016. Приятелят ми беше у дома при получаването на поръчката. Когато платил остатъка от сумата му казали, че за касов бон трябвало да се отиде до магазина.

Преди да се прибера минах през магазина и си взех касовия бон. Като се прибрах у дома и видях мебелите ми се доплака:

1. Масата беше чудесна, НО едната й царга беше опръскана с байц венге. Можете да си представите това как изглежда в/у една маса цвят светъл орех.
2. Тапицерията на столовете беше объркана.
3. Столовете бяха с ужасно много дефекти. Например 5 от 6 стола се клатеха; не бяха изшкурени както трябва и като цяло бяха доста груби на пипане; на единият стол даже му бяха объркали посоката на едното краче; тапицерията на всички столове беше монтирана ужасно.
4. Допълнителният текстил липсваше.

На 10ти февруари дойдоха да си вземат "красотите" обратно. Подписахме документ за рекламацията, изготвен лично от мен, в който бях упоменала всичките си забележки. Беше ми казано, че до един месец трябва да си ги получа обратно.

Тъй като мина повече от месец, миналата седмица посетих магазина им и ми беше казано, че трябвало да пристигнат края на тази седмица. Днес е краят на седмицата и разбира се управителят на фирмата не си вдига телефона.

Ситуацията е такава, че преди 3 месеца си платихме като попове, а все още се храним на пластмасова маса и столове.

Съветвам никой ама никой да не си купува нищо от магазини за мебели Бали в гр. Варна.

# 34
  • Варна
За тази фирма и аз не мога да се изкажа ласкаво. И при нас объркана поръчка, неспазване на срокове. Чудя се как още съществуват...

За магазина до Бенеттон.  Точно в него ходих и вече не ги зареждат. Каквото е останало, а наличните не ме устройват. Ще търся. Утре дано успея да мина през Владислав.

# 35
Във Варна има ли от тези раници и куфари? Искам да ги видя на живо.

В ToyTown ги имат в момента. Калинка и пингвин, но са само ранички.

# 36
  • Варна
Много благодаря! Ще мина и там утре, че ако ги поддържа сигурно ще ми поръчат/заредят и другите, а се чудя и между две като едната е пингвин и тъкмо ще я видя. ТойТаун само в Пикадили парк ли има?

# 37
Благодаря! Прегледах сайта на театъра и повечето са за деца над 3г, но по снимките мога да се ориентирам кое е подходящо и за по-малки. Как са цените? Билети само на място ли се купуват? Колко време по-рано е хубаво да се купят? С места ли са или като отидеш където седнеш?
Моето дете го заведох за първи път на 2 год. и 9 месеца.Много му хареса.
Ние си взехме билети 30 мин. преди представлението,на билета има номер и ред.Детето седеше в мен и бяхме на по заден ред.Цената на билета за двамата на едно място е 8 лв.
Водих го и една година по рано на някакъв безплатен театър в МОЛ Варна,но се разплака.

# 38
  • Варна
Благодаря! Решила съм да пробвам, въпреки че и аз не очаквам чудеса сега. Ако малко погледаме ще съм доволна.

# 39
eli70oO, Aktivity,iv.elina  благодаря за споделеното мнение за детски масички и столчета. Таткото ходи и им избра. Вече имат и дървени.

Знам, че не е мястото тук, но се проточи няколко месеца. Дирим личен лекар, за мен и съпруга ми, по възможност да работи с часове, в района за бившето Пикадили Чаталджа сме. Бившият ни личен лекар се е "развел" със ЗК и не работи вече като jp.

# 40
И ние сме от НЕдоволните от мебели "Бали".

# 41
Много благодаря! Ще мина и там утре, че ако ги поддържа сигурно ще ми поръчат/заредят и другите, а се чудя и между две като едната е пингвин и тъкмо ще я видя. ТойТаун само в Пикадили парк ли има?

Да.

# 42
  • Варна
Мнение за Мебелната палата. Навреме ли доставят поръчките, с добро качество ли са мебелите? Благодаря!

# 43
Мнение за Мебелната палата. Навреме ли доставят поръчките, с добро качество ли са мебелите? Благодаря!

Аз скоро си купих столове,но незнам дали ще ти е от полза зависи за какво става дума.

# 44
  • На брега
Мебелите се изработват от фирма в Троян. Срокът за изработка и доставка беше един месец, което ни устройваше.

Коя всъщност е троянската фирма изработила мебелите? Сподели, моля, защото може да зареждат и други мебелни магазини. В момента проучвам фирмите от района там за да ми изработят маса- да знам от кого да се пазя. Аз бих се свързала и с фирмата производител за рекламация. Много е тромаво през магазина. Така е редно, да, но бих повдигнала въпроса и пред производителя за да се забързат нещата малко.

Общи условия

Активация на акаунт