На пазар във Варна - 42

• 73 400
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Аз да попитам, къде има дънки за по-високи хора??? Писна ми навсякъде дължината да е 30-32. Искам 34! Единствено в Кенвело съм виждала и си бях взела дънки оттам, но се отпуснаха ужасно, не искам да купувам пак такива... Откъде си вземат дрехи високите и слаби жени, да му се не види???

# 346
  • Варна
Здравейте, къде мога да намеря спално бельо на сносна цена? Червен площад, колхозен пазар.
Аз купих от OLX много размери има и са на добри цени

# 347
имате ли идея какъв матрак качествен да избера и откъде? /не намирам тема за матраци/
Сирена мемори на Нани, преди няколко месеца си купихме и е много удобен Simple Smile

# 348
  • Варна
Откъде си вземат дрехи високите и слаби жени, да му се не види???
Хм, много интересно... Аз пък като една ниска и дебела жена, имам точно обратните наблюдения - всичко по магазините е правено за манекенки... #Cussing out

# 349
  • Варна
Не е така... Да си намериш достатъчно дълъг панталон е мисия невъзможна. Наскоро си купих един... ами на косъм да ми е къс! Изглеждат дълги на закачалката, но обуя ли един - до кокалчето! Къса рокля да си намеря - също мисия невъзможна. Харесам си някоя, облека я - ми тя ми стига до средата на бедрото, аз искам малко над коляното, ама малко - е, няма такъв модел! Просто няма. Масово дрехите са за ръст 165-170 максимум, но за моите 174 всичко късее и ми седи като подарено. Просто ми писна.

# 350
  • Варна
Ами аз съм 165 и твърдя точно обратното. Дори когато не съм била толкова много килограми, пак трудно си намирах дрехи, които да ми стоят добре и да не се влачат по земята.

# 351
  • Варна
Ами освен да кажеш къде си намирала дънки, които да ти се влачат по земята Mr. Green Само че има една подробност, че аз съм доста слаба, а по-малките номера обикновено са и по-къси, по-големите пък са ми огромни на ширина, така че за висок и слаб човек не е същото да си намери подходяща дреха както за висок и с нормално телосложение. И друго има - по-дългото е лесно да скъсиш, но късото да удължиш няма как.

# 352
  • Варна
Откъде си вземат дрехи високите и слаби жени, да му се не види???
Хм, много интересно... Аз пък като една ниска и дебела жена, имам точно обратните наблюдения - всичко по магазините е правено за манекенки... #Cussing out

И аз съм със същите наблюдения, а пък не смятам, че съм чак толкова ниска (168), въпреки това редовно ми се налага да скъсявам дънки. Не знам момичетата дето са 1.50 как си намират дънки.

Разнообразие от дължини наистина има предимно в Кенвело, но там качеството не е особено добро. В марковите магазини като Levi's също би трябвало да има размери, но за по-среден клас магазини за дънки не се сещам.

Като стана дума за дънки, аз да се оплача, че е абсолютно невъзможно да намеря дънки за 5-годишния ми син. Търся прави дънки, не скини, които обаче в кръста и дупето да са като за 5-годишно дете, а не като за дупето на възрастен. Не знам що за малоумни хора ги произвеждат детските дрехи, но всичко що е момчешки панталон или дънки по детските магазини е ужасно несъразмерно, все се оправдават, че имало регулиране - е има, да, като стегна ластика на макс. дънките стоят като шалвари горе ooooh!. А не мисля, че синът ми е ненормално висок или слаб, съвсем нормален си е, може да е една идея по-слаб от връстниците си, но в никакъв случай не е кльощав. Та ако някой с моя проблем знае къде могат да се намерят читави детски дънки, моля да сподели.

# 353
  • Варна
Не знам бихте ли се наели по интернет (аз главно така пазарувам и не ми е проблем). НЕКСТ бих препоръчала за дамски панталони/дънки и детски.
http://bg.nextdirect.com/en/g577306s1#849180
Ето първия, който хвашам да покажа как са дамските номера.
За детското- още сме малки, но вече не мога да купувам всякакви дънки. Масово скири и с широк колан на кръста-ужас. Е, вече само от тук му купувам и нямам никакви проблеми.

Скрит текст:
Само някой да не го сметне за реклама на марката/сайта, но съм много доволна и исках да помогна на някого ако мога, защото също имам огромен проблем с намирането на дрехи и знам какво ви е.

За родните магазини за жалост съм забелязала, че не залагат на избора и удовлетворението на хората, а масово се взема стандартна дължина и само това се зарежда. Ок, ама не са ни правили по поръчка всички еднакви. И аз съм 175см и проблема с рокля над коляното ми е до болка познат като има само една дължина, която е за 170 см-на по-високите късо, на по-ниските дълго...

# 354
  • Варна
Ели,
абсолютно! Ще разгледам сайта, благодаря! Реклама-нереклама, като няма нищо свястно по магазините така ще е. Имам приятелка в Шотландия, никога не е имала проблем с дължините - еднакъв калибър сме. Тук верно зареждат все едно ще обличат манекени по калъп...

# 355
Незнам за твоите 174 , но аз съм висока 180 и нямам проблем с намирането на дълги  дънки.Последно си взех от H&M  и си ми бяха нормална дължина.На сайта им съм виждала че имат и модели на които може да се избира дължина, аз имам техни дънки стандартна дължина и НЕ  са ми къси.Дънки имам и на Манго, също нямам проблем.Имам и купувани от безизвестни марки и те са ми добре.
Иначе любими са ми на LTB.

# 356
  • Варна
Ами точно в ХиМ ходих вчера. Къси ми бяха тези, които харесах! Поне за моите стандарти, искам по-дълги. Сегашните ми Кенвело са поне с 2 пръста по-дълги.
п.п. гледам, че в сайта им по снимките също късеят, ми не ми харесва такава дължина до кокалчето! С моя ръст и моите кила изглеждам точно все едно съм се напъхала в подарени панталони. Не, благодаря! ИСкам дълъг панталон, който да ми покрива кокалчето.

# 357
  • Варна
Аз също ще препоръчам да погледнете в сайта на Манго. Има тема, там можете да попитате момичетата за конкретни модели, както и в темата за размени от Манго. Според мен техните дрехи са за безумно високи хора. Аз съм 170 см, дългите поли размер 38 си ги скъсявам с около 15 см, за да ми покриват глезена, но и да не се влачат по земята. Next също са уголемени.

# 358
  • Варна
От къде купувахте LEGO на по-ниски цени?

# 359
  • Варна
От къде купувахте LEGO на по-ниски цени?

За Бг магазин: http://shop.bohobby.com/
 http://www.get7.eu/categories.php?CategoryID=188
Купувала съм само от get7.

Общи условия

Активация на акаунт