На пазар във Варна - 42

• 73 314
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте, дами!

Ако можете да ми помогнете, ще съм безкрайно благодарна.

Майка на бъдеща булка съм и търся магазини за платове - Дамар, тези около Медицинския и срещу Експресбанк (кръглата банка) ги знам. Ако знаете за други , огромно благодаря.

И още нещо - търся кройка на дамска риза с дълъг ръкав - магазин да купя или сайт (ако сте попадали).

Благодаря Ви предварително.
Магазин с много платове има и на Сливница в задънената част посока Райфайзенбанк на Нептун. Преди беше фризьорски салон.
http://www.primatex-bg.com/contacts

# 406
Flufi, това, което преди беше Бурлекс (не супермаркет, беше нещо сякаш мебелно), под Райфайзенбанк ли имате предвид.

Ще отида да видя, благодаря.

# 407
  • Варна
Flufi, това, което преди беше Бурлекс (не супермаркет, беше нещо сякаш мебелно), под Райфайзенбанк ли имате предвид.

Ще отида да видя, благодаря.
Да, точно там. Сега е Приматекс на два етажа.

# 408
  • Варна
Всичко,  което съм опитвала от Пармаксъзов е уникално вкусно.
Може ли адрес?
http://parmaksazov.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/
Вчера за първи път купихме хляб. Хубав е, но някак си аз лично имах друго очакване. Затова питах за мнение за погачи по-специално. Ореховките и мъфините обаче бяха страхотни!
Благодаря! Аз хляб си правя, но мъфини и ореховките ще ги опитаме.

# 409
  • Варна
Разгледах сайта на тази фирма Пармаксъзов и от уважение към клиентите си беше редно да напишат къде се произвеждат продуктите им .
До миналата есен на пазар Чаталджа имаше фирмен магазин на Балчишкия хлебозавод , който произвежда тези уж полезни хлябове и сладкиши. В  него същите сладкиши бяха , на значително по- ниски цени . Но го затвориха този магазин . И сега вече се предлагат на скъпите цени в тези пекарни . Аз не съм очарована от вкуса на сладкишите и еклерите им , доста химизирани са кремовете им , нищо домашно няма в тях .

# 410
Този магазин се водеше аутлет, сега е някъде другаде. Аз мн харесвам тази пекарна, не са от най евтините сладкиши, но си заслужават.

# 411
Къде мога да намеря тензух? Трябва ми 2-3 метра

# 412
  • Варна
Скоро пазарувах в Практикер и ми направи впечатление,че имат подготвени вратички в различни десени и размери.
Не съм посещавала новия магазин на "Практикер" . Благодаря за идеята!

# 413
  • Варна
Къде мога да намеря тензух? Трябва ми 2-3 метра
Пробвай в магазина за платове в подлеза на гарата.

# 414
  • гр.Варна
Трябва да запълня една рамка с огледало, някой може ли да ми каже около ХЕИ-то дали има стъкларница. Ако може и със цени да ме напъти ще е супер. Simple Smile Размера е около 60/50.
Точно срещу стадион Спартак,малкко преди автобусната спирка има една бяла барака.За цени не мога да помогна,преди 3-4 год.съм ходила за поставяне на стъкла на кух.шкафове и видях,че предлагаха и огледала.

# 415
Относно хлябове не мога да помогна. Но за ореховки, мъфини и всякакви солени и сладки вкусотии мога да препоръчам "Кътчето на Тони"/ намира се на мястото на бившият магазин за обувки "Бонато" на "Пюскюлиев"13/. Правят и торти по поръчка, а цялостната атмосфера вътре е много "джиджана" Simple Smile .

# 416
  • Варна
Може ли някъде да се поръча агнешко за Гергьовден, направо сготвено? Но не цяло, а няколко порции например.

# 417
  • Където си поискам:)
Чух че кехлибарените гривнички уж облекчавали болките при никнене на зъбките. Къде мога да намеря?
Благодаря! bouquet

# 418
  • Варна
Може ли някъде да се поръча агнешко за Гергьовден, направо сготвено? Но не цяло, а няколко порции например.
Проверете в Евридей (близо до ХЕИ), вземали сме дробсърма от там.

# 419
  • Deutschland/HE
Чух че кехлибарените гривнички уж облекчавали болките при никнене на зъбките. Къде мога да намеря?
Благодаря! bouquet

на ул. Преслав, срещу Областната управа има малко магазинче за сребърни бижута от Полша и там видях на много прилични цени малки гривнички (цените бяха около 10лв). В магазин "Сладури" също съм виждала, но ценовия диапазон там е друг (но беше отдавна и може да са се променили нещата).

Общи условия

Активация на акаунт