На пазар във Варна - 42

• 73 309
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Може ли някъде да се поръча агнешко за Гергьовден, направо сготвено? Но не цяло, а няколко порции например.
Проверете в Евридей (близо до ХЕИ), вземали сме дробсърма от там.
Също и от реана срещу евридей

# 421
Трябва да запълня една рамка с огледало, някой може ли да ми каже около ХЕИ-то дали има стъкларница. Ако може и със цени да ме напъти ще е супер. Simple Smile Размера е около 60/50.

Преди време ми се наложи нещо подобно и тази барака срещу Спартак е затворена от много време.
Най-близо, което намерих е на спирка "Мир" (малко след нея посока Терапия веднага след светофара вляво) и съм доволна.

# 422
Благодаря за огледалото!

# 423
  • Варна
Чух че кехлибарените гривнички уж облекчавали болките при никнене на зъбките. Къде мога да намеря?
Благодаря! bouquet
В "Сладури" също продават, но имай предвид, че за да облекчава се дават самите топчета да се гризат. Аз лично не посмях да поема такъв риск...
Скрит текст:
Дано бонбонка не я мъчат много зъбките!  Hug

За "Кътчето на Тони" и аз писах, че нещата са страхотни. След като се появиха такива места спрях да се доверявам на масовите цехове, които работят с готови неща и масово имат вкус на химия...
Скрит текст:
За големите любители на шоколад и мноооого сладко ако минавате от там препоръчвам браунито й....ммм......

# 424
  • Варна
Най-хубавите икони,които съм купувала както за себе си, така и за подарък.
Че и на разумни цени. Всички близки, на които съм подарила и след време все ми напомнят колко им харесват. Без аз да повдигам въпроса, разбира се.
https://www.facebook.com/%D0%98%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%81-% … 3170727098/photos

Понякога имат шанд в Грнад Мол (напр. около Коледа) , през останалото време звъня на художничката и се уточняваме какво, колко, къде. Препоръчвам да си вземете и стойката (ок. 4 лв) , много е удобно, ако няма къде да закачиш.

# 425
  • Варна
Благодаря на всички, които се включиха за иконите. Намерих голямо разнообразие от ръчно изработени в магазина на СБХ зад Операта (ако на някой също му потрябва).

# 426
Здравейте, може ли някой да ми препоръча учител- педагог, от който сте доволни и дава уроци по математика и английски език в централната част на града. Става дума за моят сега четвъртокласник, който искам да взима уроци през лятната ваканция. Може да ми пишете и на лични, да не излезе като реклама.

# 427
Трябва да си пусна глюлоза и инсулин, коя лаборатория бихте ми препоръчали? Мнение за Статус имате ли ?

# 428
Къде продават аксесоари за количките Куини - търся комарник и чанта за Бъзз?

# 429
  • Варна
По пътя на логиката-в магазините, в които продават тази марка. В момента не се сещам за магазин, в който съм я виждала.

# 430
  • Варна
Трябва да си пусна глюлоза и инсулин, коя лаборатория бихте ми препоръчали? Мнение за Статус имате ли ?
Препоръчвам лаборатории Кандиларов. Аз ползвам централната на ул. Габрово. Успех с изследванията.

# 431
По пътя на логиката-в магазините, в които продават тази марка. В момента не се сещам за магазин, в който съм я виждала.

Да де, точно че никъде не се сещам да ги продават? И в интернет ровя, не откривам представител, който да има магазин във Варна. Ще бъде странно, ако ги няма. Надявам се някой да се включи, който е запознат.

# 432
  • Варна
Никак странно не е за жалост. Във Варна няма 1 добре зареден бебешки магазин. Само поръчки по каталог. Като градове 10 пъти по-малки от нашия сме.

Само в Статус пускаме цялото семейство. Включително там ми бяха и през бременността и раждането. На малкия също от раждането всичко при тях. 1 път се наложи да ползвам друга лаборатория заради местоработата на лекаря и бях меко казано разочарована заради това което имах като очакване изградено от вече споменатите. Не казвам, че няма други добри лаборатории в града, но според мен със Статус лаб няма да сбъркаш.
п.с. това което много ме привлече е и факта, че за по-специфични изследвания веднага се задават въпроси спазил ли си всички изисквания и се повтаря какви са те, за да е наистина точно и правилно изследването, което на малко места го има, а в моя случай е доста важно както предполагам и за всеки.

# 433
Никак странно не е за жалост. Във Варна няма 1 добре зареден бебешки магазин. Само поръчки по каталог. Като градове 10 пъти по-малки от нашия сме.

Срамота направо...

И ние сме доволни от Статус лаб.

# 434
  • Където си поискам:)
Чух че кехлибарените гривнички уж облекчавали болките при никнене на зъбките. Къде мога да намеря?
Благодаря! bouquet
В "Сладури" също продават, но имай предвид, че за да облекчава се дават самите топчета да се гризат. Аз лично не посмях да поема такъв риск...
Скрит текст:
Дано бонбонка не я мъчат много зъбките!  Hug

За "Кътчето на Тони" и аз писах, че нещата са страхотни. След като се появиха такива места спрях да се доверявам на масовите цехове, които работят с готови неща и масово имат вкус на химия...
Скрит текст:
За големите любители на шоколад и мноооого сладко ако минавате от там препоръчвам браунито й....ммм......
Ооо не знаех, и на мен ми е твърде рисковано. Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт