На пазар във Варна - 42

• 73 273
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Флаер даден ми в морската. 0898 430 350 номер за контакт.
Снощи четох новите наредби за животни. Наистина ли всички циркове са само с домашни животни?

# 661
  • Варна
Препоръчайте ми добър нефролог за възрастен човек

В отделението в Света Марина. Много са добри. Зависи за какво ти трябва.Проф. Икономов, д-р Теодорова. За диализното отделение- доц. Паскалев (обаче не съм сигурна дали все още е там).

# 662
  • Варна
На майка ми и откриха кръв в урината, иска да направи консулт с добър лекар-нефролог. Посочените от теб работят ли със ЗК или само на частно.

# 663
Не знам дали въпроса ми е за тази тема, но бихте ли ми препоръчали музикална школа за деца във Варна, където да запиша 7 годишния си син?

# 664
Здравейте, спешно търся къде да напълня тонер касетата на принтера. Свърши мастилото и.... Embarassed Намирам се до х. Черно море и търся да е наблизо.

# 665
Срещу Пикадили Чаталджа, до магазините за колелета. Малко над Пикадили, от срещуположната страна

# 666
  • Варна
Срещу Пикадили Чаталджа, до магазините за колелета. Малко над Пикадили, от срещуположната страна
Там май цените са доста високи , по добре изпиши в чичко Гугъл зареждане на тонер касети Варна и ще ти излязат много адреси и цени и можеш да избереш сама най подходящата фирма.

# 667
  • Варна
Не знам дали въпроса ми е за тази тема, но бихте ли ми препоръчали музикална школа за деца във Варна, където да запиша 7 годишния си син?
Какво имаш предвид като казваш музикална школа? Синът ми свири на китара от 6 годишен, мога да ти дам координати на г-жата му по китара(класическа).

# 668
В читалище "Отец Паисий" (бившият Маяковски) синът ми (6 г.) ходи на пиано 2 пъти седмично. Мисля, че имаше и китара, имат и вокална формация "Бънджи сингърс".

# 669
  • Варна
виждали ли сте някъде филтрите за кана Брина на промоционални цени?

# 670
  • Варна

Кана Брита - в Метро има промоции. Но нещо напоследък нещо не са наред филтрите, на дъното на каната ми се образуват някъкви тъмни частици, смених филтъра и отново, някой имал ли е такъв проблем ?

# 671
  • Варна
Здравейте, спешно търся къде да напълня тонер касетата на принтера. Свърши мастилото и.... Embarassed Намирам се до х. Черно море и търся да е наблизо.
Мога да ти дам телефон и ще ти дойдат дори на место.

# 672
  • Варна
Някой да е виждал такъв комплект за диадеми на фабер Кастел:

Преди година бях купувала в метро - сега няма,проверих и Ориндж и Хиполенд,пък точно с това ме изненадаха като желание за 1ви юни  Rolling Eyes

И друго - дайте идея за лятна занималня за 8г,да може да се стрига с автобус от Автогарата . Чайка изключвам като вариант,че е много далеко.Засега съм обиколила Векторче до Биснезхотела,Материка (няма места), Букварче (до Макдрайв). Нагоре към Трошево/Младост нямам поглед,държа да имат подход към децата и да ги организират в някакви игри,рисуване,моделиране - само не и да стоят и да си гледат телефони и таблети докато дойде края на времето  Peace
Ние ще ходим на Зелени градски лагери и на това http://zdraveckids.bg/bg/lyatna-programa.html

# 673
  • Варна

Кана Брита - в Метро има промоции. Но нещо напоследък нещо не са наред филтрите, на дъното на каната ми се образуват някъкви тъмни частици, смених филтъра и отново, някой имал ли е такъв проблем ?
аз го имам Sad ужасно е, на какво ли се дължи? при нас е така май от самото начало, някъде от преди две години

# 674
В читалище "Отец Паисий" (бившият Маяковски) синът ми (6 г.) ходи на пиано 2 пъти седмично. Мисля, че имаше и китара, имат и вокална формация "Бънджи сингърс".

Препоръчвам и аз читалището. "Бънджи сингърс" са много добра школа, навсякъде се изявяват.

Общи условия

Активация на акаунт