На пазар във Варна - 42

• 73 222
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Той пее много хубаво и ми се иска да го запиша някъде, да се доразвие. Мисля да видя какво има към Общинския детски комплекс, но ми се иска някой да препоръча някоя вокална формация.

# 676
  • Варна
виждали ли сте някъде филтрите за кана Брина на промоционални цени?
В брошурата на Практикер видях, че има промоция на кана и на филтри (4ри в кутия).

# 677
  • Вестерос
На дъното на самите кани или там където са филтрите ви се виждат черните частици?

# 678
  • Варна
Някой да знае къде мога да намеря цветен принтер в неделя? Аз само за Офис 1 се сещам, ама почиват...

# 679
  • Варна
На дъното на самите кани или там където са филтрите ви се виждат черните частици?
на дъното, падат тежко и просто не я изпиваме до дъно, ами хвърляме водата от там....  newsm78

# 680
  • Варна
Някой да знае къде мога да намеря цветен принтер в неделя? Аз само за Офис 1 се сещам, ама почиват...
Teхномаркет, Технополис, Зора дали няма да продават? Пласико, но не знам дали работят в неделя.

на дъното, падат тежко и просто не я изпиваме до дъно, ами хвърляме водата от там....  newsm78
Пробва ли да изкараш филтъра и да го потопиш в съд с вода - разтръскваш във водата и изкарваш на няколко пъти?

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 10:09 от Solar Wind

# 681
  • Вестерос
Според мен тогава е от филтъра. Като си взема нов няколко пъти прекарвам вода през него, тогава пия. До сега във филтрираната част не ми е падало нищо, стоят си тези частици горе при филтъра. Иначе не си купувам от най-евтините. Някъде 10-15 лв на промоция когато са 2

# 682
  • Варна
то на самия филтър пише да се изхвърлят първите 2 кани и третата вече може да се пие.  такива са филтрите, с активен въглен. явно частици от въглена попадат на дъното  ooooh!

Какви са тези черни частици в каната ми и вредни ли са?
Понякога можете да видите малки черни частици, изпаднали от патрона. Това са частици въглен, които е възможно да се дължат на триене на въглена по време на транспортиране. Това може да доведе и до слаба промяна на цвета при първите две пълнения с вода (водата от първите две пълнения не бива да се консумира). Това е съвсем нормално и не влияе на действието на патрона. Съдържанието на патрона е изцяло с качество на ниво хранителни продукти и е напълно безвредно.
Пълното накисване и доброто разтръскване на патрона във вода, и промиването му (както е посочено в инструкциите за употреба) ще спомогнат за промиване на свободните частици въглен на този етап, и ще помогнат да се избегне по-нататъшното отделяне на въглен по време на използване.

това намерих на сайта им

# 683
Търся бански от този тип, в района на Чаталджа, Окръжна болница, червения площад... Някой да е мяркал? Не държа да е черен.

# 684
Не знам дали знаете, но патроните за кана Брита и Аквафор за абсолютно 1:1. А сега гледам че в сайта им има и промоция 3 патрона за 18,90 лв. Имат и магазин във Варна, над аптека Марешки до Окръжна болница.

# 685
  • ВАРНА
Търся бански от този тип, в района на Чаталджа, Окръжна болница, червения площад... Някой да е мяркал? Не държа да е черен.

Само да кажа че такъв модел бански съм виждала на плажа и като се наведе дамата напред и висва надолу тази част на корема  Mr. Green

# 686
Ох... Точно провиснал корем исках да прикрия... Май трябва да се ориентирам към нещо такова.

# 687
Здравейте, спешно търся къде да напълня тонер касетата на принтера. Свърши мастилото и.... Embarassed Намирам се до х. Черно море и търся да е наблизо.

Ардес  Peace

А по повод филтрите на Брита, и аз имам такива частици но са в горната част на каната, където се налива водата от чешмата. Проверете дали не е поставен филтъра на криво за да пропуска от частиците Simple Smile  Peace

# 688
  • Варна
На майка ми и откриха кръв в урината, иска да направи консулт с добър лекар-нефролог. Посочените от теб работят ли със ЗК или само на частно.

http://zdravencatalog.com/d-r-rositsa-dimitrova-mitkova-nefrolog/

Тази работи със ЗК. Другите работят с направление за хоспитализация вече. Ако има нещо може да ви насочи към тях.

# 689
ако някой е посетил тазгодишния цирк Орбита, може ли отзиви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт