На пазар във Варна - 42

• 73 222
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Моля да ме ориентирате за магазини за прежди,куки и подобни...

Магазини хубаво заредени има на ул. Роза 29, там продават предимно българска прежда
Друг хубав магазин е на ул. Поп Харитон 27
Докато живеех в квартала, посещавах магазина, който сега е на Роза 29 (преди да построят кооперацията,беше в една барака) само по принуда. Собственичката-продавачка се отнасяше грубо , ако си купувач, който купува за малка сума. Понеже споменавате често този магазин, си спомням колко ми беше неприятно да пазарувам там  Rolling Eyes

Oт над 15 год ходя в кинкалерията на Роза, грубо отношение нито към мен, нито към друг клиент не съм видяла. А относно малките суми смешно ми е чак, защото в кинкалерия влизаш за дребни и евтини неща. А редовно момиченца си купуват по 5м ластик от 15 ст  Mr. Green или някоя баба плете жилетка на новородено внуче и купува 5 копченца

# 691
  • Варна
Търся голяма хавлия за кръщене. Вчера гледах в м-н Мадара, имат отделон магазинче само за хавлии на Яна, хареса ми една голяма 90/150 см за 20 лв. Дали другаде може да се намери по-евтино или това е добра цена? В Метро има ли?

# 692
  • Варна
Търся голяма хавлия за кръщене. Вчера гледах в м-н Мадара, имат отделон магазинче само за хавлии на Яна, хареса ми една голяма 90/150 см за 20 лв. Дали другаде може да се намери по-евтино или това е добра цена? В Метро има ли?
За кръщене трябва бял плат (миро) от хасе, бархет, памук, който да е с размер на чаршаф. Хавлийката трябва да е малка, за ръце, която е нужна за свещеника. Тя остава в църквата.

# 693
  • Варна
Докато живеех в квартала, посещавах магазина, който сега е на Роза 29 (преди да построят кооперацията,беше в една барака) само по принуда. Собственичката-продавачка се отнасяше грубо , ако си купувач, който купува за малка сума. Понеже споменавате често този магазин, си спомням колко ми беше неприятно да пазарувам там  Rolling Eyes

Oт над 15 год ходя в кинкалерията на Роза, грубо отношение нито към мен, нито към друг клиент не съм видяла. А относно малките суми смешно ми е чак, защото в кинкалерия влизаш за дребни и евтини неща. А редовно момиченца си купуват по 5м ластик от 15 ст  Mr. Green или някоя баба плете жилетка на новородено внуче и купува 5 копченца
Аз живея наблизо и също съм с отлично впечатление от продавачката. А и магазина вече е доста голям, продава се и наливна парфюмерия и е приятно вътре.

# 694
  • Варна
За кръщене трябва бял плат (миро) от хасе, бархет, памук, който да е с размер на чаршаф. Хавлийката трябва да е малка, за ръце, която е нужна за свещеника. Тя остава в църквата.

Кръщенето няма да е в БГ, казаха ми хавлия, с която да се увие бебето след водата.

# 695
  • Варна

Кръщенето няма да е в БГ, казаха ми хавлия, с която да се увие бебето след водата.
Според мен 20лв е доста добра цена за голяма хубава(мека) хавлия. Има и ховлии точно за кръщене с надписи, но цената е нагоре.  От интернет поръчках. По матазини не съм засичала.

# 696
  • Вестерос
В Марешки има ли продукти на Авене?

# 697
Къде мога да заведа дете със съмнение за. Шарка? Водила съм в инфекциозно , но незнам има ли и друго място? В лисичкова могат ли да ми помогнат?

# 698
Обаждаш се на GPto и му казваш в какво се съмняваш, той ще ти даде час за преглед.. Лично аз в инфекциозно не бих си завела детето, в Лисичкова също

# 699
  • Вестерос
Не е ли задължително да минеш през личен лекар?  newsm78

# 700
Не саа на смяна, а трябва сега да я заведа

# 701
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Отиваш в Окръжна в неотложния кабинет.

# 702
  • Deutschland/HE
Отиваш в Окръжна в неотложния кабинет.

Неотложния кабинет през работните дни работи след 19ч. вечерта и до 8 сутринта, през почивните и празничните дни е 24часа и трябва техния личен лекар да има договор с този кабинет. Сега може да се обади на личния лекар и той ще я насочи какво да прави.

# 703
  • Варна
Атракционите в "Хепи Ленд" от каква възраст са подходящи? Дали има нещо и за по-малките около 2г.  newsm78

# 704
Знаете ли от къде мога да си намеря кехлибарен прах?

Общи условия

Активация на акаунт