На пазар във Варна - 42

• 73 291
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте! Налага ми се да сменя редуцир вентила на газовата бутилка и затова моля за помощ откъде във Варна мога да купя немски или турски редуцир вентил на добра цена. bouquet

Ако някой го интересува купих немски вентил от Вулкан за 20 лева.

# 526
Някой скоро да е обикалял по магазините за платове?Търся маскировъчни(камуфлажни)платове,а никъде няма Rolling Eyes Само да уточня,че ходих в магазина на двата етажа до Нептун,също нямат! Close

# 527
Здравейте,момичета да сте виждали някъде детско черно болеро р-р 140/146

# 528
Здравейте,
Някой да знае къде продават пръстени на настроенията, да не е online.

# 529
  • Варна
Здравейте,
Някой да знае къде продават пръстени на настроенията, да не е online.
Преди 1-2 год. си бях взела пръстен на който се сменяха цветовете от Incredible India  на Владислав. Уж от настроението се сменят, но установих, че е от температурата на пръста  Mr. Green

# 530
Моля да ме ориентирате за магазини за прежди,куки и подобни...

Магазини хубаво заредени има на ул. Роза 29, там продават предимно българска прежда
Друг хубав магазин е на ул. Поп Харитон 27

# 531
  • Варна
Моля да ме ориентирате за магазини за прежди,куки и подобни...

Магазини хубаво заредени има на ул. Роза 29, там продават предимно българска прежда
Друг хубав магазин е на ул. Поп Харитон 27
Докато живеех в квартала, посещавах магазина, който сега е на Роза 29 (преди да построят кооперацията,беше в една барака) само по принуда. Собственичката-продавачка се отнасяше грубо , ако си купувач, който купува за малка сума. Понеже споменавате често този магазин, си спомням колко ми беше неприятно да пазарувам там  Rolling Eyes

# 532
  • ВАРНА
Спешно ми трябва сладкарница,където правят торти с пластмасови фигурки от Замръзналото кралство (Frozen) .Навсякъде има с фото-снимка,за моделиране от захарно тесто не се доверявам доколко достоверно ще изглеждат ... И не на последно място - да са вкусни  Blush Ще се радвам някой да даде насоки  Praynig

# 533
А фигурките от къде ги взимате, е и мен това ме чака?

# 534
  • Варна
Нямам време за гравирана табелка. Иконата е добра идея, но май си имат. Имат си уреди.
Може би ще се спра на посуда някаква, гювеча е добра идея,  знам, че ще се ползва. Grinning

Благодаря за идеите. bouquet
Поставка за подправки, кръгла и се върти, но е малко скъпа. 80 лева за 10 шишенца , нещо такова. От магазина срещу входа на Карфур.
Ходих до магазина, видях въпросната поставка, но взех друга (не на Brabantia) бяла и намалена на 59 лв. Много сполучлив подарък се оказа. Благодаря! bouquet

# 535
  • Варна
За нищо, Хексе.
Радвам се, че домакините са я харесали.

# 536
  • Варна
Спешно ми трябва сладкарница,където правят торти с пластмасови фигурки от Замръзналото кралство (Frozen) .Навсякъде има с фото-снимка,за моделиране от захарно тесто не се доверявам доколко достоверно ще изглеждат ... И не на последно място - да са вкусни  Blush Ще се радвам някой да даде насоки  Praynig

https://m.facebook.com/kytchetonatoni/photos/a.1453525434882224. … e=3&source=43

https://m.facebook.com/kytchetonatoni/photos/a.1453525434882224. … e=3&source=43

Доста досоверни ми се виждат.

https://m.facebook.com/225728410853127/albums/750910498334913/
Това намерих и на l'amour и фигурките са захарни, но принтирани (доколкота виждам) и изглеждат добре. Може да ги питаш дали ще ти направят с пластмасови. Поне изглежда, че имат опит с frozen

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 16:32 от eli70o0

# 537
  • Варна
Нямам време за гравирана табелка. Иконата е добра идея, но май си имат. Имат си уреди.
Може би ще се спра на посуда някаква, гювеча е добра идея,  знам, че ще се ползва. Grinning

Благодаря за идеите. bouquet
Поставка за подправки, кръгла и се върти, но е малко скъпа. 80 лева за 10 шишенца , нещо такова. От магазина срещу входа на Карфур.
Ходих до магазина, видях въпросната поставка, но взех друга (не на Brabantia) бяла и намалена на 59 лв. Много сполучлив подарък се оказа. Благодаря! bouquet
и аз щях да предложа същия подарък, дано някой и на мен да ми подари това хахах много са практични и красиви Simple Smile

# 538
  • Варна
Нашата торта беше от Катерина Костадинова (намира се във Възраждане 2 цехчето й) и купувах фигурките от отсрещния детски магазин. Последният път като ходих видях, че имат вече на място фигурки, явно е модерно, а и по лесно Simple Smile

# 539
Чух че кехлибарените гривнички уж облекчавали болките при никнене на зъбките. Къде мога да намеря?
Благодаря! bouquet

на ул. Преслав, срещу Областната управа има малко магазинче за сребърни бижута от Полша и там видях на много прилични цени малки гривнички (цените бяха около 10лв). В магазин "Сладури" също съм виждала, но ценовия диапазон там е друг (но беше отдавна и може да са се променили нещата).
В Сладури гривните са по 9,80

Общи условия

Активация на акаунт