1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - ТЕМА 250

• 55 310
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро Grinning

Благодаря за снимките!
Свет Hug

Още от рождения ден на Неджати Кутлу

Тази не е нова

Скрит текст:

# 706
 Grinning

Въпреки молбата, колажите продължават,ЛУ.... Laughing Rolling Eyes

" Най-добрият модел за изкуство-живопис!.. "

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 11:05 от vera17

# 707
Цитат на: vera17

Въпреки молбата, колажите продължават,ЛУ.... Laughing Rolling Eyes

Докато не се появи официална информация, все ще е така smile3503

# 708
Слънчев и приятен уикенд!  Hug Hug

Наближава лятото вече, но ето малко пролет и старини от UK -

Скрит текст:

Лу, това е най-близкият приятел на Берги, нали?  Wink
Никак, ама никак не ми е приятен - има нещо лукаво в погледа... Mr. Green

За какъв проблем говорят...? newsm78

http://www.ayakligazete.com/berguzar-korel-dert-yandi.html#main-menu

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 12:22 от jupetrov7

# 709
Благодаря за снимките, Джу! Hug

Той е неин приятел. Мисля, че е добър човек, щом е от хората, на които се е доверила.

Спомен от едно вълшебно пътуване Grinning

# 710
 Grinning

" Тази снимка може да има надслов - "Славата на анатомията" !" Peace

# 711
# 712
  • Горски извор

# 713
От сета на "Червеният Истанбул" - Ферзан Й.

Джу, за това видео имаше превод, че Берг си тръгва по - рано от рождения ден, защото Али я чака у дома.

# 714
  • Горски извор

# 715
# 716
Kiki, много хубави архивни снимки намираш!  bouquet bouquet

# 717
# 718
 Grinning

"" Хубава,ама много хубава!..."

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 19:44 от vera17

# 719
Заради архивната снимка на Кики, намерих и прочетох пак интервюто на Халит, когато е направена тази снимка - март, 2011 г.

Можете и вие отново да го прочетете в спойлера. Звучи много актуално.  bouquet

Скрит текст:

28 March 2011

Запознахме  се с него като строг бизнесмен, като безотговорен съпруг и любовник, а сега го срещаме като Султан. И всеки път беше доста убедителен в ролите си. А по едно време е мислел да се откаже от тази професия. Какъв е в действителност Халит Ергенч? Наистина ли е толкова харизматичен? Какво мисли за жените?  Отговор на всички тези въпроси актьора даде за сп.”ELLE”.

Защо решихте да станете актьор?
  Всъщност исках да стана певец. Участвах в мюзикъли, и заминах за Америка за да играя в мюзикъли. Живях в САЩ година и половина, доста мюзикъли изгледах, явих се на безброй кастинги, даже участвах в един детски мюзикъл. Но с времето осъзнах, че мюзикълите не ми вещаят чак толкова светло бъдеще, няма да ме удовлетвори тази работа. Всъщност исках да изпълня пет роли, и се замислих, ами после? И когато го осъзнах, това за което мечтаех изведнъж се изпари за мен. Но след това се замисляш, ами сега накъде, не мислех да се връщам в Турция. Мислех да се запиша на курсове за готвачи или масажисти… и в този момент получих предложение от Истанбул за участие в мюзикъл.

И живота ви се промени?
Да! Предложението бе за отрицателна роля в мюзикъла  „История от Източния бряг” с участието на Юзджан Дениз. До два-три дена се върнах в Истанбул. Но когато се върнах, същият ден разбрах, че проектът няма да се осъществи, спонсорите се отказали. Но се случи нещо много интересно, пътувайки за Кадъкьой, където живееше майка ми, и минавайки по моста над Босфора се почуствах особено. Осъзнах колко самотен и нещастен съм бил в Америка. Все едно съм имал един кафез в сърцето си, и в този кафез толкова много гълъби, и минавайки по моста все едно някой завъртя ключа… И те отлетяха свободни. Почуствах такова облекчение. На следващия ден отидох на срещата, започнаха да ми се извиняват, погостувайте ни, казаха, колкото желаете, а датата за обратния полет може да резервирате когато пожелаете.

Значи билетът Ви е бил двупосочен с отворена дата за завръщане?
Точно така. Това се случва през 2002 г., и оттогава аз дори и с туристическа цел не съм ходил до САЩ. В интерес на истината искам да видя отново Ню Йорк, местата където съм живял, работил, улиците по които съм се разхождал. И аз като всички съм работил там като сервитьор, барман и.т.н. Но искам да видя тези места сега, от положението на което съм в момента. Но тази случка беше повратен момент в моя живот. Осъзнах, че тук ми е мястото. Написах си CV и започнах да обикалям всички агенции. Бог да го прости, дължа много на Осман Ямурдерели. Преди да замина за Щатите бяхме работили заедно, като се върнеш ми се обади, беше казал. Последваха „Зерда”, „Алийе”, „1001 нощ”, а сега и „Великолепният век”.

Какво означава за вас силна жена? Как бихте я описали?
- Умната жена е силна жена.

Казват, че мъжете не харесват силни жени, даже се плашат от тях. Защо?
Защото това е труден избор. С човек, който не задава прекалено много въпроси, не се бърка много-много в действията ти, се живее по лесно. Но умната жена пита и показва присъствието си в живота ти. Например в епохата на „Великолепният век”, това е абсурдно, невъзможно. Да, жените и тогава са били умни. Но не са имали права, както и не са могли да изискват такива. Днес е съвсем друго. Днес жени управляват държави, заемат важни постове. Затова пак казвам, силната жена е умната жена. Разбира се умната жена знае и кога да сведе глава. Всъщност това важи за всеки човек, бил той мъж или жена.

Коя е пример от личния ви живот за умна жена?
Те са две. Едната е баба ми (по майчина линия)… Жена с много силна обич. Обичта й беше като прохладен вятър. Обвиващ те вятър, който нито те охлажда, нито те изгаря, но който винаги усещаш и искаш да усетиш още и още… Никога не говореше с лошо за хората, не ги обиждаше, говореше с любов за тях. И вторият пример е майка ми…

Сега сте много ангажиран, но сигурно отделяте време и за себе си. Кажете ни нещо, което ви доставя истинско удоволствие?
Синът ми Али. Времето прекарано с него е невероятно. Освен него е гмуркането, нещо което обичам да правя от дете. Ако има море наблизо, аз съм на дъното му. На хората, които плуват с мен, сигурно им е скучно.

Знаем, че имате хубав глас. Пеете ли в къщи?
Когато съм радостен, тъжен, ядосан - винаги си тананикам. И странното е, че дори без да усетя, песента която си пея, изразява именно чувството, което изпитвам в дадения момент.

Когато нямате настроение, какво може да ви го подобри?
Музиката. Зависи от ситуацията, според нея избирам и музиката която да слушам.

Какво например?
Слушам различна музика. Много обичам музиката, песните на Бйорк. Когато бяхме в Загреб, ходих на концерт на Стинг със Симфоничния оркестър. Имам запис от този концерт и в последно време доста си ги слушам.

Как бихте описали съпругата си (Бергюзар Корел) на човек, който не я познава?
Една силна жена. Нежна. Много изтънчена, с крехка душа.

Как е в дома на двама артисти?
Предполагам както е в дома на двама счетоводители.

Как ви промени бащинството?
Освободи ме от личните ми притеснения за бъдещето ми. ”Какво ще стане с мен?” тези мисли вече ги няма в главата ми. Как ще стоя на краката си за в бъдеще, вече не се притеснявам. Много е интересно, навремето и баща ми казваше: ”Сине, както и да е, аз ще живея, важното сте вие.” Наистина е било така. ”Ще го разбереш когато станеш баща”,  „Сега те е страх, но като ти се роди дете, този страх ще изчезне”… Всичко е било вярно. Природата толкова добре е уравновесила всичко, докато се развива плода в утробата на майката, и ти се променяш. В един момент животът става съвсем друг.

Какво правите, за да не се главозамаете от славата?
Самоконтрол. Актьорството е много рискована професия. На всеки всичко може да му се случи. Слава, пари, любов, всичко това те връхлита. И в същото време всичко може да изчезне. Когато тези неща дойдат, ако осъзнете, че както са дошли могат и да си отидат, тогава се самозапазвате. Най- големият ми страх откакто съм в този сектор е бил, че мога да се изгубя. Затова винаги си повтарям: „Върши си работата. Заради усилията, които си положил, хората те обичат. Ако направиш и крачка повече от тази обич, която си заслужил, това ще е началото на края ти”.

Има ли неща, за които завиждате на жените?
Завиждам им за неща, които притежават само те и аз обичам. Но няма нещо в жените, което бих искал да притежавам.

Кои са нещата, за които сте благодарен?
Здравето, благополучието и семейството ми,са нещата за които съм благодарен. Благодарен съм за това което съм, за това къде съм.

Какво бихте казали на човек, който е загубил вяра в любовта?
Би ми станало тъжно за него.

Какво бихте му казали? Ако е ваш близък приятел…
Бих му казал откажи се, повярвай отново в любовта, продължи живота си. Любовта един ден сама ще те намери.

Общи условия

Активация на акаунт