Лидл 82

• 115 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Блъсканица голяма, но има нелоши неща. Един познат искаше мини фурната, но нямаше, но аз си взех дълго чаканата пейка

# 661
  • София
Някой с актуални новини от разпродажбата, има ли интересни стоки?
Амииии, купих си масажор за стъпала за 20 лв., нямам идея колко съм спестила... Купих си памучна, тип плажна рокля на бяло-сини райета за 5 лв., също за 5 лв. риза, но са розово-бели. Детето си избра комплект за рисуване за 15 лв. и едни плюшени пантофки-балеринки за 3 лв. Взех 100 джобчета мат. за документи за 3 лв., Силиконова подложка за точене и печене за 5 лв. и... това е. Нямам идея дали съм на далавера, защото изхарчих към 60 лв. ама, нали бих път до там  Crazy
Общо взето, както някой писа - хора, хора, хора, които разбутват, разхвърлят, ровят, отварят, бутат се и се оплакват, че другите правели така.
Не видях, повечето споменати по-горе неща, но имаше доста парцаляци (казвам го така, заради вида им), имаше джиджавки за спорт - ластици, йога кубчета, топки, пудовки, едни джаджи за лицеви упори (не им знам името) и на доста места ми направи впечатление зеленото суитчерче, за което някой по-назад пита.... та така. Другия път, ако ми е съвсем на удобно място, може и да се разходя, но такова пътешествие като днешното не бих си позволила  Peace

# 662
alina_si, чудесни покупки на мноого добри цени, истински късмет си имала  Wink
Момичета да ви питам-имам учвството, че скоро не са пускали бебешки дрехи, все са детски или за малко по-големи. Имате ли представа кога ги пускат, виждали ли сте в каталозите на чуждите Лидъли да се задават скоро и към нас?  newsm78

# 663
  • София
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления за електрическата пила за маникюр и педикюр, приставките вършат ли работа? Не видях да пише колко оборота е???
На мен ми харесва, но не съм 100% сигурна, че става въпрос за същия. На моя пише 2 степени на скорост (3.800 и 4.600 об./мин. +- 14%)
Този имам предвид:

# 664
# 665
Здравейте да споделя и за за разпродажбата:
Дребния най-намаза купихме му 3 дървени влакчета по 7 лв. Редовна цена 40,въздушен хокей 7 лв. Сак голям на колела и с дръжка 7 лв.мъжки къси гащи по 5 лв. Да кажа само че ходих към 18 изкарваха големи кашони на палета и вътре всичко беше по 7 лева. Ставаше и блъсканица жестока пред мен взеха колело за баланс за 7 лв. Дрешки бебешки бодита,якенца,блузи,дънки много от 3 до 5 лв. Бяха пускали едни детски кецове тъмно зелени имаше мн от тях (това,което успях да намеря най малко беше 29 номер) по 5 лв. бяха. Много ме е яд,че нямаше храна. Миналите години така се сдобих с барила спагети,макарони по левче.

# 666
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления за електрическата пила за маникюр и педикюр, приставките вършат ли работа? Не видях да пише колко оборота е???
На мен ми харесва, но не съм 100% сигурна, че става въпрос за същия. На моя пише 2 степени на скорост (3.800 и 4.600 об./мин. +- 14%)
Този имам предвид:
В момента е този комплект https://www.google.bg/search?q=silvercrest+manicure+and+pedicure … 0jE2LNSdgO-xbM%3A много му се чудя и днес ще отида тъкмо и пилата за пети да видя, но ми се искаше някой с опит да сподели  Peace

# 667
  • София
Взех си пилата и веднага я изпробвах. Simple Smile  Доволнааа! Simple Smile

# 668
  • София
Скрит текст:
Този имам предвид:
В момента е този комплект https://www.google.bg/search?q=silvercrest+manicure+and+pedicure … 0jE2LNSdgO-xbM%3A много му се чудя и
днес ще отида тъкмо и пилата за пети да видя, но ми се искаше някой с опит да сподели  Peace
Дано се намеси и някой с опит. Пилата ми се струва доста подобна, поне приставките и. Това което открих за тази пила относно оборотите е "- Velocità regolabile 2.500 - 4.600 U/Min. "

# 669
Сег асе връщам от магазина, при нас тези пили са хит, всички бяха награбили по 1-2, даже питах жената зад мен на касата колко струват, каза ми 20 лв и че е много доволна, и купува и на децата си.
Иначе си взех любими неща от гръцката седмица - тахан /имаше доволно количество и от двата/, маслини Каламата, йогурт, халуми, промоционалните бисквити, намалени немски кренвирши, лукчета и сметана.
Скрит текст:
Вчера също взехме от тази сметана, че имахме рожденик през седмицата и спретнах снощи една тортичка Медовик, но не разбирам защо толкова се втечнява като се разбие със захар newsm78

# 670
  • Пловдив
Някой взимал ли е от предишни години ройлери?

# 671
  • София
Скрит текст:
Този имам предвид:
В момента е този комплект https://www.google.bg/search?q=silvercrest+manicure+and+pedicure … 0jE2LNSdgO-xbM%3A много му се чудя и
днес ще отида тъкмо и пилата за пети да видя, но ми се искаше някой с опит да сподели  Peace
Дано се намеси и някой с опит. Пилата ми се струва доста подобна, поне приставките и. Това което открих за тази пила относно оборотите е "- Velocità regolabile 2.500 - 4.600 U/Min. "

Пилата от линка е за маникюр. Тази в Лидл е за пети, а не за нокти.

# 672
Удобно ли е да качи някой снимка на пейката ракла

# 673
Удобно ли е да качи някой снимка на пейката ракла
и цената ако може да сподели, а също така и днес важи ли тази разпродажба.

Аз влизам да кажа, че има аспержи свежи, 500 грама връзка по 5,50 мисля че бяха, нали тук някой питаше за аспержите Simple Smile

# 674
  • Пловдив
Пилата за пети на мен не ми допадна,според мен  е слаба.Не съм ползвала друг вид и не зная  с какво да сравня,може пък да съм имала свръх очаквания.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт