Лидл 82

• 115 297
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Някой взимал ли е от предишни години ройлери?
Взимай смело - за цената си са повече от идеални Simple Smile
Моите са подобно качество, неригулеруеми...Струваха 150лв #Crazy Все още обмислям, дали да не си взема и от тези едни Crazy

# 676
Момичета, във вашите магазини заредиха ли вече консерви риба тон? В нашия още няма. Днес попитах едната касиерка защо няма-май имало проблем  с доставката и не се знаело дали и кога ще има... ooooh!

# 677
  • in Wonderland
Цитат на: MTV  А къде е дългата дръжка  newsm78
[/quote
А уреда, който ще пускат от понеделник с така дръжка ли е или не??
Преди време бях чела, че са мн доволни потребителките тук от него и мисля да си взема, но без дълга дръжка ня

# 678
Не е с такава дръжка
Пейката е мдф, на разпродажбата е 50 лева, снимка не мога сега, но напишете в гугъл livarno bench и ще я видите

# 679
  • София
Зехтинът от гръцката седмица хубав ли е? 1л ли е? Не мога да отворя сайта на Лидл и да видя (през мобилния нет не зарежда...).

# 680
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления за електрическата пила за маникюр и педикюр, приставките вършат ли работа? Не видях да пише колко оборота е???
На мен ми харесва, но не съм 100% сигурна, че става въпрос за същия. На моя пише 2 степени на скорост (3.800 и 4.600 об./мин. +- 14%)
Този имам предвид:
В момента е този комплект https://www.google.bg/search?q=silvercrest+manicure+and+pedicure … 0jE2LNSdgO-xbM%3A много му се чудя и
днес ще отида тъкмо и пилата за пети да видя, но ми се искаше някой с опит да сподели  Peace
Дано се намеси и някой с опит. Пилата ми се струва доста подобна, поне приставките и. Това което открих за тази пила относно оборотите е "- Velocità regolabile 2.500 - 4.600 U/Min. "

Пилата от линка е за маникюр. Тази в Лидл е за пети, а не за нокти.
Ние НЕ обсъждаме пилата за пети.
Момичета, във вашите магазини заредиха ли вече консерви риба тон? В нашия още няма. Днес попитах едната касиерка защо няма-май имало проблем  с доставката и не се знаело дали и кога ще има... ooooh!
В София съм, посещавам магазините - до Халите и Западен парк, има от 2-3 седмици, но само със зехтин. Цената е около 2,60.

# 681
Не е с такава дръжка
Пейката е мдф, на разпродажбата е 50 лева, снимка не мога сега, но напишете в гугъл livarno bench и ще я видите
мерси,точно такава ми трябва,в Пловдив някой да е виждал

# 682
Пилата за пети пускана ли е преди? Някой с отзиви за нея?

# 683
  • София
От 25-ти ще има сокоизтисквачка за 75 лв и блендер за 55 лв. Маса и столове за пикник и иберийска седмица.

# 684
Да дам отчет по дилемата ми-взех си комплекта пилата с приставките са маникюр и педикюр и пилата за пети също. Доволна съм и от двете-за цената си вършат страхотна работа. За пети имам на Шол-много прехвалена, но лидълската не й отстъпва.  Peace

# 685
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Я споделете набързо как правите шкембето?Някой го беше похвалил и аз реших да купя ама като не съм приготвяла такова чудо ,а пък ми се ще да изненадам мъжо.Купих на малката ел.четка,дано да я одобри.

# 686
Във Варна на Мир, дали са изкарвали нещо ново вчера и днес от разпродажбата?

# 687
Днес на разпродажбата на ботевградско не е имало нещо ново и особено
Благодаря за информацията за пейката в петък, сглобена е вече, супер е

# 688
Днес на разпродажбата на ботевградско не е имало нещо ново и особено
Благодаря за информацията за пейката в петък, сглобена е вече, супер е
Искам и аз...😢

# 689
Я споделете набързо как правите шкембето?Някой го беше похвалил и аз реших да купя ама като не съм приготвяла такова чудо ,а пък ми се ще да изненадам мъжо.Купих на малката ел.четка,дано да я одобри.

Сварявам го за 30-45мин нарязано на по-ситно в тенджера под налягане.
Запържвам в масло 2с.л. брашно (не го обичам гъсто като каша), добавям 1ч.л. червен пипер и наливам яаст от прецедения бульон, в който е вряло шкебмето; добавям прясно мляко-и това е.
Отделно се слага после на вкус чесън с оцет и лют ч. пипер.

Общи условия

Активация на акаунт