Искам да кажа ... (75)

• 74 952
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и от мен. Grinning

# 91
  • София
Въх, не мога да видя Жаки...

Иначе и аз съм теле, което не понася светнати навсякъде лампи и отворени врати (особено за второто мога да стана и пет пъти, не ме мързи Simple Smile).

# 92
Сандо, дано всичко мине, като по вода. Това същите съседи ли са, които имаха проблеми с родителите?
  Същите. Свестни младежи. Удрям и аз по едно рамо. И жената и тя, тръгна да търси някакви еднократни гащи. Старите кво майната си правят, да не ги погледне човек после. Обещал съм урок по смяна на памперс, хохохо.

# 93
Жаки е станала още по-прекрасна. Да ме запознаеш лятото с малката, обещала си ми.

Сандо, от това, което си разказвал, кофти положение. Помагайте им. Не случайно, явно, ще бъдеш кръстник.

# 94
  • Sofia
Жаки се източила и съвсем разхубавила  Hug! Личи си,че е дяволита кокетка  Flutter.Чудесна е ,Жаклин  Peace
Уважихме снощният трибют и ние,все пак,ЕлиТ  Crazy.Ама аз бих предпочела Любо Киров  Mr. Green

# 95
Много сладка любовчийката  Hug В тази възраст са най-забавни  Laughing

# 96
  • София
Жаки, много е порастнала малката Жаки.  Heart Eyes Не можах да я позная, аз съм засичала снимки последно май от миналогодишният ви Тайланд.

Първи април учебен ден ли ще е?

# 97
  • Бургас
Много сладка любовчийката  Hug В тази възраст са най-забавни  Laughing

Много ! Но по някой път ми идва да се гръмна аз. И Цвети ги мисли едни. Явно по това време им идва музата да са гримирани, щото и тя е все "намазана " Ще им мине ли скоро?

# 98
Първи април учебен ден ли ще е?

Да  Peace

Жаки много е пораснала. Голяма скица  Laughing

# 99
Ще се попикая  Joy. Точно на тези години моят на люлката до една девойка се изцепи: "Миле, много хубава шапка имаш. Мога ли да те целуна". Аз и кандидат тъщата почти умряхме от смях Simple Smile.

# 100
  • София
Жакиии, много е пораснала малката кукла и се е разхубавила.  Heart Eyes
Вие за зодии си говорите. Аз съм лъв и просто не мога да си представя ако мъжът ми е от същата зодия както при Екатерина. (Дано не бъркам ника.)

# 101
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Видях и аз Жаки Сладураната Joy Joy Мнооого голям бонбон!

Обичам много да чета на зеленко. Но мога само на мойта си полянка, навън се разсейвам. Макар че го правех, когато чакам детето от някакво извънкласно занимание.

Контеса, има хамаци на стойка, не е нужно да имаш дървета. Аз такъв си купих, защото нямаме дървета на подходящо разстояние.

И аз бях снощи на тържество на малкия в ДГ. Разтапям се на тези тържества просто.
Беше направено като мюзикъл, всички участват почти наравно със стихчета, общи песнички, общи изяви - всички момчета свирят на китарки, всички момиченца танцуват.
Споменавам това, защото има тържества с подчертано неравнопоставено участие на децата и това създава у децата понякога чувство за несправедливост. Спомням си моята голямата, като беше в ДГ колко нещастна беше, че пъво нея я избрали да бъде "главната" - Пролетта, но после другата учителка казала, че друго момиченце има по-хубава коса и дадоха ролята на него. Та тя тогава си остана с чуството, че са постъпили несправедливо с нея, плака и се гневи даже.
А тук всички бяха облечени еднакво - с жълти тениски (надолу кой каквото има) и имаха еднакво участие .
Направи ми впечатение, че всичките дечица, до едно, са слабички. Обикновено винаги има по едно-две по-пухкавки и поне едно с подчертано наднормено тегло, но в тази група - нито едно, нито намек даже.
Помислих си, че е добър признак това - явно хората хранят децата си по-внимателно.

# 102
  • Варна
Добър ви ден!
Не чета на зелено, чета на плаж и то ако съм
без ремаркетата. Като се замисля, за сезон 2
пъти да се случва. Чета по опашки в учреждения.

Много хубава малката Жаки.

Пролетните тържества и при нас минаха,
с народни песни и танци + театър изигран
от децата. Чудна подготовка пак! Госпожите
са №1, признала съм ги. Предстои родителска
среща другата седмица. Темата е  за завършването
и "градинска абитуриентска". Да кажем, че това
е бял кахър, чудя се къде ще ги дяна тези деца
цяло лято?! Пак ще е въртележка със занималня
и помощ от мама, да е жива и здрава. Дано да
има вариант да оставят дребния до септември
в градината.

# 103
Вие за зодии си говорите. Аз съм лъв и просто не мога да си представя ако мъжът ми е от същата зодия както при Екатерина. (Дано не бъркам ника.)

А, много си е хубаво даже. И двамата сме скорпиони  Flutter
Всъщност, като се замисля, горките ни деца  Mr. Green

# 104
  • София
Разкошна е малката Жаки.Гледахме с децата Зоотрополис и много ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт