Искам да кажа ... (75)

• 74 986
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Коте, това е едно от основните им оплаквания Peace Станали са като администарторки, по 5 минути преглеждали, а по повече от 15 минути пишели.Другото , за което недоволстват е липсата на направления. Реално и за нас е добре да им промени по тези точки, но сега пак ние сме ощетени и от стачката, ни така, ни иначе...

# 286
  • До морето
Аз пък не съм фен на личните лекари - за мен те са най- облагодетелствани измежду всичките си колеги. Набълбукват се с хиляди пациенти (често и фиктивни такива), за да си взимат парите, а реално по цял ден мерят кръвно и гледат червени гърла .Като има проблем за всяко нещо те препращат, а и отговорност никаква не поемат, по никакъв повод.

Сутринта, в пристъп на лудост, купих билети за Лондон за края на годината. Пуснали са страшни промоции и не се сдържах. Откога му се каня на този Лондон и все нещо се разминаваме с него. Само живот и здраве да е, дойде му реда  Laughing Обадих се на мъжа ми да го уведомя, че ще го черпя едни билети, останалото е от него  Laughing

# 287
Може ли линкове?

# 288
Къде е тази промоция, Mariposa_Malva? Че на мен пътуванията са ми страст!

Днес си направих с едно приложение от Фейсбук една справка и се оказа, че съм посетила едва 1.43% от света..  Thinking Така че... започвам поетапно световно турне!!  Mr. Green

# 289
Аз пък не съм фен на личните лекари - за мен те са най- облагодетелствани измежду всичките си колеги. Набълбукват се с хиляди пациенти (често и фиктивни такива), за да си взимат парите, а реално по цял ден мерят кръвно и гледат червени гърла .Като има проблем за всяко нещо те препращат, а и отговорност никаква не поемат, по никакъв повод.

Сутринта, в пристъп на лудост, купих билети за Лондон за края на годината. Пуснали са страшни промоции и не се сдържах. Откога му се каня на този Лондон и все нещо се разминаваме с него. Само живот и здраве да е, дойде му реда  Laughing Обадих се на мъжа ми да го уведомя, че ще го черпя едни билети, останалото е от него  Laughing

Ау супер, къде са тия промоции? Може ли да ми пишеш, че ми стана интересно.  Heart Eyes

# 290
  • До морето
Раян Еър стъпват в София и до 02.04 са пуснали билети от 19,99 евро до няколко дестинации

https://www.ryanair.com/gb/en/

И на мен са ми страст пътуванията, един живот няма да ми стигне да обиколя всичко, което искам  Laughing

# 291
Благодаря ти много. Аз съм ходил единствено в командировка в Кьолн и то през 2004та година, никъде другаде не съм ходила. Мечтая си само засега. Тези цени са много вдъхновяващи.

# 292
Аууу, какви оферти  Crazy
Понеже Букурещ ми е по-близо и проверявах билетите от там.
До Рим или Милано 9,99 евро  Mr. Green

# 293
  • София
И продължава да няма нискотарифни полети до Виена, дали някога ще се случи изобщо.

# 294
  • някъде ... тук ...
Аз искам евтино до Прага, ама...
Мисля, че освен работата, която се струпа, успях да избистря плана и за пътуването.
Будапеща, идем... Sunglasses

# 295
  • София
И аз за Прага чакам като Ели.

Я да ви попитам и вас: Аниматор за рожден ден дали можете да ми препоръчате, в градината ще го водя? За София иде реч.

# 296
  • Euskal Herria
И продължава да няма нискотарифни полети до Виена, дали някога ще се случи изобщо.
Бърди, погледни сайта на Флай Ники. Понякога има много изгодни билети.

# 297
  • София
Мерси, Яна, ще погледна  Peace

Онна, за петия РД на Мая поканихме театър в градината, ние също бяхме там с баща й, беше страхотно. Илкова театър бяха.

# 298
Не исках да пиша, за да се оплаквам, ама ...
Личната лекарка няма направления, защото било края на тримесечието.
Няма направления и за изследвания.
Успокоява ме, че тези, които трябва да се направят, не били скъпи.
Е, дабе. Не са. 30 лв. пари ли са?
Ами казах, оплаках се.

П.П. Отивам да разглеждам офертите за полети  bouquet

# 299
Само драми и проблеми днес...
Оказа се изключително трудно намирането на платформа или автовоз за превоз на аварирала кола...
И то от Виена до БГ.
Повечето пътували до Италия...Е добре де, като ти се плаща, няма ли да пътуваш за където ти плати клиента? Нещо не го разбирам този бизнес явно.

Общи условия

Активация на акаунт