Искам да кажа ... (75)

• 74 893
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Тонка, местите ли се?  Ако сте новодомци,да ви е честито!  Peace
Гена, още доста път има да извървим до новодомци. Сега продаваме имот в северозапада. И да ви кажа, че за смешни пари. Кеф, че изобщо успяхме да го продадем и то само за месец.

# 736
  • Sofia
Тонка, местите ли се?  Ако сте новодомци,да ви е честито!  Peace
Гена, още доста път има да извървим до новодомци. Сега продаваме имот в северозапада. И да ви кажа, че за смешни пари. Кеф, че изобщо успяхме да го продадем и то само за месец.
Пу-пу,честито! Да повлече крак и за тукашно местене  Wink. Къмто Иван Вазовски козунаци,да кажем  Sunglasses

# 737
  • София
Ахахаха, никакъв шанс за тези козунаци  Wink, но и не напираме за тях. Източно ориентирани сме. И съм на мнение, че по-добре апартамент 5 стаи в Дружба 1, отколкото в двустаен в Изток за същите пари. Искам да ми е широко. И да живея без заеми и ипотеки.

# 738
  • Sofia
Ахахаха, никакъв шанс за тези козунаци  Wink, но и не напираме за тях. Източно ориентирани сме. И съм на мнение, че по-добре апартамент 5 стаи в Дружба 1, отколкото в двустаен в Изток за същите пари. Искам да ми е широко. И да живея без заеми и ипотеки.
Peace тъй вярно. Пожелавам ви го!
Тия дни возих багаж на една дружка в Дружба, доста китни имоти видях.

# 739
Гена, то аз на луда си приличах, кой се залива от смях в 7:00 отивайки на работа Simple Smile. Виж, ако се връщах по-нормално щеше да е някак.

Тони, честито. Аз един апартамент в Пазарджик 3 години го продавах, но като не съм там е още по-трудно. Накрая и аз за без пари, но поне не го мисля.

Ванини, аз се бъзиках, че още съм женена. Ние сме разделени от отдавна, но имахме драма с делото и ни върнаха, не знам какво са очаквали, сигурно да размислим Simple Smile. Та сега просто имам втори опит, дано е успешен.

# 740
Тони, честито! А, къде ще живеете през това време newsm78 Иначе напълно подкрепям думите ти, особено когато човек дълго време  живял в даден район вече е трудно, а и безпредметно да търси друго място. Честито и на Даун Simple Smile Нямам нищо за казване, нервен месец се очертава, най-вече това очакване заради прегледа на детето. Искам да отслабна, а нещо не ми се получава и така...

# 741
  • София
Джуле, не си разбрала, още не сме за честито.  Wink По-назад съм обяснила. Изпълнихме едва първата точка от плана.

# 742
Така, така дочетох, затова се учудих, че се местите вече. Ама пак си е за честито, първата крачка често е най-трудната и важна Hug

# 743
  • Пловдив
С тия въшки... почва да става сериозно. На таблото на училището виси брошура що е то въшка, на таблото на класа друга в същия дух, тук пак въшки. Почнах да се почесвам, чесах, чесах, направо взех да се дръгна. Психосоматично (надявам се).

# 744
Носеха се слухове, че вървели по 20 лева въшката...

# 745
Даун, казвала си и друг път за драмите около делата, та съм запомнила. Ама този път, с най-искрени приятелки чувства, ти пожелавам успех. Заслужила си си го!
Луси, радвам се, че си се пооспокоила!

# 746
  • София
Даун, споко, моето дело за развода също се проточи и със сегашния ми мъж станахме гаджета няколко седмици преди финалното дело, а после докато се накумят да излезе и решението, вече нещата ни бяха много напреднали  Laughing
Щом и имота в Пз си успяла да продадеш, браво, виж как полека се нареждат нещата!  Hug

Тони, честита продажба   Peace

# 747
  • София
Бърди, благодаря.  Hug

И да ви кажа какви дребни душички има, направо не мога да повярвам. Жената, която купува апартамента, била причакана от някаква съседка (като си отида в петък, само да я набарам коя е, ще й извия вратлето  Mr. Green). И казала съседката - не ти трябва тоя апартамент, не знаеш ли, че блокът потъва?!  Shocked Това е пълна глупост, но докъде може да стигне злобата и лошотията на някои хора... И защо? Имам предчувствие, че мъжът ми ще се наложи да ме озаптява през уикенда.

# 748
Еййй, гаднярка! Ама не се учудвам, те комшиите винаги мразят, когато някой се изнася, защото не знаят кой ще дойде и колко дълго ще прави ремонт. Ако си продавам апартамента, със сигурност ще се опитам да скрия тоя факт от комшиите.

# 749
Тони, релакс Simple Smile. Аз след като продавах толкова време сега получавам съобщения "да се обадиш на леля ти Пенка, за да ти каже как си се прецакала, защото можело по-скъпо да го продадеш на еди кой си"  Joy. Аз знам, че имота струваше повече и сама, ама къде беше леля Пенка да ме свърже по-рано с еди си кой Simple Smile.

Да не ти пука.

Бърди, аз нямам проблем. Ние вече наистина сме разделени от години, но ако ни отложат още веднъж може и да ни писне Simple Smile.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 16:15 от Down Under

Общи условия

Активация на акаунт