Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 489
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
В търсене съм на нов крем. Сега довършвам Виши аквалия термал и Лумене с вит.Ц

Цитат
Здравейте, препоръчайте ми хубав крем 30+. Досега ползвах предимно хидратиращи, но вече ми идват слаби ... Със смесена кожа съм. Искам нещо стягащо, подхранващо и хидратиращо ако има и фактор ще е перфектен.  Laughing

# 31
За лятото много добре ми действа SVR  Lysalpha препоръчвам за проблемна кожа, много добре хидратира, матира и предпазва от появата на пъпки.. Единственото което ме притеснява е наличието само на UVA филтър, който не знам дали е достатъчен за слънцезащитна грижа. Също и няма анти-ейдж ефект, но консултантката ми обясни, че няма такъв продукт който да е анти-ейдж и против акнеична кожа. Crazy

# 32
Тина, има, има такива кремове, консултантката просто си рекламира тяхните неща, а те нямат Peace

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 21:12 от Holly Pink

# 33
  • Варна
Момичета с мазна и смесена кожа, какъв крем ще ползвате през топлите месеци? newsm78
Аз вече се оглеждам, но нищо конкретно не съм избрала все още.

# 34
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Ив Роше"-то ще ми стигне докъм средата на лятото сигурно, след това ще имам проблем Laughing

# 35
  • София
В предната тема някой беше споменал за крем на Мизон? Има ли по-пресни отзиви и от други? Много му се чудя, дали е подходящ и за лятото? Ако ми кажете, че е подходящ и ще помага (дори минимално) за акнето, направо го купувам  Mr. Green Mr. Green

# 36
  • Варна
Аз го ползвах преди време и точно през лятото, но като нощен.
Беше малко по-течен, отколкото съм свикнала и леко лепкав, та не се разбрах с него като дневна грижа.

# 37
  • София
Аз го ползвах преди време и точно през лятото, но като нощен.
Беше малко по-течен, отколкото съм свикнала и леко лепкав, та не се разбрах с него като дневна грижа.
Благодаря за мнението Тайга  Hug
А от към ефект как ти се стори?

# 38
  • Варна
Сутрин се събуждах с мека, гладка, приятна като усещане кожа.
В случай на някакво раздразнение обаче или появила се пъпчица, не мога да кажа, че забелязах особен ефект. Затова и не повторих, мен лично кремът не ме впечатли.

# 39
Някой ползвал ли е мицеларния гел на Ла Рош - LA ROCHE POSAY
ROSALIAC (Розалиак) Мицеларен гел  195 мл ?

# 40
Някой ползвал ли е мицеларния гел на Ла Рош - LA ROCHE POSAY
ROSALIAC (Розалиак) Мицеларен гел  195 мл ?
не е за темата, но все пак отговарям
Скрит текст:
не е лош продукт, но маха само ежедневен грим, с по-тежък няма да се справи. Определено мицеларна вода си е по-добре  Peace

# 41
  • Бургас/Пз
В предната тема имаше положителен коментар за кремоовете на Жая от тази серия http://www.enzo.bg/ziaja-med/ Според вас дали е удачно ползването им , при положение , че вече идва лятото, а ги дават с избелващ ефект.  newsm78

# 42
Всички хвалят Жая и аз погледнах прииска ми се  да попитам, но не знам дали ще е по темата? newsm78
Жая има слънцезащитен с много висок фактор 50 плюс, дали е много мазен и с тежък филтър?

И на мен ми се искаше да прочета какви са съставките на избелващия ефект? newsm78
Сигурно може да се ползват, но да се мажат вечер.

Тайга, прочетох, че ползваш шипково масло вечер и се сетих че и аз имам и се наплесках. Sad Малко стана като намазано с йод. Имам няколко петънца, които станаха по-тъмни, дали ще се оправят до утре? newsm78

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 23:41 от Анонимен

# 43
Тина, има, има такива кремове, консултантката просто си рекламира тяхните неща, а те нямат Peace
Холи Пинк, издавай бързо кои са  Grinning И аз съм в издирване на чудото- антиейдж за мазна и проблемна кожа...

# 44
Холи Пинк, издавай бързо кои са  Grinning И аз съм в издирване на чудото- антиейдж за мазна и проблемна кожа...
сега се сещам за Виши Нормадерм - има анти-ейдж версия. На Филорга Тайм Филър Мат е чудесен за такава кожа, но аз не харесвам марката. Мизон-ските също - слузта от охлюви се отразява чудесно против пъпчици, а й има силно анти-ейдж действие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт