Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 164 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • на земята
Мерси за темата bouquet

# 46
Аз вече имам готов продукт за лятото - Нормадерм на Виши. Ползвах миналото лято - наистина видимо матира, свива пори, предполагам и на пъпки би се отразил добре.
Измивния гел от серията също бива, в комбинация с крема ефектът е по-добър.
Ефектът на Нормадерм не е дълготраен обаче - като се свали вечер заедно с грима, и матирането, порите и т..н си стават видими отново, т.е. действа само докато е върху лицето  Peace Всъщност, те дали имат някакво нощно кремче или гелче от тази серия? Май не съм виждала по магазините  Thinking

# 47
Нормадерм на Виши май беше без слънцезащитен фактор newsm78

# 48
Здравейте,
Отдавна заглеждам този комплект http://apteka.framar.bg/30046365/%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0% … -20-%D0%BC%D0%BB-

някой ползвал ли го е, доволни ли сте?

Да аз го мъча от известно време, задължително си вземи тестер даже, ако можеш и повечко за да го ползваш повече време и да видиш как ти се отразява. Моя крем е за смесена кожа, прави кир ефект, но му хванах цаката , преди да нанеса крема пръскам малко термална вода и после разнасям на влажната кожа. Като цяло не съм очарована очаквах малко повече, кожата ми е добре само на допир, осеща се по нежна и хидратирана, но не изглежда по добре от преди, тена не е изравнен, да не говорим че анти ейдж не виждам /може би трябва по продължителна употреба/. Серума го спрях за сега и двата продукта ми идват в повече, така че него го оставих за по топло време понеже е лек попива супер бързо и не прави кир/имам силно омазнямаща се т зона, затова в топло време използвам по леки продукти/. Аромата обече е супер и на крема и на серума, като на скъп парфюм. Много дълго стана дано ме извините.

# 49
  • Русе
Да попитам едно и също нещо ли е гел ексфолиант за почистване на лице и гел-скраб за почистване на лице?

# 50
  • София
Да попитам едно и също нещо ли е гел ексфолиант за почистване на лице и гел-скраб за почистване на лице?

В скраба има малки частички, които почистват кожата. Има варианти на ексфолиант с ензими, който почиства кожата без абразивни частици и е под формата на гел.

# 51
  • USA
В предната тема някой беше споменал за крем на Мизон? Има ли по-пресни отзиви и от други? Много му се чудя, дали е подходящ и за лятото? Ако ми кажете, че е подходящ и ще помага (дори минимално) за акнето, направо го купувам  Mr. Green Mr. Green

За кой крем на Мизон? Тествам марката вмомента,крема е този
Скрит текст:
, но не е за акне.
Въпросния от снимката не ти го препоръчвам заради самата текстура - гелообразна,лепкава консистенция.Кожата го поема,но леко пресушава,затова винаги комбинирам с хидратиращ серум.Не знам дали помага,но със сигурност не ми вреди.Едва на половината съм(75мл),но с бясна скорост върви към "empties".

# 52
Нормадерм на Виши май беше без слънцезащитен фактор newsm78

"Оригиналния" мисля че няма, но аз ползвам ФДТ с фактор, работя в затворено помещение или от къщи, активно избягвам слънцето и т.н. Иначе е добър въпрос - дали ако ФДТ има СПФ, е нужно въпреки това и крема да има? Все съм си мислела, че е важното да има защита върху кожата, а не от кой точно слой продукт идва, но знам ли.
А казвам оригинален Нормадерм, защото има и един Нормадерм ПроМат със СПФ 15, но за него нямам отзиви:

# 53
Аз ползвам крем "Здраве". Той идеално подхожда за моята чувствителна кожа. Заличава пъпчици и ранички. Успокоява кожата и придава равномерен тен с избелващ ефект. Ползвам го и като лекарство за кожата ако получа кожно раздразнение, изгаряне или рана.

# 54
  • София
Аз вече имам готов продукт за лятото - Нормадерм на Виши. Ползвах миналото лято - наистина видимо матира, свива пори, предполагам и на пъпки би се отразил добре.
Измивния гел от серията също бива, в комбинация с крема ефектът е по-добър.
Ефектът на Нормадерм не е дълготраен обаче - като се свали вечер заедно с грима, и матирането, порите и т..н си стават видими отново, т.е. действа само докато е върху лицето  Peace Всъщност, те дали имат някакво нощно кремче или гелче от тази серия? Май не съм виждала по магазините  Thinking

Има Normaderm detox за нощен, но мисля че в нашите аптеки го няма.
В enzo съм го виждала онлайн и по чужди сайтове.
Преди съм ползвала нормадерм анти ейдж и ми хареса.

# 55
  • Варна
Аз ползвам на Дюкре, взех го за лющеща се кожа на лицето, май някакъв себореен дерматит бръщолевяха, че било. Но съм много доволна. Лющенето спря веднага, но забелязвам и видимо общо подобрение на кожата ми.

# 56
Плескам се доста безразборно с Nivea Q10, редувам с мазане с чист зехтин или кокосово масло, добре ми се отразява.

# 57
Ползвах един от 300 лв., от 150 лв., но открих български крем от 15 лв.  в една аптека по препоръка.
Изключително.
Умишлено не споменавам марки, за да не се тълкува като реклама.
"...които ползвате в момента, марки и продукти, от които сте останали доволни..." - то да споменеш марката е целта на темата  Peace

Мерси за темата, а в момента довършвам на Ланком Хидра Зен нощния - нищо особено, но е приятен. Взех си обновената формула на Кларинс от Мулти Актив серията и ще започвам тях  Peace като серум, супер любим ми стана на Шисейдо Glow Revival и си го ползвам вече над половин година

Аз съм с Кларинс Мулти Актив.. нищо особено, очаквах поне избистряне на тена, уви. Мисля да се насоча към някоя българска марка, но се чудя каква..

# 58
Дневен - Hydraphase Intense на La Roche-Posay и отгоре BB крем на същата марка.
Нощен - същия крем, смесен с няколко капки шипково масло. Доскоро ми беше добре, но не си чувствам достатъчно добре хидратирана кожата и се оглеждам за друг и без това свършва.

# 59
  • София
В момента ползвам като нощен крем третата стъпка на Clinique за суха кожа, не е лош, но на мен ми напомня много на Eucerin Q10.

Ревю: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/03/clinique-dramatically … eam-dry-skin.html

Понякога нанасям и шипково масло, или сухото на Лореал, но сякаш не са ми достатъчно хидратиращи.

За през деня напоследък използвам един полски крем, много свежо мирише и поне има някакъв слънцезащитен фактор, което си е предимство за мен.

Ревю: http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/03/dermedic-hydrain3-hia … rizing-cream.html

Общи условия

Активация на акаунт