Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм доволна от измиващата пяна на Филорга. Маха добре грима и почиства кожата. Използвам я и за около очите. Моята кожа е суха, но мился, че е подходяща за всеки тип. Сред мицеларните води фаворит ми е тази на Биодерма. Тя също много добре маха грима.

# 316
Ползвам бебешка мицеларна вода на Биодерма - http://www.marvi.bg/akciq-bioderma-abcderm-h2o-pochistvasht-mice … ca-1-l-10640.html.

Почти целият литър съм изразходила, много добре почиства. Само че след това изплаквам лицето, защото като остане на устните и ми нагарча.

# 317
  • Бургас

Дават го за суха и чувствителна кожа. Аз си взех опаковката от 400мл. На нея пише измиващ гел за лице и тяло, а на опаковката от 200 мл - измиващ гел за лице, но консултантката ме увери, че продукта е един и същ и в двете. А естествено е много по-изгодно да се закупи тази от 400 мл. И е много икономичен.

# 318
  • Бургас/Пз
Бихте ли ми препоръчали измиващ гел за лице и тоник или мицеларна вода за комбинирана до мазна кожа? Нещо в ценови диапазон 20-50 лв за бр. Благодаря предварително! Извинете, ако въпросът ми не е за тази тема.

Този гел на Уриаж е много хубав. Голямо количество, на добра цена http://remedium.bg/cleansers/uriage-extra-rich-dermatological-cl … ng-gel-400ml.html или този http://remedium.bg/cleansers/uriage-ds-regulating-foaming-gel-ir … d-skin-150ml.html

За мицеларна вода можеш да видиш на Биодерма, имат и малки опаковки по 100мл, така че можеш да тестваш. На мен розовата най-ми допадна, но като цяло не съм фен на мицеларните води.

# 319
Благодаря ви, ще проверя в обедната почивка в аптеката и за двата гела. Миналата седмица си взех мокри кърпички Алверде за почистване на грим. Останах много приятно изненадана от тях. За 3.29 лв -25 бр, не очаквах да почистват толкова добре.  Взех ги, защото уж са без химия, натурални. Миришат на роза, но наистина на дива роза, а не на парфюм. Слагам фон дьо тен всеки ден, защото имам проблеми с кожата на лицето и с него прикривам несъвършенствата. Грим на очите слагам предимно, ако излизам вечер или когато почивам (сутрин не ми остава време  Laughing). Главно заради фон дьо тен-ът обаче държа на качествен почистващ продукт, защото доста запушва порите. Сега първо почиствам с въпросните кърпички, после измивам в гел, накрая мицеларна вода, за да се уверя, че няма остатъци и слагам някакъв хидратиращ крем.

# 320
Вчера си взех Bioderma Sensibio Tolerance Plus, беше леко импулсивна покупка и се надявам да ми пасне. По принцип кожата ми е смесена към мазна, но ми опъва понякога..а е и чувствителна, абе ще се помажа и ще видим 😆

# 321
Момичета, препоръчайте крем с ретинол/вит. А, който се продава у нас в магазин. За първо ползване на такъв продукт, така че и да не е много силен, е ок.
Иначе съм харесала Sunday Riley или ZeLens, но тук май няма откъде да ги взема.

# 322
  • Бургас/Пз
Пробвали ли сте кремовете на Биокарите? Много съм доволна от околоочния и се чудя дали дневният и нощният ще са толкова хубави?

# 323
Clinique Super Defense e един от малкото скъпи кремове, от които действително има резултат. Само след няколко ползвания кожата изглежда по-различно.
Препоръчвам го...

# 324
krem-karamel,  той е наистина добра глобaлна дневна грижа, но каква промяна конкретно видя в кожата си?  bouquet

# 325
  • Някъде по Дунава
Пробвали ли сте кремовете на Биокарите? Много съм доволна от околоочния и се чудя дали дневният и нощният ще са толкова хубави?
Ползвам нощния и като цяло съм доволна, със смесена кожа съм. Попива бързо и не остава мазен филм върху лицето, както предишния ми на Лорел. Води се и антиейдж, но леките ми  мимически бръчки едва ли ще се махнат от него  Wink Купих го на промоция от Лили за 13лв.

# 326
  • Бургас/Пз
Ползвам нощния и като цяло съм доволна, със смесена кожа съм. Попива бързо и не остава мазен филм върху лицето, както предишния ми на Лорел. Води се и антиейдж, но леките ми  мимически бръчки едва ли ще се махнат от него  Wink Купих го на промоция от Лили за 13лв.

Благодаря, точно него заглеждам и смятам да го комбинирам със серума и околоочния. Дневен засега съм открила, но нощната грижа все нещо й куца Simple Smile

Clinique Super Defense e един от малкото скъпи кремове, от които действително има резултат. Само след няколко ползвания кожата изглежда по-различно.
Препоръчвам го...

За мен не е нищо особено, след две измазани опаковки резултат не видях. Като цяло чувствах добре кожата си, но нищо повече. Основната причина, поради която си купих втората опаковка е че има 20-ти фактор и че много добре ми се държи грима с него. Повече не бих го повторила, предвид факта, че кремове с доста по-ниска цена ми дават същото.

# 327
krem-karamel, той е наистина добра глобaлна дневна грижа, но каква промяна конкретно видя в кожата си? bouquet
Aми порите на кожата ми станаха по фини (по малко невидими), избистри ми се тена, изобщо вида на лицето се подобри още на третото-четвъртото ползване. Ползвам го само по веднъж на ден.

Иначе Клиник имат и друга серия Moisture Surge - хидратираща - ползвала съм и крема за лице Moisture Surge,но от него наистина ни видях особен ефект.

Но Super Defense cepията си заслужава,според мен.

На Есте Лаудер например този крем (и той е с антиоксиданти като Клиник) не е нищо особено като ефект, а е на значително по висока цена.

Скрит текст:

# 328
аз съм ползвала показания крем на Есте и наистина никакъв ефект не видях. Даже ми идваше малко мазен за моята кожа.
krem-karamel, твоята кожа какъв тип е?

Аз, след последния неуспешен опит за избор на подходящ крем, в момента ползвам крем, приготвен от козметичката ми. Съставките са подбрани за кожата ми и се чувства доста добре.

# 329
аз съм ползвала показания крем на Есте и наистина никакъв ефект не видях. Даже ми идваше малко мазен за моята кожа.
krem-karamel, твоята кожа какъв тип е?
Нормална към смесен тип.
И двата вида - и за мазна и за нормална към смесена кожа, на Клиник, ми идват добре.

Общи условия

Активация на акаунт