Какъв крем за лице използвате? – тема IX

• 165 651
  • 751
  •   2
Отговори
# 345
Ползвам на vichy idealia, но в момента се оглеждам за нещо ново. Dior hydra life или Chanel hydra beauty.

# 346
Доволна ли си от Виши Идеалия? В момента и аз съм в чуденка какво да взема, хвърлила съм му око от пролетта, а сега в една аптека ми прехвалиха много Корес. Дори той е на промоция, но е с фактор 15 и май вече не е особено подходящ?

# 347
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хидратиращ крем за лице до 10лв., който да не запушва порите, с мазна акнеична кожа съм

Аз съм с мазна кожа на Т-зоната и също не залагам на много скъпата козметика. Това, която правя е да мия два пъти на ден лицето си с измиващия и матиращ гел на Eveline - може да е евтин, но направи чудеса за моята кожа, вече съм на средата на втората опаковка, а го ползвам от година --> https://www.google.bg/search?q=eveline+mattifying+gel&espv=2 … fFDIxrdACJcKQM%3A.
За лице ползвам различни, но пробвай на Regal или на Avon този с чия Simple Smile

# 348
Аз преди два дни си взех на Биодерма хидрабио крем, за суха кожа е, но не стои мазен, бързо попива, но за сега не мога да преценя хидратацията му дали е добра. Ще дам отзиви след седмица поне Simple Smile

# 349
Добър ви ден, жени!
на 70 години съм, искам малко да се подмладя,може ли неможе ли не знам, но добре ще е ако сваля някоя година и бръчка от лицето. Ако имате нещо ефикасно за предвид кажете тука, може и други жени да опитат. а аз на моите приятелки сама ще им кажа какво съм прочела. Grinning

# 350
Доволна ли си от Виши Идеалия? В момента и аз съм в чуденка какво да взема, хвърлила съм му око от пролетта, а сега в една аптека ми прехвалиха много Корес. Дори той е на промоция, но е с фактор 15 и май вече не е особено подходящ?
Като го нанесеш леко дава едно такова сияние и после нищо. В момента тече кампания 10 лв талон и мостра уж във всяка аптека може да попиташ. Аз си взех и околочен, но май и той е същата работа.

# 351
и аз си взех Виши Идеалия преди няколко месеца. Не съм особено възхитена. Наистина като го нанесеш лееко ти се озарява кожата, но на мен не ми попива идеално и леко мазничък ми идва. Но все пак моята кожа е комбинирана.

# 352
И моята е комбинирана. Пролетта много ми го изхвали една консултантка, но аз си взех Юсерин с фактор, който в момента е на привършване и се оглеждам за друг. А за Корес, какви са ви мненията? Ползвали ли сте?

# 353
    Аз в началото на лятото някъде си поръчах Виши Идеалия  и околоочен. Взех и 75 ml, да има.  Laughing Мнението ми съвпада с по-горе написаното. Един такъв обикновен,  сякаш нищо. От време на време използвам Виши лифтактив, май е по-добре.

# 354
  • софия
Аз Виши не ползвам отдавна,не съм и фен.Лятото излезе на Еюсерин крем с СПФ 50 -за смесена и мазна кожа -е уникален е .Издържаше ми на жегите без да се омазни кожата.Сега една съфорумка ми направи крем от масла(от доста време си търсих такова натурално чудо) и за сега съм доволна 15 ден го ползвам-преди цикъл винаги ми излиза по някоя пъпчица сега нямам.Дано съм открила моя си крем.

# 355
Аз ползвам същия крем на Юсерин, но на мен ми е силен и вместо освежена, от него ми изглежда състарена кожата. Май ще взема Корес с нар да пробвам и него.

# 356
  • Orihuela Costa,Spain
Да похваля http://www.enzo.bg/shiseido/beniefiance-wrinkle-resist-24-dneven … em-protiv-brchki/.Наистина е много хубав и икономичен.  Crazy

# 357
Здравейте,момичета ,в голяма чуденка съм,правих RF лифт на лице ,не че има кой знае какъв ефект,сега махах бенки по лицето и най на края  си платих 2 процедури лазерно подмладяване ,да се махнат финните бръчки и ако може нещо да се случи с по дълбоките по челото и  по очите,като цяло едно освежаване и по добър вид на кожата ,дано се получи,та казаха ми, че ми трябва крем за хидратация,тя моята кожа по принцип има нужда от това и смятам да ползвам натурални масла след лезера,но и крем за лице с 50 фактор   да се нанася когато се излиза на вън,бихте ли ми препоръчали такъв и ако има и антибръчков ефект или само нощен против бръчки да ползвам.Някой правил ли е такава лазерна процедура да каже как е поддържал кожата след това, процедурата е с финно лющене,не е с фракселен лазер СО2  който е много мощен така да се каже,по щадяща е ,аз съм със светла и чувствителна кожа и при по инвазивен метод незнам какво ще стане,а и отпуск нямам та ако се случи нещо да се скрия.

# 358
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добър ви ден, жени!
на 70 години съм, искам малко да се подмладя,може ли неможе ли не знам, но добре ще е ако сваля някоя година и бръчка от лицето. Ако имате нещо ефикасно за предвид кажете тука, може и други жени да опитат. а аз на моите приятелки сама ще им кажа какво съм прочела. Grinning
Много общ въпрос, но майка ми много харесваше сериите за зряла кожа на "Виши",  Liftactiv специално.

# 359
И моята е комбинирана. Пролетта много ми го изхвали една консултантка, но аз си взех Юсерин с фактор, който в момента е на привършване и се оглеждам за друг. А за Корес, какви са ви мненията? Ползвали ли сте?
Точно днес ми дадоха да пробвам на Корес ... ужасно мерише.Не бих си го сложила на ръцете, да не говорим на лицето. Знам, че това не е критерий дали помага или не. Но предпочитам или хубав аромат или без.

Общи условия

Активация на акаунт