Да не стане "бизнесът е твой, плати му заемите".
Досега не съм чула който и да е да е дарил печеливш бизнес на когото и да е, дори да става дума за едно семейство.
От всичко написано ми намирисва на квартално магазинче, където щедро се е дарило на младото семейство да работят като продавачи, естествено без почивен ден, но пък и без право да решават кой доставчик да ползват и какво точно да зареждат. Ако човекът има други идеи за собственото си развитие и е в пауза някаква, пък щедрите родители са му показали, че така и така от него нищо няма да излезе, ама поне да продава нещо...ми обидно си е. Това е хипотетично все пак - яснота за бизнеса не разбрах да има,разбрах само ,че авторката гледа на мъжа си като невменяем и неблагодарен, а той явно много я обича, след като излива яда си върху трети лица, а не върху нея директно.
Секунда след обидата е усетил няколко удара с точилка и докато е бил в замаяно състояние са го изхвърлили навън.
.Че и обижда на всичкото от горе,че не са го оставили да мре от глад.
Не разказах моя история, а нещо, което се е случило на друг човек. Не изкривявай така нещата.Препоръчани теми