Зодиите на децата ни...

• 26 467
  • 255
  •   1
Отговори
# 105

По мои наблюдения за мъжете деви си избират кротки послушни женици,които чинно изпълняват заданията... Но пак по мои наблюдения на таквиз мъже деви им трябва ,,хард кобра-усойница,,, да го действа с камшика... - явно тогава се кротват...

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 
 Ще го питам дали отговарям на описанието..камшик нямам ама точилката играе ...

Вие хубаво се подкокоросвате една друга ма гърба на мъжо отнася точилката  Mr. Green
Те са с мазохистични наклонности явно...и им харесва...  Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 106

По мои наблюдения за мъжете деви си избират кротки послушни женици,които чинно изпълняват заданията... Но пак по мои наблюдения на таквиз мъже деви им трябва ,,хард кобра-усойница,,, да го действа с камшика... - явно тогава се кротват...

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

Вие хубаво се подкокоросвате една друга ма гърба на мъжо отнася точилката  Mr. Green
Те са с мазохистични наклонности явно...и им харесва...  Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баси, съпруг да не си. Не че им харесва ми вие ги убеждавате горките че няма коя друга да се прецака да ги вземе и да се радват на точилката  Mr. Green
Добре че се отървах... Mr. Green

# 107

Баси, съпруг да не си. Не че им харесва ми вие ги убеждавате горките че няма коя друга да се прецака да ги вземе и да се радват на точилката  Mr. Green
Аммм точно,жертвата се привързва към ,,насилника,, си хахахахах ,ама тихо ся, не разправяй,че си се усетил на време,че да не те последват и други...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
Как беше лафа ,,желязна ръка в кадифена ръкавица,, - така трябва да се действа...,ако не подейства ръкавицата се маха.. Laughing Laughing Laughing

# 108

Аммм точно,жертвата се привързва към ,,насилника,, си хахахахах ,ама тихо ся, не разправяй,че си се усетил на време,че да не те последват и други...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
Как беше лафа ,,желязна ръка в кадифена ръкавица,, - така трябва да се действа...,ако не подейства ръкавицата се маха.. Laughing Laughing Laughing

Синдром Хелзинки  Mr. Green
Баси, нищо не се е променило, само жените са станали по-изобретателни в мъчението  Mr. Green
А мъжете си мислят че след брака секса е повече и безплатен  Mr. Green
Безплатни явно са само точилката и скандала  Mr. Green

# 109
      Не съм чела цялата тема. Но съм чела Линда Гудман и доста съм съгласна с нея. Моето е Везна, имам много колеги Везни, типична за тази зодия професия имаме.
       Типични черти- преди всичко- трапчинка на брадата, чар и непокорност. За момента не познавам Везна, която да не лъже или поне да не театралничи. За момента не познавам Везна, която да няма мили и привлекателни черти, чар и финес.За момента не познавам Везна, на която можеш да се довериш безпрекословно.

Дете, възрастен, жена, мъж, това е! Simple Smile

# 110
  • където мечтите се сбъдват
      Не съм чела цялата тема. Но съм чела Линда Гудман и доста съм съгласна с нея. Моето е Везна, имам много колеги Везни, типична за тази зодия професия имаме.
       Типични черти- преди всичко- трапчинка на брадата, чар и непокорност. За момента не познавам Везна, която да не лъже или поне да не театралничи. За момента не познавам Везна, която да няма мили и привлекателни черти, чар и финес.За момента не познавам Везна, на която можеш да се довериш безпрекословно.

Момченце или момиченце имаш?Моята госпожица е везна.Аз съм рак,мъжа ми е телец.Надявам се само да съм достатъчно добра майка за нея,защото сме доста различни.Тя е много приказлива,умна,отворена,многознайка,общителна,лакома.Не обича да спи,да бъде сама,не е спортна натура.Обича да се изяввява на сцена,да бъде в компания с по-големи деца.

# 111

Тя е много приказлива,умна,отворена,многознайка,общителна,лакома.Не обича да спи,да бъде сама,не е спортна натура.Обича да се изяввява на сцена,да бъде в компания с по-големи деца.

Момче е Simple Smile Приказлив, умен, отворен, многознайко, общителен....не обича да е сам.

Но: Трудно се храни/ само че това беше свързано със специфични здр. прорлеми/, спортна натура и обича сценични изкуства.

Клоун и трудно овладяващ емоциите си, от която и да е гама.

# 112

Жена Везна - флиртаджийка, лъже на поразия, двулична, клюкарка. Красива и елегантна

# 113
  • където мечтите се сбъдват

Тя е много приказлива,умна,отворена,многознайка,общителна,лакома.Не обича да спи,да бъде сама,не е спортна натура.Обича да се изяввява на сцена,да бъде в компания с по-големи деца.

Момче е Simple Smile Приказлив, умен, отворен, многознайко, общителен....не обича да е сам.

Но: Трудно се храни/ само че това беше свързано със специфични здр. прорлеми/, спортна натура и обича сценични изкуства.

Клоун и трудно овладяващ емоциите си, от която и да е гама.
Кои спортове и занимания смяташ,че са подходящи за деца везни?Аз мисля към танци да я насоча,музикален инструмент,актъорско майсторство.

# 114
  • Варна
Scooba, като си почнал, я кажи за жените овни. Да разбера каква съм? newsm78

# 115
Scooba, като си почнал, я кажи за жените овни. Да разбера каква съм? newsm78

Нямам наблюдения, нещо не се привличаме с нея

# 116
Дъщеря ми е овен,такава си я пожелах-дива,своенравна,емоционална.Още е мъничка,на годинка,но е плашещо самостоятелна.Е,ще трябва съвсем леко да и побутвам рогцата в правия път,че на моменти инатчето идва в повече,но мисля,че ще се справя.Simple SmileАз съм стрелец с асцендент овен,мъжът ми е овен.Огнено ни е.😂

# 117
 Единият син е риби- много труден характер, другият дева - за него все още нямам мнение

# 118

Кои спортове и занимания смяташ,че са подходящи за деца везни?Аз мисля към танци да я насоча,музикален инструмент,актъорско майсторство.
      Всички, които са по-атрактивни и предимно- колективните.
      Моето дете не е състезател,но с удоволствие се е занимавал с ориентиране, хокей, катерене на стена, конна езда.За удоволствие, лошо е, че все някакви пречки изникват да се занимава системно.
       Иначе- също танци е подходящо занимание.
       Нещо, което ще изразходва енергия, но да е атрактивно и да носи и емоции.

# 119
A за телец момче какъв спорт?
Много ми се ще да не е мързелив като майка си. Joy
Искаше ми се бойно изкуство, засега съм намислила айкидо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт