Зодиите на децата ни...

• 26 469
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
ММ пък изобщо не е стиснат,нито пък педантичен -даже напротив дрехите и вещите му са навсякъде  Mr. Green  Laughing Явно не е строго зависимо от зодията..
Брат му пък е скорпионче сега ще завършва гимназията. Супер се разбираме, доста е уравновесен и умен, но пък наистина малко е единак - дали от компютъра(игри) или от друго не знам  Crazy

# 91
  • Варна
Познавам мъж дева,който се разведе с жена риби, защото не чистила достатъчно... и не готвела завъртяни манджи.... А тя милата се скъсваше да чисти по цял ден и детето гледа, и той бесен щото намерил троха на пода от бисквитката на детето....,големи скандали,голямо чудо... Каква ли мърла не я изкара, а у тях е аптека направо... А той нито за детето помагаше,нито за готвенето, за нищо.....
Мъж дева...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Evil, да не описваш мъжа ми....Моят "човек на реда" не е по манджите, но зорко следи да му е подредено. На моменти подивявам и искам да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire моята Дева. Току виж скоро и аз съм запяла: "Развод ми дай..."

# 92
каква зодия е тм, как ли е бил като дете

# 93
Познавам мъж дева,който се разведе с жена риби, защото не чистила достатъчно... и не готвела завъртяни манджи.... А тя милата се скъсваше да чисти по цял ден и детето гледа, и той бесен щото намерил троха на пода от бисквитката на детето....,големи скандали,голямо чудо... Каква ли мърла не я изкара, а у тях е аптека направо... А той нито за детето помагаше,нито за готвенето, за нищо.....
Мъж дева...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Evil, да не описваш мъжа ми....Моят "човек на реда" не е по манджите, но зорко следи да му е подредено. На моменти подивявам и искам да я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire моята Дева. Току виж скоро и аз съм запяла: "Развод ми дай..."
По мои наблюдения за мъжете деви си избират кротки послушни женици,които чинно изпълняват заданията... Но пак по мои наблюдения на таквиз мъже деви им трябва ,,хард кобра-усойница,,, да го действа с камшика... - явно тогава се кротват...

# 94
каква зодия е тм, как ли е бил като дете

На кой ? Grinning Аз мисля,че последните постове са за девите  Mr. Green

# 95

По мои наблюдения за мъжете деви си избират кротки послушни женици,които чинно изпълняват заданията... Но пак по мои наблюдения на таквиз мъже деви им трябва ,,хард кобра-усойница,,, да го действа с камшика... - явно тогава се кротват...

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 
 Ще го питам дали отговарям на описанието..камшик нямам ама точилката играе ...

# 96
[/quote]

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
[/quote]
Моя си е барнал много проклета овца  Mr. Green

# 97
Какви ли са били като деца?

# 98

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing
[/quote]
Моя си е барнал много проклета овца  Mr. Green
[/quote]
ОООО рогатите най-добре ги ,,оправят,, девите... И аз съм рогато, мъж дева не съм имала,ама този ,,приятел ,, дева дето се разведе с жена си, заради трохи по пода, мале вярвай ми щях на бой да му скоча ,такива неща му наговорих,чак страх го хвана от мен... Laughing Laughing Laughing И  накрая ми вика ,,малее добре,че не си ми жена,,,  Laughing Laughing Laughing

# 99
Поводът са били трохите, но причината всички я знаем..... Laughing

# 100
Какви ли са били като деца?
Съученика дева го помня като дете, много приказлив,сладкодумен,но и много се засягаше за глупости... От тогава още си беше стиснат де...добрички са иначе,но не бих си взела такъв мъж в къщи...

# 101
За ММ дева, знам че е бил много палав. Направо пироманче, палил е доста неща до колкото разбирам, влизал е и е правил бомбок в кокошарниците,решавал е че ще се прибира сам от детска градина на 4-5г. ,а е трябвало да пресича булевард. Киснал е навън след у-ще( основно) , а са го чакали за обяд,самозабравял се е малко ( 2-3ч.)на някоя джанка  Laughing  Laughing  Laughing Докато баба му обикаля квартала да го търси  Mr. Green Пускал се е в разни канали , за да "види" какво имало долу бла-бла , само се надявам малката да не се е метнала много на него  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green На по-късен етап е дебнел да ги няма мама и тати и да кара колата из Люлин с приятелчетата , бутали някакви кофи за боклук  Mr. Green И разни такива чудесии  bowuu

# 102
 Laughing И аз като се запознах с мм беше стиснат, а аз ларж, но като се бракувахме и си разменихме ролите. Joy
Звездите са ни прецакали, като деца не са ни възпитавали според зодиите.

# 103
Голямото ми момче е Везни. Ама толкова да си отговаря на зодията.... на моменти много се изнервям. Ако му дам 2 неща да си избере едното, цял ден ще се пули кое точно да избере, а ако трябва да избира от повече неща, може и до рев да го докарам. Малкото е Телец, още е много малък и нямам много наблюдения. ММ е Водолей- тих, кротък, на моменти муден, здраво мислещ. Аз съм Козирог- твърдоглава, импулсивна и голям инат.

# 104

Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 
 Ще го питам дали отговарям на описанието..камшик нямам ама точилката играе ...

Вие хубаво се подкокоросвате една друга ма гърба на мъжо отнася точилката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт