Зодиите на децата ни...

• 26 407
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не съм виждала страхлива Дева, особено жена.
Като бях дете с още един брат и две сестри дева, бяхме толкоооовааа палави и безстрашни, че дори и наказанията не ни плашеха. 
Сега сме възрастни вече де, белите са други  Joy

# 166
Страхлива по-скоро, че не се впуска в необмислени постъпки, разумна е. Simple Smile

Иначе и аз не бях от страхливите деца. Simple Smile Спомням си, че много обичах да "разглеждам" изоставени къщи, надничах през прозорците.. бях много любопитна.: ) Също така обичах да ровя из секцията вкъщи, да видя какво има в чекмеджетата и шкафовете... Но това беше тайно. Simple Smile

Най-хубавото чувство за една Дева е да се чувства полезна.: ))... Но това вече като по-голяма.: ))

# 167
Страхлива по-скоро, че не се впуска в необмислени постъпки, разумна е. Simple Smile

Иначе и аз не бях от страхливите деца. Simple Smile Спомням си, че много обичах да "разглеждам" изоставени къщи, надничах през прозорците.. бях много любопитна.: ) Също така обичах да ровя из секцията вкъщи, да видя какво има в чекмеджетата и шкафовете... Но това беше тайно. Simple Smile

Най-хубавото чувство за една Дева е да се чувства полезна.: ))... Но това вече като по-голяма.: ))

Полезна разбирай досадна  Mr. Green

# 168
Охх, да, но пък винаги с добри намерения Simple Smile

# 169
Полезна имах предвид като свършена работа.. човек е, на когото може да се разчита.
Лично аз не харесва "добронамереното съветване", затова и избягвам да "давам акъл"..
Критиката е друго.. Grinning

# 170
Единственият знак равностоен за скорпионче е козирог.
Най-гонитинят татко за Скорпи е Стрелец, защото му дава свобода.
Родител дева и телец са твърде педантични и ще ограничават скорпито много.

# 171
  • София
Моят мъж е Козирог, детето Стрелец...Таткото има големи планове, но не знам на практика как ще се случи възпитанието   Laughing  И слънце, асцендент и луна са му все рогати(Коза, Овца, Теле  Laughing ), а детето е с въздушен асцендент и водна луна и не съм сигурна как ще се спогодят.
Май аз ще балансирам, защото съм със същия асцендент като детето,водна зодия и луна в Козирог.

# 172
Стрелецът май наистина е много добър баща  Simple Smile Независимо от зодията

# 173
Стрелецът май наистина е много добър баща  Simple Smile Независимо от зодията
Нямам такива наблюдения, но може да има изключения

# 174
  • София
Вуйчо ми е Стрелец (сестра ми също  Laughing...освен детето) . Има син Рак.
Държи се мило в повечето случаи, никога, например, не е бил детето. Доста го глези. Но за сериозните неща е  небрежен.
Сестра ми е много грижовна, стриктна и никога не занемарява нещо, което касае децата.

# 175
Е сега, нашият татко Стрелецът си има жена Рак, която следи сериозните неща до задушаване Mr. Green

# 176
Не разбирам защо гледате на педантизма на Девата, като че ли са "строги господарки от миналото, наказващи робите си"? Grinning Девата е педантична преди всичко към неща, касаещи единствено нея. Със сигурност, ако не харесва нещо във вас, няма да ви го спести... но като цяло не е властна зодия, която на всяка цена иска да наложи мнението си!
Телецът е склонен да прави доста компромиси за близките си, търпелив е.

За мен лично най-ужасният хибрид от зодии е:
Жена зодия Водолей с асцендент Козирог; както и жена Везни с асцендент Козирог и луна в Дева..
Те всъщност са майка и дъщеря. Laughing Вещи са във "всичкознанието", непоисканите съвети, вмешателство в личния живот, повишаването на тон, изопачаване на истината.. изключително властни характери. Confused При тях изразът "Присмял се хърбел на щърбел" важи с пълна сила! Ами как да не страниш с 200 от тях.. Joy
Иначе другите Козирози, Везни и Водолеи, които познавам, са си съвсем нормални.; )

# 177
Някой да има наблюдения за мъж близнаци с асцендент козирог...?

# 178
Е сега, нашият татко Стрелецът си има жена Рак, която следи сериозните неща до задушаване Mr. Green
И тука сме Рак и Стрелец, ама той май повече следи...Аз го давам през просото, от както не кърмя.  Blush Свобода, свобода.  Joy Но поне сравнително кротък хайван ни се падна, засега.  Simple Smile

# 179
Я кажете,родителите на овенчета,наистина ли са толкова палави и инатливи 😃

Общи условия

Активация на акаунт