Зодиите на децата ни...

• 26 410
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
Най-готиният баща за едно скорпи е зодия Стрелец.

# 151
Най-готиният баща за едно скорпи е зодия Стрелец.

Много мило gerda1  Hug
Защо така смяташ?

# 152
  • София
А майка Дева на момче Скорпион?

# 153
А майка телец на момче скорпион?  Grinning

# 154
  • София
Някъде четох, че единствения знак, който може "да се оправи " със скорпион е Телец.

# 155
То май Телецът е и единственият, който може да се справи с Девата. Grinning Wink

# 156
Защо , дъщеря ми е Дева, ами такива деца мога да гледам и 100 Simple Smile Душичка златна  Heart Eyes

# 157
  • на последния етаж
дъщеря ми е Дева, ами такива деца мога да гледам и 100 Simple Smile Душичка златна  Heart Eyes
И аз!  Heart Eyes
Но не бих казала същото за сина ми Близнаци...  Wink

# 158
green_eyes14, благодаря!
То май Телецът е и единственият, който може да се справи с Девата. Grinning Wink
И аз мога Simple Smile  Перфектнно се разбирам и с деви и телци, както и с всички водни знаци. Виж с някой от огнените малко трудно.  Laughing

# 159
Някъде четох, че единствения знак, който може "да се оправи " със скорпион е Телец.
Може и да си права,за сега само при мен не му минават номерцата, а другите луди ги прави... ххаххаахха,такъв манипулатор е малкото скорпионче...,бедна ви е фантазията... Аз поне го знам кога симулира,ама бабите,дядовците и мъжа ми още не са му хванали цаката... Laughing Laughing Laughing

# 160
Може и да си права,за сега само при мен не му минават номерцата, а другите луди ги прави... ххаххаахха,такъв манипулатор е малкото скорпионче...,бедна ви е фантазията... Аз поне го знам кога симулира,ама бабите,дядовците и мъжа ми още не са му хванали цаката... Laughing Laughing Laughing

Хаха, сина четеше на 9 ,,Как да манипулираме хората,,  Mr. Green

# 161

Докато стане моя на 9 има време, а и ще се посатарая да ен му попада такава литература... хахахаха Twisted Evil Twisted Evil

# 162
Защо , дъщеря ми е Дева, ами такива деца мога да гледам и 100 Simple Smile Душичка златна  Heart Eyes
Да, но Девата е много своенравна зодия.. това може би ще си проличи като поотрасне повече.: )))
Имах предвид, че не всеки може да я "опитоми"; не се поддава лесно на чуждо влияние. Simple Smile Peace

Била съм 9-10 -годишна, като почнах да чета Агата Кристи и Едгар Уолъс. Спомням си, че на 10 за първи път прочетох "Не без дъщеря ми".: )

# 163
Да, но Девата е много своенравна зодия.. това може би ще си проличи като поотрасне повече.: )))
Имах предвид, че не всеки може да я "опитоми"; не се поддава лесно на чуждо влияние. Simple Smile Peace
Това и за стрелците важи, но луната й е в дева, та може и от там да идва Simple Smile

# 164
Своенравна, но страхлива и предпазлива
Докато Козирога е своенравен и упорит, без грам чувство за самосъхранение

Общи условия

Активация на акаунт