Зодиите на децата ни...

• 26 459
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
Моята девойка е стрелец с асцендент скорпион. Много е лъчезарна и енергична. Движението й е в кръвта, но е и  голям инат, като каже не значи НЕ и точка. Много е и чувствителна, което май не е много присъщо на стрелците.
О,аз съм стрелец,бях изключително чувствително и обидчиво дете.А асцендента ми е овен.

# 136
Моето момче е Телец с асцендент Рак. Ако някой е наясно, да поясни какво да очаквам Grinning

# 137
Някой ще сподели ли за Лъв с асцендент Телец луна Козирог ?  Rolling Eyes Май много рога и инат се събраха хах

# 138
Дъщеря ми е Риби с асцедент Стрелец. Много отнесена и непохватна. Ако има да се бутне, разлее и разсипе нещо, да се накапе или намокри, то задължително. Изключително мудна и бавна, флегматична. Няма да казвам как се отразява на моят буден нрав. Аз съм джаста праста, тя докато направи нещо, то ми порастват корени Mr. Green Сина е Овен с асцедент Дева. Оправен и голям чистник. По-малък е. Храни се изключително чисто, облича се сам, много самостоятелен и бие кака си по всички параграфи на оправност. Иначе и двамата са ми умни пу пу  Laughing Mr. Green Ще ми е интересно ако има друг с деца със същите знаци да сподели, черти от характера.

# 139
Моята девойка е стрелец с асцендент скорпион. Много е лъчезарна и енергична. Движението й е в кръвта, но е и  голям инат, като каже не значи НЕ и точка. Много е и чувствителна, което май не е много присъщо на стрелците.
О,аз съм стрелец,бях изключително чувствително и обидчиво дете.А асцендента ми е овен.

А как ненавиждаме да ни набедят несправедливо... а това често се случва... и на 7 и на 17 и на 47

# 140
  • София
Като стана въпрос за луни.
Моята е във водолей и на малкото.ми скорпионче е във Водолей newsm78
Кои за бели, черни и сиви, кои декади са.
Мъж скорпион за мен е най яката зодия ,оправни, здраво стъпили на земята и непоколебими в решенията си!  Харесвам такива хора -железни така да се каже.
Малкия иначе е доста палав и обича истината, но май е малко наивен,  оставил се е на едно близначе и малко го върти на пръста си в детската.

# 141
Като стана въпрос за луни.
Моята е във водолей и на малкото.ми скорпионче е във Водолей newsm78
Кои за бели, черни и сиви, кои декади са.
Мъж скорпион за мен е най яката зодия ,оправни, здраво стъпили на земята и непоколебими в решенията си!  Харесвам такива хора -железни така да се каже.
Малкия иначе е доста палав и обича истината, но май е малко наивен,  оставил се е на едно близначе и малко го върти на пръста си в детската.

Сладкиши  Hug
Ей тия Близначки ще подлудят всяка майка...  Mr. Green

# 142
Моят калпазанчо е ВЕЗНИ - не познавам никой от тази зодия, нито мъж, нито жена, така че незнам какво да очаквам... времето ще покаже  Laughing Принципно нямам никакви наблюдения над отделните зодии.... не съм много заинтересована, но да си кажа - наблюдавам страшен инатлък  Crazy каквото си е решил, ни действа до край с баща му ...дано поне да е оправен като порасне, че аз съм малко смотана, хахах

Друго, което забелязах, много е любвеобвилен и гальовен

# 143

А как ненавиждаме да ни набедят несправедливо... а това често се случва... и на 7 и на 17 и на 47
Благодаря! Ще го имам предвид Simple Smile. Тъй като аз отскоро започнах да се интересувам по-подробно от зодии може ли някой обясни ролята на асцендента и луната в комбинация със зодията?  (извинявам се за глупавия въпрос)

# 144

Благодаря! Ще го имам предвид Simple Smile. Тъй като аз отскоро започнах да се интересувам по-подробно от зодии може ли някой обясни ролята на асцендента и луната в комбинация със зодията?  (извинявам се за глупавия въпрос)

Да не те е взел някой Стрелец на мушка?  hahaha

# 145

С мъжа стрелец сме само приятели на този етап и в случая въпроса не се отнася за него Laughing

# 146

С мъжа стрелец сме само приятели на този етап и в случая въпроса не се отнася за него Laughing

Тия ги разправяй на мъжо ти... Аз съм ЗА Стрелеца.

# 147
Scooba, ако имах мъж изобщо нямаше да се занимавам със Стрелеца. Обсъдихме го в съответната тема. Не помниш ли?  Laughing

# 148
аз тъкмо избягах от един мъж стрелец... Stuck Out Tongue но пък и най-добрата ми приятелка е стрелец - хора всякакви Simple Smile

# 149
moonlight_80, от това, което съм чела - Асцендентът е по-определящ за характера, също и за външния вид. След определена възраст влиянието на Асцендента може да се засили по-силно спрямо собствената зодия. Peace
За Луната бях писала накратко в началото на темата; определяща е за чувствата ни, емоциите и интуицията ни. Също описва и отношението ни към семейството.
Спомням си много добре една статия, в която се казваше, че ако имаш Луна в Близнаци например, то, подсъзнателно си Близнак.. newsm78

Аз лично за себе си откривам черти в характера си от Стрелец, където се намира Луната ми. Simple Smile
Бях се зачела наскоро в темата за жената-Стрелец и ако преди съм го отдавала на не много добро възпитание Blush... да палиш от четвърт- то, разбрах, че за зодия Стрелец това било нещо нормално. hahaha Има и други неща, но мястото за споделяне не е тук.: )

Надявам се да съм те ориентирала по някакъв начин.. Хубаво би било, ако някой по-обстойно се занимава с Астрология, да сподели.: )
Моите представи са откъслечни.; )

Общи условия

Активация на акаунт