Зодиите на децата ни...

• 26 466
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
Моите и двете са скорпиони.

Като гледам каката/16г./ каква е, направо ме е страх да си помисля за малката /7г./  Crazy

То своенравност, инат, кривотия. Даже мен и мъжът ми /овни/  бият по точки.  Crazy Crazy
Пък най-тъпото е лошото настроение. Скорпионът като реши, че му е гадно, няма на света сила, която да го разведри.

# 121
Като стана дума за спортове - аз мисля да запиша моя на плуване (напоследък е мнооого водолюбив, може би заради асцедента Рак Grinning ); догодина мисля да го запиша на народни танци и/или футбол в детската градина Simple Smile или пък на някакъв боен спорт Simple Smile  newsm78

# 122
Моите и двете са скорпиони.

Пък най-тъпото е лошото настроение. Скорпионът като реши, че му е гадно, няма на света сила, която да го разведри.

Aу колко си права. От един път или нещо дребно се сдуха, или реши че някой или нещо му е крив/о. Затваря се в себе си, посърне... Но рядко се случва, през повечето време е нахилено и буйно

# 123
  • където мечтите се сбъдват
A за телец момче какъв спорт?
Много ми се ще да не е мързелив като майка си. Joy
Искаше ми се бойно изкуство, засега съм намислила айкидо. newsm78
Мъжът ми е телец и е скаран със всякакъв спорт.Има двигателна култура,но не желае да я проявява  Simple Smile Като дете не са могли да го мръднат с топ към спортната зала  Laughing
Аз лично не харесвам бойните изкуства.Тренирала съм 5 години и много добре познавам тази среда и типът хора,които се занимават с това.Не бих насочила децата си натам.

# 124
Дъщеря ми е Дева с асцедент Стрелец- сега изчислих асцедентите, не съм обръщала внимания до сега
Голяма душичка е, макар и малко наивна и завеяна като Стрелците ( тука явно асцедента взима връх над Девата)
Малкият обаче е Козирог, защо ли се изненадвам-асцедент Овен  Crazy Ами да, точно както звучи, такъв е...
И аз съм чела Линда Гудман и съм съгласна напълно с нея.

# 125
Аз имам други наблюдения върху телците (и точно затова не обичам да обобщавам за зодиите) - две бивши гаджета бяха телци и двамата бяха доста спортни натури Simple Smile Малкият засега не е много по движението, а по-скоро е "интелектуалец" (предпочита да реди пъзел или да пише/рисува, вместо да тича навън), но ми се ще да го пораздвижа с някакъв спорт...

# 126
Приемам всякъкви съвети относно възпитанието на Скорпион - Момиче. Имам чувството, че моята дъщеря не подлежи на възпитание! Rolling Eyes

# 127
Приемам всякъкви съвети относно възпитанието на Скорпион - Момиче. Имам чувството, че моята дъщеря не подлежи на възпитание! Rolling Eyes

В смисъл възпитание? Моето е момче на 13, много разговори, внимание, но без да му се натрапваш че лесно се затварят в себе си. Това като по-малък. Сега е едно чудесно дете (то на 13 вече не е дете де  Mr. Green)

# 128
Scooba, това имам впредвид:

Щерката е Скорпион с асцендент Близнаци- ужасна комбинация.  Никой не може да я накара  да направи нещо ако тя  не иска /ни с добро, ни с  приказки, ни с лошо/.

# 129
Scooba, това имам впредвид:

Щерката е Скорпион с асцендент Близнаци- ужасна комбинация.  Никой не може да я накара  да направи нещо ако тя  не иска /ни с добро, ни с  приказки, ни с лошо/.

Трябва да я убедиш че това, което трябва да направи не е защото ти го искаш а защото тя го иска. Оф лесно е да се каже ма... Колко е голяма?

Нещо интересно...
http://www.d-rmario.com/?p=5695

# 130
Моята дъщеря е Козирог, асцендент Близнаци, аз съм Козирог, асцендент Рак  Grinning ММ е Водолей, асцендент Лъв. Понякога ни е доста трудно  Crazy но по принцип нямаме големи драми. Дай ни да обикаляме пътищата и да пазаруваме  Laughing

Моето дете Козирог е много изпълнително, мило, послушно. Също така не приема добре критиката, обижда се. Обича много да играе с други деца, лесно се включва в компаниите.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 12:47 от shark

# 131
Моята девойка е стрелец с асцендент скорпион. Много е лъчезарна и енергична. Движението й е в кръвта, но е и  голям инат, като каже не значи НЕ и точка. Много е и чувствителна, което май не е много присъщо на стрелците.

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 15:31 от moonlight_80

# 132
Жена Везна - флиртаджийка, лъже на поразия, двулична, клюкарка. Красива и елегантна
Как пък една красива Везна не съм срещнала Rolling Eyes
Малкият обаче е Козирог, защо ли се изненадвам-асцедент Овен  Crazy Ами да, точно както звучи, такъв е...
Как звучи, че не те разбирам Sunglasses

# 133
Ами как...рогато, огнено , инатливо Crazy Joy

# 134
  • София
Без да съм чела назад , се записвам с едно малко диво , игриво, и твърдо стъпило на краката си Скорпионче .
Голям лудак е и много безстрашен /пу пу /

Общи условия

Активация на акаунт