Боледуване на децата ни - тема 38

• 48 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Фел,такива са децата диви.Моя е същия.Тази вечер се преби за секунди и сега е със ожулени ръце и крака.Аз хиляда пъти казах внимавай,ама кой ме чува.
Палитра,да се оправя скоро племенника ти.
Лайт,милото детенце.Накрая заслужава да му купите най-големия подарък,понеже е герой.
Аш,и мен само като чета и ме присърбява.Моя е с два косъма и ако завъди ще се чисти лесно,но ние не знам с тия дълги коси.
Будико,дано не е Варицела.
Лисе,успокои се.Всичко ще е наред при Габи.
Моя вчера си игра с комшийчето,а то било с остър ларингит.Сега очаквам и аз включване да има.

# 706
То и аз карах ларингит на крак.Сега Габи е с 37,2 от време на време,която сама си сваля и болки в гърлото предимно след сън...Ще чакам и утре и в сряда сме на УНГ.Иначе като цяло е ок,но те забравям и фактора ДГ,в която беше цееееели 3 дни,та ще видим какво ще излезе накрая.

# 707
  • shumen
Уми,дано е добре Габи.

# 708
  • София
Така е Силве, благодаря за подкрепата  Hug
Будико, моите като караха Варицела давах Панадол. И аз бях прочела това в листовката на Нурофена, но според ЛЛ не било проблем.
Лисе, МЦ Света Петка ми е сравнително наблизо - да питам за тоз лекар?

# 709
Уми ,така е ,аз се притесних за другата "диагноза" ,която кардиоложката сподели.

Бързо оздравяване на всички болни.

# 710
  • София
Лиси, запиши се при друг доктор за второ мнение и не се притеснявай.   Hug

# 711
Лиси, запиши се при друг доктор за второ мнение и не се притеснявай.   Hug
Така ще направя ,но евентуално ще мога юни месец да я закарам.

# 712
  • На брега на реката
Моето отива на разболяване. Събуди се с много задръстен нос, издърпах с помпата гъсти и лепкави секрети и я пратих на ясла, че днес съм пак на лекар и нямам възможност повече да отлагам здравето си. Струва ми се, че от утре ще се гледаме, а тъкмо си пуснах молбичката другата седмица да е само 2 дни на ясла, че после заминаваме на почивка. Ах, само да не ми се разболее съвсем, че съм на тръни.
Чудя се какво да й капя следобед като я взема. Виброцилът не го харесвам, а еуфорбиума при нея действа сгъстяващо, което в момента не ми е нужно  newsm78

# 713
Фелисити , сега видях ,неудобно ми е да те моля ,но ако можеш ,ще се радвам да провериш.
Доколкото разбрах за там нямат нужната апаратура за 7 годишно дете, само за бебета.

# 714
  • София
Фер, за носа ли ти трябва нещо? В смисъл има ли и други симптоми?

# 715
  • На брега на реката
Няма други симптоми...за сега. Не кашля, няма сълзи и изтичащи сополи, няма Т. Вчера я огледах като я взех от ясла, нямаше беличко около носа, като от течащ нос. А тая сутрин се събуди задръстена, но гласа й не беше сменен. С помпата изтеглих лигави и гъсти секрети с нормален цвят.
Това някой ползвал ли го е.

# 716
  • София
Това, което показваш Fervor, не съм го ползвала. Като че ли при нас най-добре се повлиява от Виброцил. Но ти пък не го харесваш. Съседите ми похвалиха това:

Него също не съм го ползвала, но казаха, че сополите минавали за 2 дни. Чак толкова бързо не знам дали е възможно, леко не им вярвам, но знае ли човек. Детето им е на 4.

# 717
  • София
Фер, ползвали сме мукоплант спрей за нос с морска вода и масла - подобно е. Доволна съм, като зависи колко е зле положението и какъв е ефектът, който целиш. Ако няма кашлица от сопол, бих заложила на натуралното (т.е. това от снимката е добра идея - според мен). Още повече има масло от евкалипт.

# 718
  • На брега на реката
Това на АЦЦ го дават за след 3 години, моята ги няма навършени още. А пък на Мукопланта само това ме издразни, че е със срок за използване 6 месеца от отварянето  Crossing Arms За това ми хареса това на Изомар, пък и е с бетаглюкан и разни други врътки, но все пак исках да имам и отзиви някаква. Не обичам да оставям неоснователно пари в аптеката  Mr. Green

# 719
  • София
Това последното (с неоснователното Simple Smile ) се лекува, като въобще не влизаш в аптеката ... Например като заместител може да направиш топла инхалация с морска сол и кармолис/соли/масла - ако имаш. Просто ми хрумна. А нали знаеш и вица - Баба навремето само на спрейчета с пулверизатор е карала) Simple Smile Simple Smile Макар че последната педка, с която говорих, препоръча точно спрей с пулверизатор, за да влиза течността под налягане и да разбърква сополите в дълбочина.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт