Боледуване на децата ни - тема 38

• 48 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Оказа се, че не съм закупила Хедрин, а някакъв друг вносен шампоан. Изкъпах я, косата стана една лъскава и хубава. На стайна светлина снощи, а и тази сутрин, не откривам толкова много гниди, колкото бяха преди къпането. Довечера на дневна светлина ще я огледам отново. Иначе сега си внушавам, че и аз имам въшки - сърби ме постоянно (или си внушавам), но не мога да се самопрегледам, а ММ нищо не открива.

Палитра, ако детето има наченки на пневмония, ЛЛ си мисля, че щеше да се усъмни след преслушването. Засега явно няма. Simple Smile Трябва евентуално да повторите слушалката, ако забележиш още симптоми (например ако се появи Т или кашлицата се промени).

# 691
Ashia когато намерих на моя една гнида и една въшка...главата ме засърбя на секундата.
ММ го прегледах аз ама той е с коса 1 см. Той се опита да ме прегледа мен но каза, че в толкова коса почти нищо не вижда. На следващата вечер се мазах себе си и се реших над мивката един час. Нямах нищо но 3 дни ме сърбя главата.

# 692
  • София
То е ясно, че и аз ще се третирам, но просто ми направи впечатление как веднага започнах да си намирам симптоми, които до вчера нямах.  Mr. Green

# 693
И днес голямо кашляне, ту сухо ту с малко храчки, които не може да откашля, днес почна и хрема. Ходихме на лекар. Ларинго трахеит. Гърлото е много червено и такова било сякаш налепи ще излизат, така каза лекарката. И сме на Аугментин, Ериус, Еуреспал.Пулмикорта. Само 6 дни градина  Confused  Предния път 4...

И на зъболекар също бяхме, запечата двата пулпита, другите два другата седмица. Този път само малко плака, за разлика от предишните два пъти. Зъболекарката каза ти си герой. Милия, то зъби, болести  ooooh!

# 694
  • Варна
То е ясно, че и аз ще се третирам, но просто ми направи впечатление как веднага започнах да си намирам симптоми, които до вчера нямах.  Mr. Green
Мен ме засърбя само докато ви чета Laughing
Лайт,
кофти... бързо оздравяване!

# 695
  • София
Бре, цял ден не мога да публикувам коментар newsm78
Силве, да, преден, горе вляво счупи. За съжаление днес виждам и малки поражения на долния  Sad Сега чакаме да се успокои отока и тръгваме на снимки и консултации. Дано няма по-сериозни поражения и всичко да е ОК с постоянните зъбки. За съжаление още е малък и има много време, за това може да се наложи да сложим местопазителче, но ще видим. Иначе много ми е криво като се ухили и видя дупка, ама какво да се прави от нищото стана беля. Важното е, както Хоуп писа, че не пострада някое око, нос...
Благодаря, че питаш Дани. Добре е като цяло - яде, дивее, отока спадна значително, но не знам как ще го опазя - много е див, а още леко не координиран, мани.
Аш, успешна борба с "вредителите"  Simple Smile Мои познати използваха разни шампоани и бяха доволни, но име не помня  newsm78
Лайт, скорошно оздравяване.

# 696
от виртуалните въшки и аз започнах да се почесвам  Laughing
Фел, няма нищо непоправимо. дано малчо не се е уплашил много, всичко друго ще се оправи  Hug
Лайт, доста сте се разболели. бързо оздравяване! можеш ли да го задържиш повечко у дома след това боледуване, да поукрепне малко детенце? аз и по месец и половина съм задържала у нас след аб - разходки, хубава храна и много сън...

# 697
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Лайт ,милото детенце  Hug

Аз още не мога да се свържа с Велковски и полудявам.

# 698
  • София
Лайт, заплетено е станало - сега и налепи и червено гърло ли? Иначе щях да питам задължителен ли е приемът на АБ при ларинго-трахеит, но с вашите симптоми става сложно. Sad

# 699
  • Пловдив
малката е била контактна с болно от варицела дете в детската градина на 30 март.
Да ви питам -в началото когато има висока Т ,но не се знае дали е варицела или вирус,може ли да се дава панадол/нурофен,в смисъл ако е варицела позволено ли е да се дава?

# 700
малката е била контактна с болно от варицела дете в детската градина на 30 март.
Да ви питам -в началото когато има висока Т ,но не се знае дали е варицела или вирус,може ли да се дава панадол/нурофен,в смисъл ако е варицела позволено ли е да се дава?
Да може! Единствено се твърди че АБ спира избиване на обрива....

# 701
  • Пловдив
Hope мерси за отговора.Сега чета в листовката на Нурофен,че се препоръчва избягването на нурофен при варицела.

# 702
при последното ни боледуване ни казаха ако е била контактна с варицела, да давам парацетамол (панадол, миг, тайлол и други с такова съдържание) и да избягвам нурофена в първите 48 часа, толкова трябвало от началото на вдигането на т, за да избият пъпките. така и не избиха, не беше варицела, а вирус. дано бързо се оправите!

# 703
Миг не е с парацетамол Naughty

Айде племенникът е цъфнал с бронхит(без Т). Педиатърката му се изказала, че бил пред пневмония newsm78 Директно на Клацид Confused

# 704
Лисе,според мен много се притесняваш.Габи е със същата диагноза от третият ден на раждането.Нито един кардиолог не се изказвал така,че да ме притесни.Успокой се,аз съм сигурна,че с детето ти всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт